Головна сторінка › Форум › Все про покер › Honey фрірол: обговорення та результати
-
Honey фрірол: обговорення та результати
Kobra відповів 1 тиждень, 4 днів тому 48 учасників · 466 Відповіді
-
-
Наш Хані в вересні
Наш щомісячний Honey фрірол створено в клубі UAPOKER Leaders в PokerStars HomeGames на 21 вересня на 20:30 за Києвом.
️️️️️️️ Все Ок. Ці гравці активовані в клубі й зможуть зареєструватися, коли на турнірі відкриється реєстрація:
SL-247
podoloboq
Rebobbe
batmanburgui
Shkvark-13
StasPeev
IGOZZZA
doberrman62
1996572
MAXHO1962
sAnnechkAs
VV_VV_VV1
ShiOlga
Kasius86
Igor Bigwell
Sanek1979174
KharakternykUA
Dzill320
NAPASN1S
88heimdall55, barkingcow
just_smarty77
rumgumbum
Vlazaros9
Celebras
CTDFKL
Grish@727
Esenin-16
drom4uk
_dayn_strik_24
Michail FCDK
IGORGO7
Zudikul7
tankist66
Santatih
V.65V
yuri_march
Brock_UA
babuin72
obossalrakovinu
Ustaw
vbnztik
SVY10p
DirtyShot
Juventtinec
Crimea71
dimka121
nir7777
mamamio57
andrij777
0stap
mr. Plohish
zaskock
AlcidesJaimes
Andrey G77
varvar2701
22-VVV-22
leleka1024
vIK653
Dubvision1
matreshka-UA
Kertell
Julija Habibova
Jokerzao7
alneal
aryom81
sancho3301
Mr.Alex 111
ViktoryPoker
PUPSIK09
REZAKOV72
vovik11
HQE555
michoo0138, michoo, michoo08
Gripyusha
Tipo4ok13
n00b608
Catsmake
beza156
Не все ОК. Цих гравців немає в клубі (подайте заявку і напишіть мені в приватні):
Sanya Prokop
Не все ОК. У цих користувачів не вказаний нік в профілі (додайте і напишіть мені в приватні):
g1va
Ins1t
Fring
rokkskok
Satturn
vanvanmega
papirosa
Rain
Eskimos
triuss
fawor
donny_donowitz
de_aztec
Lucky777UA
leprekon71
Kostya Dneprovskiy
evgezhka justdoit
Lyudiko
beercules
vladislav434Якщо ви бачите себе в списках Не все ок і хочете взяти участь у фріролі – напишіть мені в приватні повідомлення, або тут в темі звернувшись до мене: @Oleksandr. Але зробіть це, будь ласка, заздалегідь.
Бажаю приємної гри!
-
Доброго вечора Олександр. можете будь ласка мене додати до клубу, заявку в покерстарс подав. У профілі вказаний мій нік, який на покерстарсі. Дякую
-
@evgezhkajustdoit Заявку бачу, прийняв. Але одразу заблокував, бо саме на цей фрірол ви не потрапляєте. Коли потрапите на один з наступних, тоді просто розблокую перед турніром.
-
а чого на цей не можна? я вчора тільки дізнався за поки розібрався як подати, я у списку є 100 претендентів на участь
-
Ця відповідь була змінена 1 тиждень, 6 днів тому -
evgezhkajustdoit
-
В прошлом месяце ты был 94-ым в лидерборде. В принципе, на сегодняшний турнир Honey, ты должен попадать. Может, кроме топ-100 в лидерборде ещё нужно, какое-то условие выполнить… 🤔 Точно – не знаю…
-
-
Мне кажется, что лидерборд топ-100 – это и есть активность на сайте. А там: не знаю…
-
-
-
Ця відповідь була змінена 1 тиждень, 6 днів тому -
-
-
-
-
-
Увійдіть, щоб відповісти.