Вам вже є 21 рік?
Доступ до матеріалів сайту дозволено лише повнолітнім особам. Підтверджуючи свій вік, ви погоджуєтесь з правилами перегляду контенту.
Трохи зачекайте!
Виглядає так, що вам поки зарано до нас. Повертайтеся, коли святкуватимете свій 21-й день народження! 🎂
GGUA верифікація адреси - UAPOKER

Головна сторінка Форум Все про покер GGUA верифікація адреси

• GGUA верифікація адреси

Розміщено Rain - 8 Серпня, 2026 в 19:27

Всіх вітаю 👋

Є таке питання по GG, які документи для підтвердження адреси проживання у вас проходили? І чи підходить документ з нашого банку де вказана адреса території яка зараз тимчасово окупована (Херсонська/Запорізька область), якщо проживаю на не окупованій? Може хтось з таким стикався?

Докладніше: Підтримка мені відповіла, що підходять будь-які, які можуть підтвердити адресу реєстрації (прописки). Не знаю чи підійде їм документ з нашого банку, але з адресою яка зараз тимчасово окупована. Маю ще документ від іншого банку, де вказана поточна адреса (не окупована), але він не всім румам підходить хтось приймає, хтось ні. Міг би спочатку спробувати вказати одну адресу і один документ, і якщо не пройде то змінити адресу у налаштуваннях і спробувати інший, але наврядчи так можна.

Kobra відповів 2 днів, 5 годин тому 5 учасників · 4 Відповіді
  • 4 Відповіді
  • Bafalo

Учасник
    9 Серпня, 2026 в 01:53

В мене вроді, не просили адрес для верифікації!
    А може я не помню. Ну вроді виписка по карті з Приват24 підходила.

• martok

Учасник
    9 Серпня, 2026 в 05:58

Отправляй выписку из банка, в которой написан адрес точь в точь как в руме.

Если у тебя нет такой, могу подсказать где взять.

• podoloboq

Учасник
    9 Серпня, 2026 в 08:45

виписка з банку і все супер😎

• Kobra

Учасник
    10 Серпня, 2026 в 17:42

Нащо румам наші адреси взагалі, раніше такого не було

Увійдіть, щоб відповісти.

Кричалка - покерний чат на UAPOKER