Головна сторінка › Форум › Спілкування › Переказ прийшов з P2P Terminala що це таке?
-
Переказ прийшов з P2P Terminala що це таке?
Розміщено evgezhka justdoit - 16 Травня, 2026 в 19:36Добрий день, скажіть, будь ласка, чи можуть виникнути проблеми, якщо мені переказали гроші на мою картку Приват24 через Terminal P2P. Сума невелика — 2500 грн. Я продав на сайті скіни CS2 на суму 2500 грн, і гроші надійшли як переказ від Terminal P2P Lviv. У призначенні вказано, що це переказ особистих коштів. Дякую.
Kobra відповів 2 тижні, 1 день тому 8 учасників · 9 Відповіді -
9 Відповіді
-
Не можуть. Питання можуть виникнути якщо дуже багато переводів і на великі суми, а за таке навіть не переймайтесь.
-
Финансовый мониторинг отслеживает транзакции от 5000 грн если ничего не изменилось.
Или если лимиты завышены и переводов очень много, но сейчас этим занимается ИИ.
Так же разные банки по разному проводят аналитику, лимиты и мониторинг может отличатся.
-
Не зовсім так. Якщо робити багато однотипних переказів( наприклад 5 операцій по 500грн за день) це легко попадає під фін моніторинг
-
В них там є декілька рівнів авто-фільтрів. Самий базовий – 50тис грн в місяць, а вже другорядні в банках налаштовують самі, напр. навіть невеликі суми, але однотипні протягом короткого часу(1-2 дні) – вже ставиться прапорець “сумнівно”, потім перевіряються вручну такі операції, а в іншому банку це може бути автоматичне блокування, а ще десь ще інакше. Одноразово за 2,5к точно не потрібно переживати, я умудряюся на Приват щомісця 48-49К отримувати і поки вижив )))
-
-
-
Пару тижнів тому челу блоканули карту і всі рахунки за то, що він мені перевів 3 рази по 940грн за день.
Я не недавно відкрив рахунок в новому для себе банку. І рахунок відкрився зразу, але доступ до нього розблокували лише через 3 дні. Плюс прийшло повідомлення, що рахунок взято на облік податкової. Ось я тепер думаю чи користуватися ним взагалі, і чим це загрожує)
-
Ця відповідь була змінена 2 тижні, 6 днів тому -
RedAlert
-
Ця відповідь була змінена 2 тижні, 6 днів тому -
Увійдіть, щоб відповісти.