Головна сторінка › Форум › Все про покер › Honey фрірол: обговорення та результати
-
Honey фрірол: обговорення та результати
Розміщено Oleksandr - 19 Лютого, 2025 в 14:22В цій дискусії обговорюємо і розміщуємо скріншоти призових місць нашого Хані фрірола.
new.uapoker.info
$100 Honey фрірол для постійних відвідувачів - UAPOKER
Щомісяця ми проводимо спеціальний $100 фрірол для наших постійних відвідувачів. Щоб на нього потрапити, вам потрібно потрапити в ТОП 100 активних користувачів
SL-247 відповів 5 днів, 19 годин тому 11 учасників · 51 Відповіді -
51 Відповіді
-
Пане Олександр, я так зрозумів що на Хані вже не треба подавати заяіку, і якщо ти потрапляєшь в 100 ти вже гарантовано учасник турніру?
-
Так, все правильно. Головне, щоб в профілі було вказано ваш нік на Старсах. (там є спецільне приватне поле для ніків в румах).
Крім того, я думаю, що за цей місяць ми відступимо від правила в топ 100 і допустимо більше гравців, адже триває перехід на новий сайт і ще досить важно зорієнтуватися на новому сайті.
-
-
-
Мои поздравления со 2-м местом🏅, жаль недотащил(
Я уж думал, что “передал” фишки победителю турнира)
p.s. колл я сделал просто ужасный(
-
Я так понимаю, что колл на ривере с QQ после всего использованного тайм-банка?
Просто у меня ники одинаковые на сайте и на PS, а вот твой не знаю… Ну теперь догадываюсь, что VV_VV_VV1
-
Есть вопрос по раздаче.
Зачем ты ставил ривер, ведь там закрылся флеш? С чего хотел добрать?
-
-
Трипс слабее там мог быть только один, AJ.
Т.е. про вероятный флеш ты даже не думал?
-
Я плотно ставил, флеш-дро было бы платить не по шансам, АК нет, так как скорее всего был бы 3-бет пре-флоп на мой оупен рейз.
Почему ты не сделал 3-бет с QQ до флопа, тоже не ясно. Решил подслоуплеить?
-
У тебя нет вельюбета с твоей рукой по риверу (даже АК под большим вопросом). На велью здесь ставит фулл и флеш.
Не всегда сильную руку надо уводить в 3-бет, иногда есть причины чтобы сыграть просто колл.
-
Значит оказывается есть, раз ты готов мне отдать весь стек🎯
-
Колл ты увидел, т.к. это фриха. Учитывая твой сайзинг открытия и ТРИ барелля, у тебя фактически нет блефов.
По закрывшемуся флешу, в нормальном турнире, это всегда добор с себя. Единственная рука хуже, которая может оплатить ставку – это AJ (4 комбинации). А теперь посчитай кол-во комбинаций, которые тебя бьют…
Если на ривере не выходит черва, K или J, тогда да, без вопросов, можно ставить.
Cпасибо за обсуждение, GL в следующих турнирах.
-
я розумію, про що шаман говорить. мені також на перший погляд тріпс на такій дошці тільки як блеф-кетчер виглядає. але, якщо подумати, то це хороший велью-бет і саме через сайзінг схилив шамана до кола? і це трохи смішно, бо менший сайзінг виглядав би як мінімум на флаш і викинути було б легше.
хоча я, мабуть, все таки не придумав би бетмену блефу тут і викинув би.
-
-
Учитывая сайзинг открытия и ТРИ барелля, там фактически нет блефов. Единственная адекватная рука, которую бьем – это JJ.
Так, что согласен, здесь на ривере простой фолд. проигрываем даже блефам, по типу КК )
-
-
-
-
-
-
-
-
Призові всім зараховані в поінти. Двох гравців не знайшли ані на цьому, ані на старому сайті. Якщо ви не отримали ваш виграш, напишіть, будь ласка, мені в приватні.
Нагадаю також, що доступ на наступний Хані відбуватиметься на основі нашого Лідерборду. Вам не треба буде подавати заявку на початку місяця вписуючи свій нік, як це було на старому сайті. Натомість 100 користувачів автоматично отримають доступ на найближчий Хані фрірол.
💡Звертаю увагу, що вам потрібно заздалегідь вписати ваш нік на Старсах у себе в Профілі в графі Мої нікнейми в покер румах – ось тут.
-
Нажаль не зміг дограти турнір (обрив зв’язку), наче зайняв 13 місце, якщо можливо призові на АКР – moneymaker331
-
Сьогодні зафіналився Лідерборд за березень, за яким надаватиметься доступ на Хані на 21 квітня. Ще раз звертаю увагу, що для участі в турнірі ви маєте:
1. Подати заявку в наш клуб UAPOKER Leaders (якщо вас там ще немає. Якщо ви там призупинені чи заблоковані – це ОК)
2. Вказати ваш нікнейм на Старсах в профілі – ось тут.Заявку, як було раніше, на початку місяця подавати вже не треба. Просто треба впевнитися, що у вас в профілі (тут на новому сайті) вказаний нікнейм гравця на Старсах.
Я ще завтра зроблю нагадування в блогах. І завтра створю турнір. Якщо ви не встигнете додати нік в профіль – не хвилюйтеся 😌, просто потім напишіть мені в приватні чи тут темі, я буду потихеньку додавати.
