Головна сторінка › Форум › Спілкування › AA – це лише карманна пара!))
-
AA – це лише карманна пара!))
Розміщено podoloboq - 12 Березня, 2026 в 08:42CTDFKL відповів 1 місяць, 2 тижні тому 10 учасників · 16 Відповіді -
16 Відповіді
-
каждый раз думаю (при таких раскладах) …..”покер это математический склад ума и опыт”
когда вам при двух королях на руках кто то лупит вабанк при туз 7 (попав в 7)….и получив пятую карту туза
-
Дуже, навіть зовсім дуже часто кішенькові АА програють. Особливо на ранній стадії, коли толпами заходять олинами.
Програши при АА чомусь виходять за межі статистичної вирогідності, у гіршу сторону.
-
Ага АА частенько в мене програють,
особливо замітив єслі виграв з АА, і приходить знов АА і ти виставляєшься, програш 90%-
Только, что вылетел с АА против разношёрстных 9,Т. Флоп пустой, а на терне десятка, на ривер приходит 9. Облом!
-
Ага сьогодні тоже з АА заколов олин суперника, в нього QJ і дві пари прийшли йому
-
Опять непонял как проиграл на АКР. У меня фулл-хаус, а у оппа флеш. Я уже руки потираю, а выигрыш ему сунется и я на вылет. Даже правила перечитал, думаю может в Омахе фул бъется флешем теперь. Но вроде бы фулл старше и в Омахе, чем флеш. И флеш-стрит вроде б небыло. Хреново, что в АКР не могу понять как с телефона пересмотреть отыгранные руки. Уже не первый раз из-за этого прокалываюсь, вроде я сильнее , а выигрыш уплывает. Может кто подскажет где и как глянуть на АКР прошлые руки? С телфона.
-
-
-
Ааа, і да якщо багато людей залітає в роздачу олинами на префлопі АА вобще вже нічого не рішає,
Тузами треба один на один виходити якось, а на толпу можна і скинути, залежно від ситуації.
-
Увійдіть, щоб відповісти.