Головна сторінка › Форум › Спілкування › Вербна неділя!
-
Вербна неділя!
Розміщено podoloboq - 5 Квітня, 2026 в 13:17StasPeev відповів 4 годин, 59 хвилини тому 7 учасників · 360 Відповіді -
360 Відповіді
-
-
-
Ото гарний подарунок😀
Доречі друзі всіх вітаю з Вербною Неділю !
-
-
-
-
-
-
-
-
-
тяжко сказати друже вчора весь вечір по парку ходив не знайшов тільки 20 грн лежали біля дерева😄
-
а вчора ще там пройшовся друже але чорної каси не знайшов мабуть найдеться в якийсь наступний день)))
-
це взагалі супер друже кілька під пивко та футбол пішла би тільки так)))
-
хахах щось ми друже так про це діло заговорили аж захотілось дійсно взяти її до пива мабуть завтра піду в магазин)))
-
та ось думаю в 18.00 треба трішки пил по квартирі поганяти та пропилісосити)))
-
дивись, як знаєш, бо провідна неділя ж сьогодні..)) того не варто😉
-
Так друже теж згадав про це та кинув це діло іншим разом по прибираю)))
-
це точно друже ато без нього і матчі не дивляться і покер не грається)))
-
є таке друже краще рукою не лізти до клоуна коли він пропонує попкорн😅
-
хаха то я так друже до них відношусь з повагою перед тим як зїсти)))
-
це точно друже доречі вчора думав взяти анчоуси в атб дивно кудись вони пропали щось взагалі не видно в наступний раз мабуть піду в сільпо)
-
так друже дивився там лишилися кальмари, ставридка та потасу анчоуси кудись діли сподіваюсь завезуть ато щось давно їх не бачу)
-
так друже ох виито було багато під такий особливо матч ПСЖ проти Боварії рахунок 5-4 майже стільки і літрів мабуть було випити😅💪⚽
-
так друже матч закінчився доволі спокійно 1-1 не було такої баталії як в них, якось навіть кумедно трішки перекинулися пеналями і все))
-
о так друже там візьму ще більше пива бо інриги буду дуже сильні та і тотал мабуть більше 2.5 якщо коф буде не поганий Шахтарю точно треба як мінімум 2 голи забити а Крістал такі що теж можуть відповісти)
-
Словно ИИ написал это сообщение, тотал 2.5 больше надо, якобы Шахтёру, но и англичане бой покажут )))
-
хаха так друже якось дійсно в неї питав та послухав її пораду і як потрапив на граблі потім довго її згадував не злим тихим словом))
-
о так бро ЛЧ Арсенал проти Атлетіко багато пива вже є чіпси лежать чекають на вечір я так розумію в тебе бро схожа ситуація)))
-
це точно друже повністю згоден доречі щось і думалось що буде менше голів за перший матч та може ще й нічійка))
Сьогодні подивимося що скаже Шатха та Крсітал) -
нажаль так друже ех як би не автогол то можливо ще був би шанс будемо тпеп чекати фінал ЛЧ має бути цікавий матч)
-
Финал ЛЧ всегда интересный, даже хоть 0:0 и серия пенальти ))
-
Повністю згоден друже а таке відчуття що вони мабуть так і зроблять щоб була сильна інтрижка для всіх)))
-
так друже теж може бути тоді був рахунок коли Боварія проти ПСЖ 4-5 то тепер може підуть на рекорд і буде рахунок 5-6))
-
теж так думаю будуть скоріш за все грати дуже обережно та вмикати броню))
-
хаха та я вже щось передумав про такий рахунок друже хоча хто знає)))
-
доречі також так думаю друже ох уявляю скільки там ставочок буде на той матч))
-
це точго друже ох буки там руки нагріють золотий день буде для них хоча дня них мабуть кожен день золотий)))
-