-
Ця відповідь була змінена 1 тиждень, 5 днів тому -
Oleksandr. Причина: Додав пояснення
-
Не могу найти на старом сайте кнопку, куда подавать заявку на турнир Хани. Она куда-то исчезла. 🙃
-
-
Заявку, як було раніше, на початку місяця подавати вже не треба. Просто треба впевнитися, що у вас в профілі (тут на новому сайті) вказаний нікнейм гравця на Старсах – – ось тут.
-
-
Ця акція діє тільки на новому сайті. На старому сайті та тема скоро буде закрита і перенаправлена на новий сайт.
-
-
Ну, для користувачів – так, автоматично. Для мене не дуже 🙂 Завтра буде створено турнір і можна буде вже побачити чи є доступ, чи немає. Якщо раптом доступу не буде, то буде ще час все зʼясувати.
-
-
-
-
Олександре сьогодні 1 квітня, лідерборд за березень це поточний чи минулий місяц? Може краще назву місяца писати?
-
Мартовский лидерборд будет играть турнир в третий понедельник апреля. Апрельский лидербор будет играть турнир в третий понедельник мая. И так далее…
-
Ну, якщо сьогодні 1 квітня, то за березень – це за минулий місяць. 😉
Не хочеться ту тему постійно вручну змінювати. Подивлюсь, чи можна там автоматично назву місяця підставляти, щоб було зрозуміло.
-
-
Обіцяв створити Хані ще вчора, але трохи замотався. Планую завтра створити.
-
Ничего страшного. До третьего понедельника ещё куча времени. 🙂👍
-
-
В дискусіях все ж таких зручніше читати спочатку перші коментарі, а потім відповіді, а не навпаки) В таких темах, як ця, де не стільки дискусія, скільки оновлення про виграші та анонси – так було б зручно мати нові відповіді на початку. Але, по-перше, в окремій темі не можна змінити напрямок, а по-друге, не варто ламати логіку всього форуму.
Щодо переходу но останнього коментаря, такий функціонал є, хоч він і не очевидний – треба натиснути на час останньої відповіді в шапці теми. Див. на скриншоті. Пізніше зробимо більше помітне і зрозуміле посилання. І якщо дивитесь з десктопу, то зручно ще перетягнути донизу повзунок справа.
Дискусія на сторінки розбивається. Від 40 відповідей, здається.
-
Добре, будемо звикати тоді. А з 40 до 20 відповідей на сторінці є варіант зробити?
-
-
-
Ця відповідь була змінена 1 тиждень, 5 днів тому -
-
На Хані фрірол створено.
Ось у цих користувачів не було указано нік в профілі. Тому вони не зможуть потрапити на турнір, поки не додадуть його ось ТУТ.
Після того, як ви це зробите (якщо бажаєте, звичайно, взяти участь у турнірі), обов’язково напишіть мені в приватні (зі сторінки мого профіля) чи тут в дописі.
Fring
WTF_lags
Eskimos
Igor_Sheverin
Ins1t
sancho3301
Antoha
mamamio57
22-VVV-22
martok
beercules
AntonFad
VolodymyrP
andrij777
ksionik
etoya
vaa-lcc
fawor
barba
zlat36
Neo
alexxlevgravii2011
morp35juzepe73
morik34
alexlafa
lacis
leprekon71Vitalii
olegbereza
vynder09А ось цих гравців не знайшов в клубі UAPOKER Leaders. Додайтесь в клуб # 2041745, пароль: uapoker2016, якщо хочете взяти участь у турнірі.
vlasyk2017
vbnztik
tofaxxx
KatamaranUA
FISHKA UA
dynbalance
Brock_UA
AlcidesJaimes
3AK0HДо турніру ще є час додати нік чи додатись в клуб. Але не затягуйте до останнього дня і не забудьте написати мені.
Приємної гри!
-
Я не пойму где смотреть списки зареган ты или нет? Ники указаны в покер румах.
-
https://new.uapoker.info/liderbord/ дивитись тут. Якщо не відсторонений з клубу, то можеш приймати участь.
new.uapoker.info
Лідерборд користувачів - UAPOKER
За результатами цього рейтингу буде надано доступ на наш Хані фрірол. Зауважте, що доступу на турнір враховуються результати лідерборду за минулий місяць.
-
@Santatih Все як і раніше – тих хто потрапив на турнір ми просто розблоковуємо в клубі UAPOKER Leaders на старсах. Просто зайдіть в клуб і подивіться чи не заблоковані ви. Наскільки я памʼятаю – все у вас ок. 👌
-
Я в клубе UApoker Leaders не заблокирован, но у меня в лобби до сих пор нет турнира Хани. 😞
-
-
А чого ж тоді в лобі не видно? Ну, сьогодні має відкритися реєстрація, побачимо, чи зʼявиться.
-
-
-
Найкраще, зайти в сам клуб UAPOKER Leaders і подивитися, чи є у вас доступ до ігор, чи не відсторонені ви від участі в клубі.
-
Я когда захожу в сам клуб, то турнир мне виден, но когда я на него нажимаю, чтобы зарегистрироваться, то он не открывается. А в лобби его, вообще не видно по сей день.
-
-
Увійдіть, щоб відповісти.