Вам вже є 21 рік?
Доступ до матеріалів сайту дозволено лише повнолітнім особам. Підтверджуючи свій вік, ви погоджуєтесь з правилами перегляду контенту.
Трохи зачекайте!
Виглядає так, що вам поки зарано до нас. Повертайтеся, коли святкуватимете свій 21-й день народження! 🎂
Надійшла подвійна оплата за скіни в CS2 від різних людей. - UAPOKER

Головна сторінка Форум Питання та відповіді Надійшла подвійна оплата за скіни в CS2 від різних людей.

• Надійшла подвійна оплата за скіни в CS2 від різних людей.

Розміщено Диана UA - 12 Липня, 2026 в 20:34

Я отримала оплату від двох різних осіб за продаж скінів CS2 на однакову суму, тобто оплата була дубльована від різних осіб. Сайт Cs2 мовчить, нічого не пише, не знаю, чи варто мені писати на сайт, що другий платіж був зайвим, чи ні. Сума невелика — до двох тисяч гривень. Чи можуть у мене виникнути проблеми з банком або з тією людиною, яка надіслала мені ці гроші? Просто не знаю, куди звернутися, щоб не бути винною. Порадьте, що робити???

Як у них взагалі працює система оплати? Вони здійснюють оплату через P2P на картку? Сайти CS2-кейсів?через дроперів?

• Ця дискусія була змінена 1 день, 4 годин тому -  Диана UA
    podoloboq відповів 15 годин, 13 хвилини тому 5 учасників · 14 Відповіді
  • 14 Відповіді
  • SL-247

Учасник
    12 Липня, 2026 в 20:44

Верните часть денег и всё. Или в чём проблема?

• Диана UA

Учасник
      12 Липня, 2026 в 20:50

а як мені повернути гроші, якщо немає номера картки, з якої надійшов переказ, адже оплата була здійснена з іншого банку? Якщо я звернуся до сайту через систему кейсiв, то яка буде гарантія, що гроші надійдуть саме тій людині, яка мені їх надіслала?

• Ця відповідь була змінена 1 день, 4 годин тому -  Диана UA
      • Celebras

Учасник
        12 Липня, 2026 в 21:01

Не стоит ничего переводить, ведь вы не можете быть уверенной что средства поступят тому кто переплатил, скорее всего это ошибка самого обменника, он и возместит ущерб пострадавшим, так как этот баг произошел из-за их ошибки.

• Celebras

Учасник
    12 Липня, 2026 в 20:59

Так как вы уже написали в техподдержку сайта, в вашем случае лучше дождаться их ответа и не предпринимать никаких действий. Если будете переводить кому-то средства с карты, то будьте очень осторожны, сейчас полно разных мошенников.

Просто ждите момента когда с вами свяжется официальная тех поддержка.

• Диана UA

Учасник
      12 Липня, 2026 в 21:11

А як сайти, що продають кейси, поповнюють картки клієнтів за рахунок продажів кейсів? Через P2P?. Тут, нібито, з вини сайту сума однакова — копійка в копійку, різниця лише в 4 години після першого переказу. Я написала. Якщо сайт не відповість (можливо, дропер звернеться до банку), чи не буде проблем з моєю карткою?

• Ця відповідь була змінена 1 день, 4 годин тому -  Диана UA
      • Celebras

Учасник
        12 Липня, 2026 в 22:17

С картой будет все в порядке, подождите когда сам сайт вам напишет

• Диана UA

Учасник
      12 Липня, 2026 в 21:21

Я ще нікому не писала, чекаю, щоб сам сайт повідомив про цю помилку. (Він мовчить.) Хоча під час оформлення виплати там вказано електронну пошту та Telegram. Повідомлень немає. Чи не звернеться та сама людина, яка вдруге переказала мені гроші у свій банк? І чи не буде санкцій (у «ПриватБанк» я не писала)? Зайшла в глухий кут, не знаю, що робити, порадьте, будь ласка. Просто чекати, хто першим напише?

• Celebras

Учасник
        12 Липня, 2026 в 22:18

В приват лучше не писать они тут не причем вообще

• Диана UA

Учасник
          12 Липня, 2026 в 22:39

А скільки часу мені доведеться чекати і чи можна витрачати ці гроші, якщо на сайті нічого не з’явиться оповищення? Чи є певний термін, протягом якого можна повернути гроші?

• Celebras

Учасник
            12 Липня, 2026 в 23:54

Вы можете тратить свои деньги в любой момент, оставьте ту сумму которая была зачислена второй раз, а когда вам напишу, я этого не знаю, возможно не напишут никогда и эти деньги просто останутся вашими.

• Celebras

Учасник
            12 Липня, 2026 в 23:56

Просто успокойтесь и не паникуйте, главное не торопитесь никому ничего отправлять, вы ничего плохого не сделали, просто подождите и посмотрите как дальше ситуация развернётся, вы сделали что могли (оповестили сайт о ошибке)

• Kobra

Учасник
    13 Липня, 2026 в 00:24

Напиши в техпідтримку щоб вони в курсі були, якщо одобрять залишиш гроші собі от і все)

• Диана UA

Учасник
      13 Липня, 2026 в 01:55

а якщо сайт попросить переказати гроші на інший рахунок, як мені зрозуміти, що саме та людина їх отримає? А не сам сайт привласнить їх собі? Я хвилююся лише про одне — щоб у мене не виникло проблем із моїм банком через цей переказ.

• podoloboq

Учасник
    13 Липня, 2026 в 10:20

щирі вітання👍

Увійдіть, щоб відповісти.

Кричалка - покерний чат на UAPOKER