Вам вже є 21 рік?
Доступ до матеріалів сайту дозволено лише повнолітнім особам. Підтверджуючи свій вік, ви погоджуєтесь з правилами перегляду контенту.
Трохи зачекайте!
Виглядає так, що вам поки зарано до нас. Повертайтеся, коли святкуватимете свій 21-й день народження! 🎂
888 з айфону - UAPOKER
  • 888 з айфону

Розміщено Alex Marta - 16 Березня, 2026 в 17:23

Дайте посилання на 888 додаток на айфон , бо в звичайний клієнт не заходить , чи що треба зробити щоб грати з айфону?

Kobra відповів 1 місяць, 1 тиждень тому 5 учасників · 7 Відповіді
  • 7 Відповіді
  • RedAlert

Учасник
    16 Березня, 2026 в 21:47

шоб грати з айфона треба купити андроїд))

• Alex Marta

Учасник
      17 Березня, 2026 в 10:38

А рішення якесь є ?)

Чи ніхто не в курсі?)

• RedAlert

Учасник
        17 Березня, 2026 в 11:47

На скільки мені відомо на айфон можна поставити тільки застосунок з апстор.

• Kobra

Учасник
      21 Березня, 2026 в 17:21

Або блекбері 🤣

• podoloboq

Учасник
    17 Березня, 2026 в 07:32

у мене просто теж андроїд…) і питань ніяких немає😉

• Oleksandr

Адміністратор
    17 Березня, 2026 в 12:03

На айфонах треба зробити акк для апстора на якусь іншу країну, де є 888. То треба загуглити спочатку, де він є, може німецький чи для Молдови (я часто нею користуюся, щоб подивитися руми для міжнародного ринку, там ще немає місцевого регулювання). Потім можна просто перейти в інший акк на апсотрі, поставити застосунок і знову повернутися на свій акаунт. У мене так стоїть декілька не покерних застосунків, але яких немає в укр. апсторі. Працює без проблем, але тереба входити на інший акк, коли треба оновити.

Хоча зараз досить складно зробити акаунт на іншу країну. Треба також гуглити чи чатити актуальні способи і інструкції.

• Kobra

Учасник
    23 Березня, 2026 в 00:54

якось важко все з айфонами…

Увійдіть, щоб відповісти.

Кричалка - покерний чат на UAPOKER