Головна сторінка › Форум › Все про спорт › З’явився Up for 8 на 888sport
-
З’явився Up for 8 на 888sport
Розміщено Duende - 12 Серпня, 2025 в 11:07Повернувся безкоштовний конкурс Up for 8 на 888sport. Можна робити прогнози на найближчі вихідні. Успіху всім охочим!
Jokerzao7 відповів 3 днів, 12 годин тому 14 учасників · 26 Відповіді -
26 Відповіді
-
З початку року проставляю у цій акції ту саму комбінацію 120 21 120
1- П1 2-П2 0-X
Можливо цього тижня комбінація виявиться виграшною🙂☕
-
Останнім часом, чомусь став дуже недовірливим до акцій, а особливо до “” безкоштовних””. Завжди майже , чомусь десь є прихована пастка. Можливо це вже з віком хронічна недовіра прогресує.🙃
-
Ця хороша акція – хоч вана і як ±лотерея.
У минулому році одному з користувачів нашого форума пощастило виграти у цій акції 2500$ , відгадавши усі 8 результатів матчів.
Також був випадок коли за 8 вірних прогнозів результату матчів заплатили ±100$ якщо не помиляюсь
-
Привіт. Так, це мені пощастило рік тому виграти 2500$ тоді призовий фонд був 10000$ і розділили на чотирьох. Зараз порізали вже 5000$ за 8 вгаданих і ставки за 6 та 7. На цьому тижні могло знову пощастити але ювентус забив на останніх хвилині і лише 7 вгаданих.
-
Привіт🙂☕
Спочатку знайшов тему з виграшем у цій акції на старому форумі, коли писав цей допис, щоб перевірити чи не помилився з нулями🤑. Нік вирішив не вказувати тому що люди різні і не вгадаєш кому як подобається^.^
З Ювентусом звісно прикро получилось але з такою удачею можна починати купляти лотерейні білети🤑👍
Успіхів у майбутньому💰🍀🌴
-
-
-
-
-
Порезан аккаунт от акций… лучше бы на Скрилле как в том году сделали вновь прогнозы на АПЛ, который уже стартует в пятницу, то есть сегодня.
-
Комусь вже результат за тамтой тиждень прийшов ?? ( там де був мансіті і ювентус) бо я вгадав 7/8 але щось нічого не дали(
-
Прийшов. Але проблема, відкривається сторінка 888sport.com/claim/upfor8.htm по ссилці з листа і не дає залогінитись. Тобто, як той бонусний фрібет отримати, якщо на проходить логін?
888sport.com
Sportwetten mit den besten Wettquoten | Online Wetten 888 sport
Sportwetten beim Wettanbieter deines Vertrauens – 888 sport ✓100% bis zu 100€ Willkommensbonus ✓ Top Wettquoten ✓ online Wetten
-
О мені тоже лист прийшов на почту годину назад , що я виграв 10 фрібет і треба активувати його і так само не заходить на сайт ,не можу залогінитися! ну нічо завтра буду штурмувати їх службу підтримки ! потім відпишу що сказали
-
-
пробував зайти в оннлай чат зі супортом поговорити невиходить тільки на почту писати ! вот написав відповіді досі нема! а ще я читав що коли прийшов лист щоб підтвердити виграєш маєш 3 дня так що здається не отримаєм ми фрі бетів
-
-
-
-
-
Вгадав 6 минулого тижня на пошту написали що відправили фрібет, але його немає
-
так його ж потрібно ще активувати по ссилці з листа. але воно не працює.
-
-
Комусь зарахували фрібет за 6-7 вгаданних результатів за матчі 13-14 вересня?
Увійдіть, щоб відповісти.