Головна сторінка › Форум › Все про покер › 888
-
888
Розміщено Сергей Куксов - 24 Квітня, 2026 в 15:24Допоможіть з верифікацією 888. Як додати їм справку з адресою, де її взяти?
podoloboq відповів 8 годин, 14 хвилини тому 9 учасників · 24 Відповіді -
24 Відповіді
-
Выписка из банка, там указан адрес проживания, в моно банк в мобильном приложении можно онлайн получить моментально.
-
Я так делал на Приват24, с мобильного и они всё равно не приняли этот документ. 😞
-
-
Я, даже и не жалею, что там не могу выводить средства. Есть два нормальных рума: GG и ACR. Мне их с головой хватает. 🙃👍
-
-
-
-
Там у мене вказана реєстрація з окупованої території. А при реєстрації вказав фактичну адресу проживання. Шось можна зробити в цьому випадку?
-
Возможно подойдет квитанция за оплату коммуналки. И указать что ты арендуешь жилье допустим.
-
Пробував з моно квитанцію. Кажуть що тільки на англійській мові підходить, а банк не робе таку квитанцію
-
Там можно выбрать язык английский, посмотри внимательно,
Виписка за картою.
Мова документа: можно выбрать.
-
Це виписка.її я скинув. вони хочуть саме квитанцію оплати комуналки, а її на англійській не має
-
Понял, попробуй описать ситуацию в тех поддержке 888, возможно они смогут войти в положение.
-
-
-
зайди в чат-бот монобанку в телеграмі і попроси їх зробити виписку англійською мовою. мені так робили
-
-
-
-
Нажаль що тільки не відправив їм всеодно не верифікували, довелось забити на них
-
23 бакса зависло… їх можна якось вивести?
-
Ця відповідь була змінена 1 день, 11 годин тому -
Сергей Куксов
-
-
Якщо є можливість кеш 1х1, то програй їх знайомому, або просто програй, хоч якесь задоволення отримаєшь та не будеш думати за них.
-
Ця відповідь була змінена 1 день, 11 годин тому -
-
найкращий варіант – забити на ті 23бакси, видалити цю помийку і більше ніколи туди не заходити.
-
Ця відповідь була змінена 1 день, 9 годин тому -
RedAlert
-
Таже фігня, не зміг пройти веріфікацію, бо не приймали док. Прийшлося ” забити”.
-
Ця відповідь була змінена 1 день, 9 годин тому -
-
Честно говоря: верификация на 888 очень проблематичная. Некоторые проходят её без проблем, а многим, так и не удаётся это сделать. От чего это зависит – не знаю.
Увійдіть, щоб відповісти.