Нагреют 100%, ведь финал дело +- равное, а маржа с каждой многотысячной ставки на то или иное событие)
-
це точно друже та ось і ніяк не можу вирішити на що поставити бо дійсно битва сильна та рівна буде люба з цих команд може виграти)
-
вона працює тільки під пивом піду сьогодні за ним та по спілкуюсь з чуйкою)))
-
як сказати друже сказала що ще є час а перед грою знову треба взяти пиво і вона підскаже що робити хитра якась ця чуйка)))
-
повністю згоден друже доречі вчора в ЛЄ доволі потужно Астон Віла відіграла 0-3 без шансів)
-
Повністю згоден друже тупер лишилося дізнатися переможця ЛЧ та Ліги Конференції))
-
ох несичений тиждень буде друже багато матчів багато ставочок багато пива та емоцій)))
-
так так друже потім мабуть затишок буде хоча може і далі якісь цікаві матчі будуть))
-
повністю згоден а ось нагадали що дійсно по переду чемпіонат світу з фуболу будемо далі вболівати))🙂⚽🍻
-
о точно я і забув будемо там за ним слідкувати цікаво куди наша збірна дійде)
-
А за кем за ним? Да и наша сборная никуда не дойдёт, потому что не квалифицировалась на турнир…
-
ех шкода друже це я забув що вони не кваліфікувалися або пропустив щось пішла якась не гарна полоса в наших командах та збірної ех…..
-
повністю згоден друже будемо слідкувати за наступними ЛЄ та ЛЧ які на нас будуть чекати)
-
Швеции же проиграли в плей-оффе, после чего по сути Реброва и уволили!
-
так друже згадав ех шкода що так зіграли я думав результат буде кращим
-
ще ні ось думаю що ставити та чи ставити друже)))
ти зробив вже ставочку друже?) -
та ось друже придумав але забув поставити хотів обидві забють поставити ставочка би зіграла як забув я сам не знаю😀
-
Конечно обидно, ведь сыграли на ЧМ один раз в далёком 2006 году…
-
змінили тренера може новий тренер з новими настановами буде вести нас до перемоги
-
Первые пол часа были сложные, а дальше были более увереннее.
-
Згоден друже самому не дуже віриться але будемо сподіватися)))
-
так друже бачив гарно так в суху розвалили їх чесно на такий рахунок я не розраховував молодці ще би так виграти проти таких збірних як Германія Англія Франція)))
-
повністю згоден друже будемо вірити що попереду будуть не гірші результати))
-
Ужас, опять Ериксен упал на газон и матч вовсе отменили на 79-ой минуте…
-
Согласен с тобой полностью. Хотелось бы также его ещё на поле увидеть.
-
повністю згоден друже хоч і зі здоровям проблеми але всеодно тримається молодець і чув що навіть він буде або планує грати за МЮ
-
Он в МЮ играл 3 сезона, а затем перешёл в 2025 году в Вольфсбург.
-
Гарно та сильно грає хай береже себе щоб все в нього було добре
-
Полностью согласен, здоровья ему и скорейшего возвращения на поле, если он захочет продолжить карьеру.
-
повністю згоден друже так начебто він не хоче ще завершувати свою карєру хоче бігати далі хай тільки обережно
-
Это точно, так как про окончание карьеры он ничего не говорил, вроде как.
-
так друже хоч зі станом здоровя радять зупинитися але він ні далі ще рано зупинятися сильна людина…….💪⚽
-
так друже цікаво я не дивився він на чемпіонат світу вийде чи ні🤔
-
так друже одні гравці грали в АПЛ командах другі в італійських треті в французьких не думав що ми пролитемо….
