Головна сторінка Форум Все про покер Honey фрірол: обговорення та результати

• Dzill320

Учасник
    1 Березня, 2025 в 18:21

Пане Олександр, я так зрозумів що на Хані вже не треба подавати заяіку, і якщо ти потрапляєшь в 100 ти вже гарантовано учасник турніру?

• Oleksandr

Адміністратор
      3 Березня, 2025 в 11:54

Так, все правильно. Головне, щоб в профілі було вказано ваш нік на Старсах. (там є спецільне приватне поле для ніків в румах).

Крім того, я думаю, що за цей місяць ми відступимо від правила в топ 100 і допустимо більше гравців, адже триває перехід на новий сайт і ще досить важно зорієнтуватися на новому сайті.

• batmanburgui

Учасник
    18 Березня, 2025 в 00:34

Второе место, очень обидное, учитывая хэдз-ап:

• ShAmAn

Учасник
      18 Березня, 2025 в 00:54

Мои поздравления со 2-м местом🏅, жаль недотащил(

Я уж думал, что “передал” фишки победителю турнира)

p.s. колл я сделал просто ужасный(

• batmanburgui

Учасник
        18 Березня, 2025 в 05:53

Я так понимаю, что колл на ривере с QQ после всего использованного тайм-банка?

Просто у меня ники одинаковые на сайте и на PS, а вот твой не знаю… Ну теперь догадываюсь, что VV_VV_VV1

• ShAmAn

Учасник
          18 Березня, 2025 в 05:58

Есть вопрос по раздаче.

Зачем ты ставил ривер, ведь там закрылся флеш? С чего хотел добрать?

• batmanburgui

Учасник
            18 Березня, 2025 в 06:00

Был уверен, что у тебя туз слабее, то есть с более слабого трипса:

• ShAmAn

Учасник
              18 Березня, 2025 в 06:06

Трипс слабее там мог быть только один, AJ.

Т.е. про вероятный флеш ты даже не думал?

• batmanburgui

Учасник
              18 Березня, 2025 в 06:33

Я плотно ставил, флеш-дро было бы платить не по шансам, АК нет, так как скорее всего был бы 3-бет пре-флоп на мой оупен рейз.

Почему ты не сделал 3-бет с QQ до флопа, тоже не ясно. Решил подслоуплеить?

• ShAmAn

Учасник
              18 Березня, 2025 в 06:44

У тебя нет вельюбета с твоей рукой по риверу (даже АК под большим вопросом). На велью здесь ставит фулл и флеш.

Не всегда сильную руку надо уводить в 3-бет, иногда есть причины чтобы сыграть просто колл.

• batmanburgui

Учасник
              18 Березня, 2025 в 08:41

Значит оказывается есть, раз ты готов мне отдать весь стек🎯

• ShAmAn

Учасник
              18 Березня, 2025 в 09:20

Колл ты увидел, т.к. это фриха. Учитывая твой сайзинг открытия и ТРИ барелля, у тебя фактически нет блефов.

По закрывшемуся флешу, в нормальном турнире, это всегда добор с себя. Единственная рука хуже, которая может оплатить ставку – это AJ (4 комбинации). А теперь посчитай кол-во комбинаций, которые тебя бьют…

Если на ривере не выходит черва, K или J, тогда да, без вопросов, можно ставить.

Cпасибо за обсуждение, GL в следующих турнирах.

• just_smarty77

Учасник
              18 Березня, 2025 в 08:41

я розумію, про що шаман говорить. мені також на перший погляд тріпс на такій дошці тільки як блеф-кетчер виглядає. але, якщо подумати, то це хороший велью-бет і саме через сайзінг схилив шамана до кола? і це трохи смішно, бо менший сайзінг виглядав би як мінімум на флаш і викинути було б легше.

хоча я, мабуть, все таки не придумав би бетмену блефу тут і викинув би.

• batmanburgui

Учасник
              18 Березня, 2025 в 08:46

С тобой тоже скрин остался (так как скринил все ноки на финалке, чтобы пост создать, но в итоге только лишь Топ-2 в этот раз), тут всё стандартно: изи пуш с А2о на МБ с коротким стеком, как и мой изи колл с карманкой:

• ShAmAn

Учасник
              18 Березня, 2025 в 09:24

Учитывая сайзинг открытия и ТРИ барелля, там фактически нет блефов. Единственная адекватная рука, которую бьем – это JJ.

Так, что согласен, здесь на ривере простой фолд. проигрываем даже блефам, по типу КК )

• batons71

Учасник
    18 Березня, 2025 в 00:37
  • batons71

Учасник
    18 Березня, 2025 в 00:38

Нарешті перший!!! Всім дякую за гру!!! Приз в пойнти!

• Oleksandr

Адміністратор
      18 Березня, 2025 в 11:46

Вітаю! Приз зарахували, медальку причепили) 👍

• batons71

Учасник
        18 Березня, 2025 в 16:27

Щиро дякую!!!

