Головна сторінка › Форум › Все про спорт › Ось і наближається ЧЕМПІОНАТ СВІТУ 2026!хто виграє ваші прогнози
-
Ось і наближається ЧЕМПІОНАТ СВІТУ 2026!хто виграє ваші прогнози
Розміщено Andrij777 - 3 Червня, 2026 в 20:06Ділимося думками хто виграє чемпіонат світу 2026 я ставлю на Англію, але хто б не виграв,думаю буде багато хороших матчів, а це свято для вболівальників!)
Rebob відповів 2 тижні тому 14 учасників · 52 Відповіді -
52 Відповіді
-
-
З більшою вирогідностью можна ставити не на перемогу европейців , а на те, що команда з Антарктиди не переможе, бо хто зна, чи вона там є взагалі, я не знаю точно.
-
-
Висока ймовірність, конкуренти Європи лише Аргентина Бразилія
-
Самая интересная тёмная лошадка, так это Норвегия! Уверен, что с группы выйдут, но посмотрим, далеко ли им удастся добраться⚽
-
-
-
Андорра ніколи не попаде на чемпіонат світу, не той рівень у них
-
А було б кумедно 😅якби вони ще б вийшли на чс, для них то вже була б перемога 😁
-
Якщо про мою думку, то я ставлю на Францію , хоча з деякою пересторогою побоююсь Бразилії.
Чому надаю перавагу всеж Франції, тому що:
Франція зазвичай має один із найсильніших складів у світі і майже на кожній позиції. У них є:
-висока індивідуальна майстерність у захисті, півзахисті та атаці;
-велика глибина складу, тобто навіть запасні гравці часто рівня топ-збірних;
-досвід гри в плей-оф, де вирішують дрібниці;
-тактична гнучкість, бо команда може грати по-різному залежно від суперника.
На великих турнірах це дуже важливо: (приклад ПСЖТ у ЛЧ тому свідчення) бо не завжди перемагає команда, яка грає найефектніше, а та, яка краще проходить матчі на виліт.
– а самий головний аргумент чому я ставлю на Францію і буду за неї вболіваити, це той, що там ( у Франції) зараз моя донька вже 4 роки. Хай щастить Франції і дякую їй за допомогу і небайдужисть.
-
Ця відповідь була змінена 1 місяць, 2 тижні тому -
CTDFKL
-
CTDFKL
-
-
Очень сложно предугадать такое событие. 🤔 Даже не буду браться за такое предсказание. 🙃
-
Я не бачу як взагалі може виграти хтоь інший як не Іспанія. По складу звичайно Франція, Англія виглядають непогано, але командна гра дуже слабка.
Також хочеться, щоб якомога краще зіграли Норвегія, Нідерланди. Давно хочу, щоб Корея або Японія кудись далеко пройшли.
Проти кого вболіватиму – проти всіх оцих недозбірних, які мало того, що на халяву отримали путівки, так грабть виключно за рахунок громадян інших країн (по типу Кюрасао, ДР Конґо і т.п.) – одиниці в складі, хто народився в своїй країні. Проти всіх любителів грати товариські матчі з рашкою – Катар, Єгипет, Іран (ну тут само собою), Йорданія.
Я взагалі не прихильник отих всіх “казок” і “чуд”, тому хочу щоб всі африканці-азіати по-максимуму провалилися, як і взагалі ЧС вийшов провальним, щоб швидше Інфантіно вигнали і посадили -
французи мають забирати. але тут може бути як в покері, занадто сильна рука щоб виграти, занадто багато аутів щоб доїхати😂
-
Франція як завжди сильно виступає, але вона більше схожа на збірну Африки 🙂 жодного етнічного француза не було на полі 😅
-
ну, це вже таке питання. сучасний світ диктує свої правила і така ситуація не тільки у Франції. ну і як мінімум Адріан Рабйо наче як грав😏
-
Рабіо був але на заміні 😄 і його не випустили навіть в матчі проти Норвегії
-
ну так вони ж не один матч на чемпіонаті грали, а три вже
-
-
-
-
-
-
Погоджуюсь сильний початок від штатів 4-1 об газон рознесли парагвайців
-
-
Дивно проводити чемпіонат світу в Америці, європейці не можуть нормально подивитись
-
-
-
Хто зна, поки з Парагваєм грали але виступають дійсно доволі сильно
-
-
-
Наступна гра проти Австралії теж суперник не сильний є всі шанси брати три очки
-
Ця відповідь була змінена 1 місяць тому -
Kobra
-
Думаю всё же будет посложнее, в Австралии тоже умеют в футбол играть)
-
Ця відповідь була змінена 1 місяць тому -
-
-
-
-
-
-
-
-
А в кого він легкий?) Навіть Мессі і компанія лишніх 30 хв бігали😂
-