-
Так друже як розійшовся то вже все було не спити ну нічого в наступний раз ми дамо відсіч мабуть…)
-
я також сподіваю друже хай в наступний раз дудуть Фарерські острови))
-
хах гарний вибір друже але є підозра що може бути нічья щодо перемоги не знаю)))
-
хах тоді друже все я спокійний можна їх точно нам давати і як то кажуть діло в шляпі)))
-
Но только такой соперник попадается в группу редко, а остальные уже тяжелее)
-
так друже будемо вірити що якось колись одного дня наші вийдуть на поле як справжні еталони та еліта футболу яка нікому не дасть шансу))
-
сподіваюсь друже але для деяких гравців які там споживають алкоголь треба забути його хоча би до того часу поки кудись не потрапимо)))
-
Так они могут и засохнуть ))
В общем опять надо выходить на Евро-2028, задача стоит сделать это через Лигу Наций.
-
хах це точно друже))
так друже та думаю в лігі Нації таки мабуть зможемо показати рівень) -
Кстати, завтра Динамо уже играет в 1-ом раунде квалификации Лиги Европы)
-
ох друже ну як ми кажемо ну поченається ну що ж бажаємо успіху може вдасться обіграти Університаті треба нам багато пива матч буде дуже напруженим)))
-
Не удалось, хотя моментов было не мало! Теперь только остаётся ждать ответного хорошего матча)
-
Повністю згоден друже думав буде більше результативний матч підставили вони мене поставив на обидві а рахунок 0-0 такого не очікував взагалі може настпний буде цікавішим матч))
-
згоден друже та вже поступово йде обурення зі сторони вбоівальників хай команда виправляється)
-
Моментов то создали много: и штанга была, и вратарь там тащил, поэтому если будет такая же игра, то должны парочку забивать!
-
повністю згоден друже ох вчора не очікував я такий результат від Франції в себе в дома 0 голів ех дуже дивно думав буде 1-1))
-
хах так друже тут вже без варіантів але хотілось їх в фіналі побачити))
-
хах так друже ото рахунки зробили 4-6 хто ставив тотал більше 8.5 гарний куш зірвав)))
-
хаха то друже вже мабуть для сильно богатих шейхів всяких і так далі))
-
То уже слишком большая авантюра, хотя может и есть таких парочку лудоманов ))
-
хах це точно друже доречі якось потрапив на матч де після одного голу потім все що було відміняли навіть стовідсоткові пеналі команду точно не памятаю памятаю що це було азіатське лч і там як не гол то одразу шейх зі своїм полотенцем на голові біжить до судї та одразу відміна гола так і з порушенням в штрафній ніякого пеналя)))
-
не те слово друже як то кажуть я бачив зливони але прямо так в наглу ох ці шейхи….))
-
Не только шейхи, но и Трамп может “порешать”, отменив пропуск матча игрока сборной США ))
-
хах це точно друже він ще той бандюган любе повсюди свої 5 копійок всунути і заробити на цьому))
-
А ещё любит делать общие фото с командой победительницей ЧМ ))
-
Так друже це точно цікаво він там казав яи ні як завжди любить казати вони перемогли завдяки мені))
-
хаха я теж так подмав друже ми це розуміємо але чи він це розуміє я не впевнений)))
-
Ладно, хватит про него, Динамо скоро начнёт играть с Карабахом)
-
Повністю згоден друже на всі 100, так таки Динамо дали Карабаху прикурити дочекалися таки премогу сподіваюсь так буде й надалі)
-
Теперь бы на выезде продемонстрировать хорошую игру и выйти в плей-офф)
-
так друже суперкубок УЄФА нічого так обидві команди забивають а ось подивися і засумував від результату Динамо Карабах навіть ставка обидві не пройшла все гризу нікті)
-
На фоне Суперкубка УЕФА, матч Динамо вообще выглядел дном ))
-
не те слово држе їм терміново треба щось з цим робити якісь кардинальні зміни потрібні))
-
це точно друже сам навіть не знаю мабуть треба всіх звільнити і все з нуля…)
-
Ярмоленко точно нельзя трогать, пусть уже наконец-то побьёт рекорд лучшего бомбардира УПЛ )
-
Ну тут так друже згоден цікаво чи багато йому лишилося до цього)
-
Селезнёв 2 года не мог справиться, даже с пенальти промахивался ))
Но Ярмола сделает это!
