Вам вже є 21 рік?
Доступ до матеріалів сайту дозволено лише повнолітнім особам. Підтверджуючи свій вік, ви погоджуєтесь з правилами перегляду контенту.
Трохи зачекайте!
Виглядає так, що вам поки зарано до нас. Повертайтеся, коли святкуватимете свій 21-й день народження! 🎂
Переказ прийшов з P2P Terminala що це таке? - UAPOKER

Головна сторінка Форум Спілкування Переказ прийшов з P2P Terminala що це таке?

• Переказ прийшов з P2P Terminala що це таке?

Розміщено evgezhka justdoit - 16 Травня, 2026 в 19:36

Добрий день, скажіть, будь ласка, чи можуть виникнути проблеми, якщо мені переказали гроші на мою картку Приват24 через Terminal P2P. Сума невелика — 2500 грн. Я продав на сайті скіни CS2 на суму 2500 грн, і гроші надійшли як переказ від Terminal P2P Lviv. У призначенні вказано, що це переказ особистих коштів. Дякую.

Kobra відповів 4 годин, 54 хвилини тому 6 учасників · 6 Відповіді
  • 6 Відповіді
  • podoloboq

Учасник
    17 Травня, 2026 в 07:00

добре, шо всьо добре👍

• Fring

Учасник
    17 Травня, 2026 в 09:03

Не можуть. Питання можуть виникнути якщо дуже багато переводів і на великі суми, а за таке навіть не переймайтесь.

• Celebras

Учасник
    17 Травня, 2026 в 12:00

Финансовый мониторинг отслеживает транзакции от 5000 грн если ничего не изменилось.

Или если лимиты завышены и переводов очень много, но сейчас этим занимается ИИ.

Так же разные банки по разному проводят аналитику, лимиты и мониторинг может отличатся.

• RedAlert

Учасник
      17 Травня, 2026 в 14:43

Не зовсім так. Якщо робити багато однотипних переказів( наприклад 5 операцій по 500грн за день) це легко попадає під фін моніторинг

• RedAlert

Учасник
    17 Травня, 2026 в 14:46

Пару тижнів тому челу блоканули карту і всі рахунки за то, що він мені перевів 3 рази по 940грн за день.

Я не недавно відкрив рахунок в новому для себе банку. І рахунок відкрився зразу, але доступ до нього розблокували лише через 3 дні. Плюс прийшло повідомлення, що рахунок взято на облік податкової. Ось я тепер думаю чи користуватися ним взагалі, і чим це загрожує)

• Ця відповідь була змінена 2 днів, 5 годин тому -  RedAlert
  • Kobra

Учасник
    19 Травня, 2026 в 15:32

Я думаю навряд…

Увійдіть, щоб відповісти.

Кричалка - покерний чат на UAPOKER