Головна сторінка › Форум › Спілкування › Вербна неділя!
-
Вербна неділя!
Розміщено podoloboq - 5 Квітня, 2026 в 13:17Rebob відповів 13 годин, 35 хвилини тому 6 учасників · 132 Відповіді -
132 Відповіді
-
-
-
Ото гарний подарунок😀
Доречі друзі всіх вітаю з Вербною Неділю !
-
-
-
-
-
-
-
-
-
тяжко сказати друже вчора весь вечір по парку ходив не знайшов тільки 20 грн лежали біля дерева😄
-
а вчора ще там пройшовся друже але чорної каси не знайшов мабуть найдеться в якийсь наступний день)))
-
це взагалі супер друже кілька під пивко та футбол пішла би тільки так)))
-
хахах щось ми друже так про це діло заговорили аж захотілось дійсно взяти її до пива мабуть завтра піду в магазин)))
-
та ось думаю в 18.00 треба трішки пил по квартирі поганяти та пропилісосити)))
-
дивись, як знаєш, бо провідна неділя ж сьогодні..)) того не варто😉
-
Так друже теж згадав про це та кинув це діло іншим разом по прибираю)))
-
це точно друже ато без нього і матчі не дивляться і покер не грається)))
-
є таке друже краще рукою не лізти до клоуна коли він пропонує попкорн😅
-
хаха то я так друже до них відношусь з повагою перед тим як зїсти)))
-
це точно друже доречі вчора думав взяти анчоуси в атб дивно кудись вони пропали щось взагалі не видно в наступний раз мабуть піду в сільпо)
-
так друже дивився там лишилися кальмари, ставридка та потасу анчоуси кудись діли сподіваюсь завезуть ато щось давно їх не бачу)
-
так друже ох виито було багато під такий особливо матч ПСЖ проти Боварії рахунок 5-4 майже стільки і літрів мабуть було випити😅💪⚽
-
так друже матч закінчився доволі спокійно 1-1 не було такої баталії як в них, якось навіть кумедно трішки перекинулися пеналями і все))
-
о так друже там візьму ще більше пива бо інриги буду дуже сильні та і тотал мабуть більше 2.5 якщо коф буде не поганий Шахтарю точно треба як мінімум 2 голи забити а Крістал такі що теж можуть відповісти)
-
Словно ИИ написал это сообщение, тотал 2.5 больше надо, якобы Шахтёру, но и англичане бой покажут )))
-
хаха так друже якось дійсно в неї питав та послухав її пораду і як потрапив на граблі потім довго її згадував не злим тихим словом))
-
о так бро ЛЧ Арсенал проти Атлетіко багато пива вже є чіпси лежать чекають на вечір я так розумію в тебе бро схожа ситуація)))
-
це точно друже повністю згоден доречі щось і думалось що буде менше голів за перший матч та може ще й нічійка))
Сьогодні подивимося що скаже Шатха та Крсітал) -
нажаль так друже ех як би не автогол то можливо ще був би шанс будемо тпеп чекати фінал ЛЧ має бути цікавий матч)
-
Финал ЛЧ всегда интересный, даже хоть 0:0 и серия пенальти ))
-
Повністю згоден друже а таке відчуття що вони мабуть так і зроблять щоб була сильна інтрижка для всіх)))
-
так друже теж може бути тоді був рахунок коли Боварія проти ПСЖ 4-5 то тепер може підуть на рекорд і буде рахунок 5-6))
-
теж так думаю будуть скоріш за все грати дуже обережно та вмикати броню))
-
хаха та я вже щось передумав про такий рахунок друже хоча хто знає)))
-
доречі також так думаю друже ох уявляю скільки там ставочок буде на той матч))
-
це точго друже ох буки там руки нагріють золотий день буде для них хоча дня них мабуть кожен день золотий)))
-
Нагреют 100%, ведь финал дело +- равное, а маржа с каждой многотысячной ставки на то или иное событие)
-
це точно друже та ось і ніяк не можу вирішити на що поставити бо дійсно битва сильна та рівна буде люба з цих команд може виграти)
-
вона працює тільки під пивом піду сьогодні за ним та по спілкуюсь з чуйкою)))
-
як сказати друже сказала що ще є час а перед грою знову треба взяти пиво і вона підскаже що робити хитра якась ця чуйка)))
-
повністю згоден друже доречі вчора в ЛЄ доволі потужно Астон Віла відіграла 0-3 без шансів)
-
Повністю згоден друже тупер лишилося дізнатися переможця ЛЧ та Ліги Конференції))
-
ох несичений тиждень буде друже багато матчів багато ставочок багато пива та емоцій)))
-
так так друже потім мабуть затишок буде хоча може і далі якісь цікаві матчі будуть))
-
ох і матч був бро капець 5-4 я до останьої хвилини думав чи буде нічя чи ПСЖ виграє чи Боварія вирветься вперед😀⚽💪🍻
-
-
-
-
-
-
Увійдіть, щоб відповісти.