-
О я це памятаю друже він навіть з ментра не завжди забивав умудрявся промахуватись, дійсно добре що в Ярмоли ноги рівніші а ось цікаво я вже аж забувся Динамо вже все буде тільки УПЛ в них?)
-
Да ровнее, Ярмоленко ещё и сборной поможет при Мальдере)
Чемпионат и кубок остались, так как Карабаху проиграли в квалификации Лиги Конференций…
-
Повністю згоден друже так дійсно в чемпіонаті та кубкі має все вийти будемо вірити друже та слідкувати головне буде не пропустити))
-
В прошлом сезоне вышло аж 4 место в чемпионате, но кубок выиграли)
-
І так друже за кожним роком шаг за шагом може і до першого дійдемо))
-
Решение является окончательным и суд не будет рассматривать апелляцию.
-
все не за горами друже побачимо як буде як тільки буде перша гра нашої збірної мені страшно уявити скільки пива треба буде брати бо відчуваю дуже нервова гра буде))
-
так друже та як то кажуть шаг за шагом будемо всіх обігравати))
-
Тем более задача стоит выйти на Евро-2028 именно через Лигу Наций!
-
Так друже повністю згоден будемо вірити я доречі бачив там начебтов U 20 наша збірна якщо я не помиляюсь наш хлопець паказує супер результати новий мессі красиво обіграв та забив гол збірній Італії як дітям!👍
-
Честно не смотрел молодёжное Евро, только лишь знаю, что 3 матча в группе выиграли, но проиграли в полуфинале.
-
я також друже це так в ютубі потрапив на цю новину шкода що в полуфіналі програли нічого в них все попереду))
-
Не факт, у них впереди период взросления и практически 90% не оденут футболку Национальной сборной.
-
і то правда друже ну поки будемо слідкувати за кваліфікацією ЛЧ та ЛЄ)
-
Квалификация ЛЧ не так то интересна, а вот в ЛЕ вечером Динамо будет играть, ну и в ЛК ЛНЗ и Полесье.
-
повністю згоден друже сьогодні повболіваємо впринцепі ПАОК не самий сильний клуб думаю можна пройти але це є футбол хто знає….)
-
Надо было раньше выпускать Ярмоленко с Буяльским, игра хоть немного пошла у Динамо. Всё равно проиграли 2:3, тяжело будет в Греции.
-
Так друже нажаль програли я думав може таки виграємо ех будемо сподіватися що в наступний раз виграємо хоча дійсно буде не просто
-
так друже згоден на всі сто буде рішаючий матч сподіваюсь ми впораємося!
-
Да, это точно. Вот будет весело, если ЛНЗ или Полесье смогут пройти дальше)
-
Хах так бро а доречі Полісся дійсно можуть ще й пройти будемо слідкувати)
-
Игра была не плохая, но даже удаление не помогло вырвать нужный результат.
