Головна сторінка › Форум › Все про покер › Руми де є Skrill
-
Руми де є Skrill
Розміщено Rain - 3 Серпня, 2026 в 08:26Всіх вітаю. Підкажіть на який румах зараз є skrill як метод депозиту у касі? Бажано не по чуткам, а з власного досвіду. Знаю що на RedStar, Pokerstars є, а немає на ACR та Pokerking, а щодо інших румів не знаю.
Що по 888, GG, WPT Global, Chico (TigerGaming/SportsBetting/BetOnline) і т.д.?
de_aztec відповів 1 тиждень, 1 день тому 6 учасників · 12 Відповіді -
12 Відповіді
-
Точно є на 888, але цей рум зручніше й набагато вигідніше поповнювати Р2Р переказом.
На GG теж є, але здається там присутня якась невелика зайва комісія.
-
Про GG чомусь вже декілька разів чув різні відповіді, хтось писав що у нього є скрілл у касі, хтось писав що нема, дивно чому так 🤔
-
-
-
Хто грає TigerGaming (мережа Chico) можете глянути чи є у вас у касі депозит skrill?
Якщо у іншому румі мережі граєте (SportsBetting/BetOnline) то теж пишіть, все буде корисно.
-
Pokerstars.com – 100% є Skrill (краще Luxon)
Pokerstars.es й Winamax – лише Skrill, без альтернатив!888ЗPoker – 100% є Skrill (краще Luxon). Крипти на жаль не має(
ACR – не має Skrill й Luxon. Лише Крипта
СoinPoker – Лише Крипта. Й можна карткою (й в касі є, й по інформації від знайомих, але в мене чомусь не виходить!)
GGPokerUA – 100% є Skrill (краще Luxon) + Крипта
RedStar – 100% є Skrill (краще Luxon) + Крипта
Web3Poker – Лише КриптаTigerGaming – Лише Крипта
-
Ця відповідь була змінена 1 тиждень, 1 день тому -
de_aztec
-
de_aztec
-
Супер, дуже дякую за інформативну та повноцінну відповідь 🙂👍
Щодо TigerGaming хотів ще запитати, це в тебе у касі саме у TigerGaming немає skrill депозиту чи у іншому румі цієї мережі Chico (SportsBetting/BetOnline)? Бо у мережі читав що саме у TigerGaming повинен бути skrill, а от у інших немає, тому уточнюю.
-
Не підскажу!
Коли я там грав, там не було Skrill, 100%. Це десь 2-3+- роки тому!
А скачувати не хочу, й дивитися, соррі.
Всі інші вітрини Chico – не знаю, грав тільки на TigerGaming.
Скину інфу по TigerGaming в особитсі (додай мене, щоб я міг скинути тобі інфу). Там зараз не рекомендують грати, як я зрозумів, виплати додаткові не йдуть від аффілейтів(((-
de_aztec
-
-
-
Увійдіть, щоб відповісти.