Головна сторінка › Форум › Все про спорт › Збірна України по футболу (відбір на чемпіонат світу 2026)
-
Збірна України по футболу (відбір на чемпіонат світу 2026)
Розміщено Kobra - 7 Червня, 2025 в 12:48Цікаво чи вийде наша збірна з групи? Як ви вважаєте?
ЧС-2026. Відбір у зоні УЄФА. Календар матчів групи D
1 тур. 05.09.2025
Україна — Франція 21:45
Ісландія — Азербайджан 21:452 тур. 09.09.2025
Азербайджан — Україна 19:00
Франція — Ісландія 21:453 тур. 10.10.2025
Ісландія — Україна 21:45
Франція — Азербайджан 21:454 тур. 13.10.2025
Україна — Азербайджан 21:45
Ісландія — Франція 21:455 тур. 13.11.2025
Азербайджан — Ісландія 19:00
Франція — Україна 21:456 тур. 16.11.2025
Україна — Ісландія 19:00
Азербайджан — Франція 19:00-
Ця дискусія була змінена 3 місяці тому -
Kobra
SL-247 відповів 1 година, 49 хвилини тому 14 учасників · 71 Відповіді -
Ця дискусія була змінена 3 місяці тому -
-
71 Відповіді
-
В такой группе нужно занимать второе место. Но сборная Украины, как обычно, может удивить… 🙃
-
Я думаю шансов на первое место почти нет, а вот второе место по силам занять. Второе место даёт место в плей-офф, а там как карта ляжет:))
-
Судя по игре нашей сборной против Канады🧐, второе место в отборе просто предел мечтаний
-
В першому матчі ми втомимось з Французами потім переліт і нас дрюканить Азербайджан бо ми втомлені…..Який Ребров нікчемний тренер))) до речі у кінці відбору таж фігня.ми знов будемо втомлені на останній матч….))
-
-
так по нам це особливо лупить. а тут же і календар супер невдало склали…
-
-
-
Ребята оправданий нет, ведь Канада даже по американским меркам средняя команда. Просто мы пока никакие:((
-
-
Так бро теж не обрадував результат проти Канади а попереду ще Франція цікаво що ж там буде 😃
-
-
-
-
Ну, что ж вы так сразу, чудеса случаются😁
На худой конец, в последнем туре принимаем главного конкурента за второе место. В плей-офф должны выходить🤠
-
Согласен, второе место наш вариант. Если опустимся ниже, то это провал, ведь по именам и стоимости состава мы ого-го 🤝🍻
-
-
Хаха ну віримо далі на краще з Канадою то мабуть так не серйозно було, наступний матч ми порвемо😀🍻
-
-
-
-
-
-
Стовідсотково друже повністю згоден та може і вдасться взагалі виграти!)
-
-
-
-
-
взяв сьогодні Україну з форою +2. Коєфіцієнт 1.83 здався прийнятним – може французи не захочуть громити нас на старті, а може й вдасться самим в три цз відстояти. Паралельно кинув на 888 на гол Мбаппе в будь-який час😂
-
С форой +2 на 888 = поражение (вроде как, потому что когда я там брал фору -2 и команда выигрывала 2:0, то моя ставка сгорала). А по азиатскому гандикапу +2 = возврат.
-
Если там были форы на три исхода, например (+2), ничья и (-2), то да поражение.
В этом случае фора (+2) это +1,5 , а фора (-2) это -2,5❗
-
Ебанутая система, так я её до конца и не понимаю! При чём тут ничья, когда я беру минусовую или плюсовую фору???
-
-
так, я затупив. ставив на PS, а там також це ставка на 2 підсумки – повернення немає. Фактично, гол Мбаппе приніс мені виграш по другій ставці і програш по першій, якби Ванат в кінці забив, було б ідеально, а так вихлоп вийшов лише 50 центів, бо ставка на Мбаппе була за 1.9
-
Ця відповідь була змінена 2 днів тому -
just_smarty77
-
На PS бывает интересная роспись, можно найти интересные варианты. Но на основные исходы, как прематч так и лайв, там дикая маржа. Если ставишь регулярно, лучше проставлять в других БК.
-
якби я ставив регулярно, то запам’ятав би, що на Pokerstars фора +2 фактично означає +1.5 🤦♂️ і не протупив би так. Ставлю просто деколи на матчі збірної або єврокубків під пивко
-
Согласен, кефы всегда ниже чем на букмекерских конторах. Ставлю там иногда чтобы попытаться заработать валюту на вывод🤝🍻
-
-
Ого, да ты хайроллер, раз аж 50 копеек выигрываешь со ставки🤣
-
Ця відповідь була змінена 2 днів тому -
-
-
-
Тоже думаю, что Динамо вовремя его отпустило…
Жироне предстоит нелегкая борьба за выживание, посмотрим как он себя проявит😀
-
Проявил себя, выйдя 1 на 1 в конце матча против Франции! Это, собственно, я и имел ввиду.
-
Не забил, бывает… Это было на последней минуте матча, все равно, три очка забрала бы Франция.
-
-
-
-
-
Ех тяжка гра була у нашої збірної проти Франції, ну нічого ще будуть матчі буде о сподіватися на перемоги
-
Французы конечно победили по делу. Ставка ожидаемо сыграла 🤝🍻
-
Это точно, пусть они всех обыграют, чтобы с первого места выйти и быть не мотивированными против нас в последнем туре!
-
-
Если Исландия 5 голов накидала, то такой Азербайджан просто грех не обыграть!
-
-
-
-
Азербайджан повинні обігравати. Проти Франції не так вже й погано зіграли))
-
Это иллюзия… Предстоит очень тяжелый выезд. На своем поле, Азербайджан точно даст бой.
-
Я думаю просто не будет, тяжёлая игра с непредсказуемым результатом. Ставку делать не буду 😀
-
-
Увійдіть, щоб відповісти.