• SL-247

Учасник
    18 Березня, 2025 в 01:01

ПРИЗЁРЫ ТУРНИРА. ПОНЕДЕЛЬНИК, 17 МАРТА.

• Oleksandr

Адміністратор
    18 Березня, 2025 в 12:29

Призові всім зараховані в поінти. Двох гравців не знайшли ані на цьому, ані на старому сайті. Якщо ви не отримали ваш виграш, напишіть, будь ласка, мені в приватні.

Нагадаю також, що доступ на наступний Хані відбуватиметься на основі нашого Лідерборду. Вам не треба буде подавати заявку на початку місяця вписуючи свій нік, як це було на старому сайті. Натомість 100 користувачів автоматично отримають доступ на найближчий Хані фрірол.

💡Звертаю увагу, що вам потрібно заздалегідь вписати ваш нік на Старсах у себе в Профілі в графі Мої нікнейми в покер румахось тут.

• nautilus9

Учасник
    19 Березня, 2025 в 17:29

Нажаль не зміг дограти турнір (обрив зв’язку), наче зайняв 13 місце, якщо можливо призові на АКР – moneymaker331

• Oleksandr

Адміністратор
      19 Березня, 2025 в 18:02

Так, можливо, але замовте, будь ласка, виплату через форму в Профіль – Центр поінтів – Виплата (або ось тут) – Оберить Вид поінтів – ТПоінти. Якщо буде щось незрозуміло, пишіть)

• Oleksandr

Адміністратор
    1 Квітня, 2025 в 12:45

Сьогодні зафіналився Лідерборд за березень, за яким надаватиметься доступ на Хані на 21 квітня. Ще раз звертаю увагу, що для участі в турнірі ви маєте:

1. Подати заявку в наш клуб UAPOKER Leaders (якщо вас там ще немає. Якщо ви там призупинені чи заблоковані – це ОК)
    2. Вказати ваш нікнейм на Старсах в профілі ось тут.

Заявку, як було раніше, на початку місяця подавати вже не треба. Просто треба впевнитися, що у вас в профілі (тут на новому сайті) вказаний нікнейм гравця на Старсах.

Я ще завтра зроблю нагадування в блогах. І завтра створю турнір. Якщо ви не встигнете додати нік в профіль – не хвилюйтеся 😌, просто потім напишіть мені в приватні чи тут темі, я буду потихеньку додавати.

• Ця відповідь була змінена 1 тиждень, 5 днів тому -  Oleksandr. Причина: Додав пояснення
    • SL-247

Учасник
      1 Квітня, 2025 в 12:54

Не могу найти на старом сайте кнопку, куда подавать заявку на турнир Хани. Она куда-то исчезла. 🙃

• Santatih

Учасник
        1 Квітня, 2025 в 12:55

Надо на старом подавать или здесь ?

• Oleksandr

Адміністратор
          1 Квітня, 2025 в 13:03

Заявку, як було раніше, на початку місяця подавати вже не треба. Просто треба впевнитися, що у вас в профілі (тут на новому сайті) вказаний нікнейм гравця на Старсах – ось тут.

• SL-247

Учасник
            1 Квітня, 2025 в 13:37

Понял. Ник в анкете указан. Спасибо.

• Oleksandr

Адміністратор
        1 Квітня, 2025 в 13:02

Ця акція діє тільки на новому сайті. На старому сайті та тема скоро буде закрита і перенаправлена на новий сайт.

• Santatih

Учасник
          1 Квітня, 2025 в 13:20

Автоматически вносит в список?

• Oleksandr

Адміністратор
            1 Квітня, 2025 в 13:25

Ну, для користувачів – так, автоматично. Для мене не дуже 🙂 Завтра буде створено турнір і можна буде вже побачити чи є доступ, чи немає. Якщо раптом доступу не буде, то буде ще час все зʼясувати.

• matreshka

Учасник
      1 Квітня, 2025 в 15:04

Олександре сьогодні 1 квітня, лідерборд за березень це поточний чи минулий місяц? Може краще назву місяца писати?

• SL-247

Учасник
        1 Квітня, 2025 в 15:10

Мартовский лидерборд будет играть турнир в третий понедельник апреля. Апрельский лидербор будет играть турнир в третий понедельник мая. И так далее…

• Oleksandr

Адміністратор
        1 Квітня, 2025 в 15:24

Ну, якщо сьогодні 1 квітня, то за березень – це за минулий місяць. 😉

Не хочеться ту тему постійно вручну змінювати. Подивлюсь, чи можна там автоматично назву місяця підставляти, щоб було зрозуміло.

• Oleksandr

Адміністратор
      3 Квітня, 2025 в 14:59

Обіцяв створити Хані ще вчора, але трохи замотався. Планую завтра створити.

