Головна сторінка › Форум › Спілкування › В этом году победить во фрироллах стало нереально.
-
В этом году победить во фрироллах стало нереально.
Розміщено SL-247 - 19 Вересня, 2026 в 23:36В прошлом и позапрошлом годах я неоднократно выигрывал фрироллы на разных покер-румах, но в этом году у меня ежедневно, лучшая рука, намного чаще проигрывает худшей. Не может на протяжении всего года так быть. Это явный “подкрут”.
На фото последняя раздача в турнире и как обычно: без шансов на победу.
just_smarty77 відповів 1 день, 1 година тому 7 учасників · 17 Відповіді -
17 Відповіді
-
-
-
Тобто, ти зайняв 7 серед 1664 учасників у фрірольній пиханині і жалієшся на невезіння? Я підозрюю, що навіть у цьому турнірі, щоб так далеко зайти потрібно було виграти декілька ол-інів знизу (тобто переїздами), але скріншотів цього не варто показувати, коли жалієшся на те, що руми влаштували глобальний заговор, щоб не дати тобі виграти у фріролі
-
Ця відповідь була змінена 1 день, 4 годин тому -
just_smarty77
-
Я неоднократно скидывал все префлоп алл-ины, которые были за моим столом в том или ином турнире. Делал все скриншоты, где побеждала лучшая рука у худшей и худшая побеждала у лучшей. Во многих турнирах чаще выигрывает худшая рука у лучшей. И во вчерашнем фриролле было так же само. Я фиксирую ни только свои руки, с которыми я зашёл в игру, но и всех остальных участников, которые сидят со мной за одним столом и которые идут на префлопе олл-ин.
Чтобы развееть твои сомнения – покажу тебе вот такой скриншот, где ты пошёл олл-ин с худшей картой:
-
Ця відповідь була змінена 1 день, 3 годин тому -
SL-247
-
Ця відповідь була змінена 1 день, 3 годин тому -
-
Среди моих скриншотов есть раздачи, где я выигрываю с худшей рукой, чем у соперника. Я говорю о том, что худшая рука выигрывает у лучшей чаще, независимо от того, какая у меня карта (худшая или лучшая) и кто в этой раздаче выиграл. И ты либо не понимаешь смысл моих слов, либо тупо всё путаешь и перекручиваешь на свой лад, пытаясь рассказать, что я типа жалуюсь, а ни привожу конкретные факты.
-
ну, все ясно тепер. мабуть навіть добре, що руми по всьому світі просікли такого гравця, який хакнув їхню систему і підкручують проти нього, інакше би порвав всі фріроли і обанкротив би їх.
-
-
Ця відповідь була змінена 1 день, 4 годин тому -
-
-
-
такая же история….навалом (я уже писал) идиотов которые с мусором или полумусором смело отвечают на рейзы или ваще лупят оллин
-
розкажи про те як тобі заборонили вигравати фріроли ось тут (044) 363–89–71. це гаряча лінія боротьби з лудоманією.
завжди дивуюсь наскільки сильно люди можуть позоритись в інтернеті. давно так не сміявся
-
Повністю згоден, якщо раніше якось ще більш менш можна було щось виграти то зараз складність підвищилась в рази, гвч неадекватне на всю голову 👍
-
Вчора тоже так програв, але вже лінь робити скріни, просто закінчив сесію!
Короче я в позиції Cutoff, всі скинули, я роблю 4бет з АQ, показую сильну руку.
І якась дівчина на BB, трошки подумавши робить Оллин з А6.
Ну звісно їй прийшла 6 і вона виграла😁👍
Ну виграла то добре, але чого вона Оллин лупнула? так и не поняв.-
-
Я понимаю, что в покере такое может быть, но ни с такой частой частотой. 🙃
-
-
Увійдіть, щоб відповісти.