Головна сторінка › Форум › Спілкування › Чи залишився хоч один покерний рум де не потрібні прописка адреси і т.д. ?
-
Чи залишився хоч один покерний рум де не потрібні прописка адреси і т.д. ?
Розміщено Rebob - 28 Липня, 2026 в 20:03Я маю наувазі по паспорту але без підтвердження адреси та і вивід без проблем…
Rebob відповів 1 місяць, 3 тижні тому 12 учасників · 30 Відповіді -
30 Відповіді
-
Coin poker, я вообще доки туда не отправлял, вывод и деп в крипте
-
дякую друже так чув про нього шкода тільки що там фріхи так собі може на стейку повернуться гарні турніри фрішні як раніше)
-
Коин добрий рум, але останнім часом вони змінили софт та політику фріх і, як на мене, не в кращий бік. Софт став красивіший, але дубовий особливо з телефона, а фріхі стали сателітами або за ТМ, тобто до виводу грошей складніше догратися.
-
Ця відповідь була змінена 2 місяці тому -
CTDFKL
-
-
-
-
так, крипто-руми. web3poker, наприклад, це вітрина VBet у крипті
-
-
РедСтар, ПокерСтар та Coin, вроде не требували верифікації, пока що!
Та виводять бабло-
ПС потребує верифікації та підтвердження пошти та паспорту.
Майже усі крипторуми не потребують веріфікації. Але працюють лише на крипті типу USDT. З виводом усі мають своїх персональних тарганів та вселяко морочать їми гравців.
-
CTDFKL
-
-
-
а точно друже про АКР забув там вивід цікаво мінімалка 50 баксів лишився чи вже менше можна треба буде подивитися!)
-
АКР требует полную верификацию. Я не могу пройти верификацию с телефона и соответственно мне не дают вывести деньги. У АКР свои заморочки, софт настолько замороченный, что фиг не то, что турнир найти, а просто зайти на сайт и попасть за стол проблема. К тому же не вижу просмотра многой нужной инф на столе, типа времени уровня, позиции игрока, и самое главное нет просмотра рук. А это напрягает т.к. часто , особенно в омазе, уже предвкушаешь выигрыш с натсовым раскладом после ривера, а деньги уходят оппу и нет возможности просмотреть. Да и то, что твои сброшенные на префлопе карты появляються в этой же раздаче так же не радует, а напрягает. Видимо для того и не дают просмотреть руки, Манимейкеру и так нормально.<div><div>
</div></div>
-
-
-
так бро 888 нажаль зараз не варіант для мене всякі виписки та ще й не проходять…. раніше там було краще щодо виводу та переводу
-
-
-
-
так бро коли там було круто без всяких верифікацій щодо виписки з зоопарку в сіт енд гоу там грав тоді було 1-1 зараз щось прибрали це діло нажаль 1 на 1 тільки з 6 ма людьми)
-
-
-
-
-
-
-
-
так бро може якось колись полегшать вивід та верефікації хоча наврядчи)
-
-
Повно кріпторумів, де не потрібно нічого окрім пошти та телефону
-
Увійдіть, щоб відповісти.