• SL-247

Учасник
        3 Квітня, 2025 в 20:01

Ничего страшного. До третьего понедельника ещё куча времени. 🙂👍

• npsss

Учасник
        4 Квітня, 2025 в 01:03

Було б ще добре, мабуть, якось теми зробити щоб нові відповіді були нагорі, або на сторінки розподілялись. Бо поки докрутив до нової відповіді, то палець втомився🤭

• Ця відповідь була змінена 1 тиждень, 2 днів тому -  npsss
        • Ця відповідь була змінена 1 тиждень, 2 днів тому -  npsss
        • SL-247

Учасник
          4 Квітня, 2025 в 08:58

С этим согласен. Но, а в целом сайт очень хороший. 👍

• Oleksandr

Адміністратор
          4 Квітня, 2025 в 11:16

В дискусіях все ж таких зручніше читати спочатку перші коментарі, а потім відповіді, а не навпаки) В таких темах, як ця, де не стільки дискусія, скільки оновлення про виграші та анонси – так було б зручно мати нові відповіді на початку. Але, по-перше, в окремій темі не можна змінити напрямок, а по-друге, не варто ламати логіку всього форуму.

Щодо переходу но останнього коментаря, такий функціонал є, хоч він і не очевидний – треба натиснути на час останньої відповіді в шапці теми. Див. на скриншоті. Пізніше зробимо більше помітне і зрозуміле посилання. І якщо дивитесь з десктопу, то зручно ще перетягнути донизу повзунок справа.

Дискусія на сторінки розбивається. Від 40 відповідей, здається.

• npsss

Учасник
            4 Квітня, 2025 в 21:11

Добре, будемо звикати тоді. А з 40 до 20 відповідей на сторінці є варіант зробити?

• Oleksandr

Адміністратор
    4 Квітня, 2025 в 17:39

На Хані фрірол створено.

Ось у цих користувачів не було указано нік в профілі. Тому вони не зможуть потрапити на турнір, поки не додадуть його ось ТУТ.

Після того, як ви це зробите (якщо бажаєте, звичайно, взяти участь у турнірі), обов’язково напишіть мені в приватні (зі сторінки мого профіля) чи тут в дописі.

Fring
    WTF_lags
    Eskimos
    Igor_Sheverin
    Ins1t
    sancho3301
    Antoha
    mamamio57
    22-VVV-22
    martok
    beercules
    AntonFad
    VolodymyrP
    andrij777
    ksionik
    etoya
    vaa-lcc
    fawor
    barba
    zlat36
    Neo
    alexxlev

gravii2011
    morp35

juzepe73
    morik34
    alexlafa
    lacis
    leprekon71

Vitalii
    olegbereza
    vynder09

А ось цих гравців не знайшов в клубі UAPOKER Leaders. Додайтесь в клуб # 2041745, пароль: uapoker2016, якщо хочете взяти участь у турнірі.

vlasyk2017
    vbnztik
    tofaxxx
    KatamaranUA
    FISHKA UA
    dynbalance
    Brock_UA
    AlcidesJaimes
    3AK0H

До турніру ще є час додати нік чи додатись в клуб. Але не затягуйте до останнього дня і не забудьте написати мені.

Приємної гри!

• Santatih

Учасник
    4 Квітня, 2025 в 21:41

Я не пойму где смотреть списки зареган ты или нет? Ники указаны в покер румах.

• npsss

Учасник
      5 Квітня, 2025 в 00:21

https://new.uapoker.info/liderbord/ дивитись тут. Якщо не відсторонений з клубу, то можеш приймати участь.

• Oleksandr

Адміністратор
      5 Квітня, 2025 в 00:25

@Santatih Все як і раніше – тих хто потрапив на турнір ми просто розблоковуємо в клубі UAPOKER Leaders на старсах. Просто зайдіть в клуб і подивіться чи не заблоковані ви. Наскільки я памʼятаю – все у вас ок. 👌

• SL-247

Учасник
        5 Квітня, 2025 в 00:33

Я в клубе UApoker Leaders не заблокирован, но у меня в лобби до сих пор нет турнира Хани. 😞

• npsss

Учасник
          5 Квітня, 2025 в 00:51

Реєстрація на нього відкриєтся тільки 7 квітня.

• SL-247

Учасник
            5 Квітня, 2025 в 00:58

Понял. Спасибо.

• Oleksandr

Адміністратор
            7 Квітня, 2025 в 11:13

А чого ж тоді в лобі не видно? Ну, сьогодні має відкритися реєстрація, побачимо, чи зʼявиться.

• SL-247

Учасник
              7 Квітня, 2025 в 21:25

Турнир в лобби появился. Зарегистрировался. Спасибо. 🤝

• Oleksandr

Адміністратор
      7 Квітня, 2025 в 11:12

Найкраще, зайти в сам клуб UAPOKER Leaders і подивитися, чи є у вас доступ до ігор, чи не відсторонені ви від участі в клубі.

• SL-247

Учасник
        7 Квітня, 2025 в 11:16

Я когда захожу в сам клуб, то турнир мне виден, но когда я на него нажимаю, чтобы зарегистрироваться, то он не открывается. А в лобби его, вообще не видно по сей день.

Увійдіть, щоб відповісти.

Кричалка - покерний чат на UAPOKER