Вам вже є 21 рік?
Доступ до матеріалів сайту дозволено лише повнолітнім особам. Підтверджуючи свій вік, ви погоджуєтесь з правилами перегляду контенту.
Трохи зачекайте!
Виглядає так, що вам поки зарано до нас. Повертайтеся, коли святкуватимете свій 21-й день народження! 🎂
AA - це лише карманна пара!)) - UAPOKER

Головна сторінка Форум Спілкування AA – це лише карманна пара!))

• SL-247

Учасник
    12 Березня, 2026 в 12:27

А пара АА с флешем – это ни только пара. 🤣👍

• Rebob

Учасник
    12 Березня, 2026 в 14:29

оце так флеш дійшов гарний, сильна гра вийшла👍

• Santatih

Учасник
    12 Березня, 2026 в 19:59

🔥🔥🔥🔥

• 88heimdall55

Учасник
    12 Березня, 2026 в 21:54

каждый раз думаю (при таких раскладах) …..”покер это математический склад ума и опыт”

когда вам при двух королях на руках кто то лупит вабанк при туз 7 (попав в 7)….и получив пятую карту туза

• ShAmAn

Учасник
    12 Березня, 2026 в 22:01

Где бы не выставились, в 15бб стеках это просто кулер.

• CTDFKL

Учасник
    13 Березня, 2026 в 00:42

Дуже, навіть зовсім дуже часто кішенькові АА програють. Особливо на ранній стадії, коли толпами заходять олинами.

Програши при АА чомусь виходять за межі статистичної вирогідності, у гіршу сторону.

• Bafalo

Учасник
      13 Березня, 2026 в 04:37

Ага АА частенько в мене програють,
      особливо замітив єслі виграв з АА, і приходить знов АА і ти виставляєшься, програш 90%

• CTDFKL

Учасник
        14 Березня, 2026 в 20:43

Только, что вылетел с АА против разношёрстных 9,Т. Флоп пустой, а на терне десятка, на ривер приходит 9. Облом!

• podoloboq

Учасник
          14 Березня, 2026 в 20:48

як хтось казав: ВСЯ НАША ЖИЗНЬ – ИГРА🤠

• Bafalo

Учасник
          14 Березня, 2026 в 21:01

Ага сьогодні тоже з АА заколов олин суперника, в нього QJ і дві пари прийшли йому

• CTDFKL

Учасник
            14 Березня, 2026 в 21:23

Опять непонял как проиграл на АКР. У меня фулл-хаус, а у оппа флеш. Я уже руки потираю, а выигрыш ему сунется и я на вылет. Даже правила перечитал, думаю может в Омахе фул бъется флешем теперь. Но вроде бы фулл старше и в Омахе, чем флеш. И флеш-стрит вроде б небыло. Хреново, что в АКР не могу понять как с телефона пересмотреть отыгранные руки. Уже не первый раз из-за этого прокалываюсь, вроде я сильнее , а выигрыш уплывает. Может кто подскажет где и как глянуть на АКР прошлые руки? С телфона.

• Bafalo

Учасник
      13 Березня, 2026 в 04:40

Ааа, і да якщо багато людей залітає в роздачу олинами на префлопі АА вобще вже нічого не рішає,
      Тузами треба один на один виходити якось, а на толпу можна і скинути, залежно від ситуації.

• podoloboq

Учасник
        13 Березня, 2026 в 07:12

підтримую👍

• podoloboq

Учасник
      13 Березня, 2026 в 07:14

теж провірено👍

• StasPeev

Учасник
    13 Березня, 2026 в 07:13

Ушатал по грязи)