-
так друже нажаль трішки не вдалося ну думаю хай темпу не збавляються і все вийде будуть грати замість Динамо в ЛЄ або ЛЧ)
-
це точно друже надії лишаться на нього бо в інших комндах щось не дуже довіра останім часом це я щодо Динамо))
-
так друже а ось я в цей раз недооцінив Динамо наші виграли в Карабаха гарна новина та результат хай не збавляють темпу)
-
Если написал, что хорошая новость, неужели пропустил этот матч? ))
-
С Вересом помучались вчера, теперь помучаются с Карабахом, а может и нет ))
-
хах так друже може таки і помучаємося все якось 50 на 50 але ми віримо в краще))
я пропустив з Вересом, як зіграли?) -
так друже це капець, все очікував ну не такого результату пива навіть було мало знав би взяв би щось міцніше…)
-
Действительно, такие матчи лучше под водку смотреть, а лучше и не смотреть вовсе ))
-
хаха не те слово друже це точно краще такі матчі стороною обходити як то кажуть від гріха подалі краще інші матчі дивитися де дійсно цікаво і не зрозуміло хто виграє))
-
о ну це зовсім інша справа друже цей матч дійсно цікаво буде подивитися тут наче аж ставочка напрошується обидві зають))
-
Так друже сьогодні в 22.00 почнемо дивитися цю баталію думаю Ліон може перемогти хоча тут тяжко сказати)
-
Может быть, а может и вовсе нет, так как состав у Фенера посильнее)
-
Згоден друже та і взагалі Фенер не скажу що слабенька команда може дати прочуханів подививсося як буде)
-
Так друже це точно а вони потім кажуть ні ні тут діло не в грошах ага ПСЖ, Реал, Сіті і так далі одні шейхи вклали і вкладають туди такі суми що навіть за щастя буде хоча би просто зіграти з ними))
-
В то же Сити, как и в ПСЖ, вкладывают шейхи давно, но результат пришёл относительно недавно. А Реал исторически сильный, у той же Барселоны денег не сильно то и меньше, как и у МЮ или Челси.
-
Повністю згоден друже нам би цих шейхів може і ми почнемо всіх вигравати))
-
Как раз менее, чем через час Полесье будет играть после 3:3 в первом матче с Коппенгагеном)
-
так друже теж хотілось би будемо сподіватися та вірити як то кажуть гялемо як карта ляже а тут ми скажемо глянемо як мяч на ногу ляже))
-
Задача не из лёгких, в прошлый раз Бельгию не прошли в плей-офф. Но надо пробовать выйти с первого места!
-
повністю згоден друже та і не треба нам одразу давати такі команди як Бельгія шо вони собі думають)))
-
То уже было в плей-офф, но всё равно попался самый сильный вариант)
-
згоден друже та хотів би сказати ми не шукаємо легких команд але нажаль проти нас мабуть майже всі команди важкі))
-
ага цікаво друже ну впринцепі наче більш менш треба проходити))
-
Ох там друже будуть цікаві баталії та в наших зявиться ще один шанс!
-
Повністю згоден друже вже не багато лишилося чекати ще два дні і побачимо знову результат Динамо Києва)
-
так друже настав той самий день ох сьогодні буде багато інтриг будемо вірити що Динамо переможе але це буде не просто)
-
так друже це звісно було одне розчарування ну в лізі конференції я сподіваюсь обіграємо Карабах)
-
так друже та як завжди по плану спочатку забігти в магазин перед футбольчиком))
-
так друже в чт в 19.00 буде вечір інтриг рішаючий матч там треба буде багато тараньки та пива))
-
так друже дуже і дуже цікавий буде вечір головне буде не пропустити)
-
я також друже завтра вже таки дізнаємося переможці і хто пройде далі)
-
так друже це був повний капець ех все що можна було програли….
-
Да, печально, но прогнозируемо. Только один Шахтёр будет пытаться хоть какие-то очки в копилку УЕФА зарабатывать.
-
повністю згоден по всьому друже так хоч Шахта може бій давати та від нас щось показати хараткер та гру будемо вболівати та слідкувати оце буде прикол гарний якщо вони до фіналу дійдуть)
-
Да какой там финал, хотя бы в 1/8 вышли и то уже будет хорошо ))
-
Хаха повністю згоден бро бо там як підуть потужні клуби Англії, Франції, Іспанії, Германії і будуть вже проблеми))
-
Кстати, победитель пары Лион – Фенербахче также возможно сыграет с Шахтёром )
-
нажаль не прошла Данія як і Україна нічого в наступний чемпіонат можливо вийдемо разом)
-
ох і матч був бро капець 5-4 я до останьої хвилини думав чи буде нічя чи ПСЖ виграє чи Боварія вирветься вперед😀⚽💪🍻
-
-
-
-
-
-
Увійдіть, щоб відповісти.