Головна сторінка › Форум › Спілкування › Війна в Україні
-
Війна в Україні
Розміщено Kobra - 15 Березня, 2025 в 12:12Вірите в 30 днів перемир’я? Чи буде воно ваша думка
fishkaua відповів 20 годин, 28 хвилини тому 4 учасників · 6 Відповіді -
6 Відповіді
-
Перемир’я?
Максимум, це призупинка вогню по межі зтикнення. Перемир’я можливе лише після повного призупинення вогню, розформування війск та налогодження дипстосунків.
В данний час тривалий мир неможливий за декильких умов.
Головне, це перетин межі в кількасотрічних протиріччях між Україною та московією-россією.
Ця війна була неминучою докі існували дві країни, одна з яких (московія, або рф з 1991р.) намагається узурпувати право на спадщину, що їй не належить, на Київську Русь, та її історичну вікову спадщину. Привласнює та краде все, до чого може дотягнутися. Отже доки московити русняві є – війна буде неминучє повторюватись з різними інтервалами відносно мирних стосунків.
-
Ця відповідь була змінена 5 днів, 11 годин тому -
CTDFKL
-
Завжди московити хочуть привласнити території які їм не належать така їх сутність, а ми нажаль живемо поруч з ними, зараз нашу частину хочуть забрати завтра підуть на інших сусідів. А світ все бачить але мовчить нажаль.
-
Территории это та самая малость,как ресурсы и люди. В сегодняшней войне, на мой взгляд, главное, при куче разных мнимых и истинных целей, главная цель это легализация самой московии в статусе россии, признание ее мировым сообществом как древнюю страну с многовековой славной историей,а не той парувековой что есть по факту.
Феофан Прокопович знатную свинью нам подложил ,в свое время, предложил Петру1 переименовать московию в раша, вот и боремся с тех пор за Русь.
-
-
Ця відповідь була змінена 5 днів, 11 годин тому -
-
шось путін там ви*рав зі свого рота але шахеди всеодно літають
-
Якщо два діди маразматики говорили за допомогою телефонного зв’язку, а після заявили, що після розмови в них усе добре, то для нас, українців, це означає, що все погано, як на мене, так зване перемир’я по-американськи – це втрата суб’єктності України…
Увійдіть, щоб відповісти.