Вам вже є 21 рік?
Доступ до матеріалів сайту дозволено лише повнолітнім особам. Підтверджуючи свій вік, ви погоджуєтесь з правилами перегляду контенту.
Трохи зачекайте!
Виглядає так, що вам поки зарано до нас. Повертайтеся, коли святкуватимете свій 21-й день народження! 🎂
Навіть не знаю що й думати........ - UAPOKER

Головна сторінка Форум Все про спорт Навіть не знаю що й думати……..

• Навіть не знаю що й думати……..

Розміщено CTDFKL - 4 Червня, 2026 в 22:37

Контрольно-дисциплінарний комітет УАФ сьогодні ухвалив низку рішень. Зокрема, було розглянуто матч Динамо Київ — Шахтар Донецьк, що відбувся 3 травня 2026 року.

За підсумками цієї зустрічі столичний клуб було оштрафовано на:

– 500 000 гривень за повторне використання вболівальниками піротехнічних засобів.

– 200 000 гривень за перевищення максимально допустимої кількості глядачів на стадіоні.

– 15 000 гривень за несанкціоновану появу в ігровій зоні сторонніх осіб.

– 100 000 гривень за повторне скандування вболівальниками нецензурних, образливих гасел на адресу арбітра матчу.

– 300 000 гривень за демонстрацію вболівальниками символіки дискримінаційного характеру.

КДК також зобов’язав Динамо провести наступний домашній матч із частково закритими секторами.

Щодо Шахтаря, то “гірники” були оштрафовані на 210 000 тисяч гривень за повторне використання вболівальниками піротехнічних засобів.

Не зовсім зрозуміло, що мається на увазі під : “за демонстрацію вболівальниками символіки дискримінаційного характеру.”

Начебто свої грали. Ще б , якщо провінційний “спартак” з болотної московії грав, то його сам всесвіт би на …. за кораблем їхнім послав…

SL-247 відповів 45 хвилини тому 3 учасників · 3 Відповіді
  • 3 Відповіді
  • Kobra

Учасник
    5 Червня, 2026 в 00:02

А де штрафи за договорняки? 😅

• SL-247

Учасник
      5 Червня, 2026 в 05:54

🤣🤣🤣👍👍👍

• SL-247

Учасник