Головна сторінка › Форум › Все про спорт › Ось і наближається ЧЕМПІОНАТ СВІТУ 2026!хто виграє ваші прогнози
-
Ось і наближається ЧЕМПІОНАТ СВІТУ 2026!хто виграє ваші прогнози
Розміщено Andrij777 - 3 Червня, 2026 в 20:06Ділимося думками хто виграє чемпіонат світу 2026 я ставлю на Англію, але хто б не виграв,думаю буде багато хороших матчів, а це свято для вболівальників!)
CTDFKL відповів 6 годин, 31 хвилини тому 6 учасників · 9 Відповіді -
9 Відповіді
-
-
З більшою вирогідностью можна ставити не на перемогу европейців , а на те, що команда з Антарктиди не переможе, бо хто зна, чи вона там є взагалі, я не знаю точно.
-
-
Висока ймовірність, конкуренти Європи лише Аргентина Бразилія
-
Самая интересная тёмная лошадка, так это Норвегия! Уверен, что с группы выйдут, но посмотрим, далеко ли им удастся добраться⚽
-
-
Андорра ніколи не попаде на чемпіонат світу, не той рівень у них
-
Якщо про мою думку, то я ставлю на Францію , хоча з деякою пересторогою побоююсь Бразилії.
Чому надаю перавагу всеж Франції, тому що:
Франція зазвичай має один із найсильніших складів у світі і майже на кожній позиції. У них є:
-висока індивідуальна майстерність у захисті, півзахисті та атаці;
-велика глибина складу, тобто навіть запасні гравці часто рівня топ-збірних;
-досвід гри в плей-оф, де вирішують дрібниці;
-тактична гнучкість, бо команда може грати по-різному залежно від суперника.
На великих турнірах це дуже важливо: (приклад ПСЖТ у ЛЧ тому свідчення) бо не завжди перемагає команда, яка грає найефектніше, а та, яка краще проходить матчі на виліт.
– а самий головний аргумент чому я ставлю на Францію і буду за неї вболіваити, це той, що там ( у Франції) зараз моя донька вже 4 роки. Хай щастить Франції і дякую їй за допомогу і небайдужисть.
-
Ця відповідь була змінена 6 годин, 27 хвилини тому -
CTDFKL
-
Ця відповідь була змінена 6 годин, 26 хвилини тому -
CTDFKL
-
Ця відповідь була змінена 6 годин, 27 хвилини тому -
Увійдіть, щоб відповісти.