Вам вже є 21 рік?
Доступ до матеріалів сайту дозволено лише повнолітнім особам. Підтверджуючи свій вік, ви погоджуєтесь з правилами перегляду контенту.
Трохи зачекайте!
Виглядає так, що вам поки зарано до нас. Повертайтеся, коли святкуватимете свій 21-й день народження! 🎂
Skrill та P2P обміни - UAPOKER
  • Skrill та P2P обміни

Розміщено Rain - 23 Серпня, 2026 в 15:39

Всім привіт.

Як зараз ситуація з P2P обмінами через Skrill хто користується? Чи немає проблем з самим сайтом та які кроки рекомендуєте зробити щоб P2P обміни проходили успішно?

Oleksandr відповів 21 годин, 3 хвилини тому 7 учасників · 7 Відповіді
  • 7 Відповіді
  • RedAlert

Учасник
    23 Серпня, 2026 в 15:42

Які P2P обмінами? шо? де? коли? навіщо?

• Rain

Учасник
      23 Серпня, 2026 в 16:47

Відправляєш кошти зі свого skrill на skrill іншої людини, а він тобі на зручний тобі метод (криптогаманець наприклад). Це називається P2P обміни через skrill. На тому ж Binance купа таких.

• Bafalo

Учасник
    23 Серпня, 2026 в 20:10

Скріл відійшов у тіль зараз як на мене, зараз чисто криптокошельки.
    А з крипти зразу на карту Привата. Скріл хіба в ставках на спорт вилочники юзают.

• podoloboq

Учасник
    24 Серпня, 2026 в 09:05

працює – рекомендую😉

• matreshka

Учасник
    24 Серпня, 2026 в 10:00

Я мала веріфікований акаунт Skrill, але після обміну мені його забанили. Конфіскували суму яку мені перевели, дали вивести решту коштів та закрили назавжди рахунок.

• Kobra

Учасник
      24 Серпня, 2026 в 11:48

Які вони принципові…🫤

• Oleksandr

Адміністратор
      24 Серпня, 2026 в 12:19

Це дуже гарна відповідь на запитання. На Скріл категорично не раджу займатися P2P обмінами. І взагалі бажано дихати тихіше, щоб не закрили акаунт. Дурна контора…

Увійдіть, щоб відповісти.

Кричалка - покерний чат на UAPOKER