Головна сторінка › Форум › Питання та відповіді › Верифікація 888poker
-
Верифікація 888poker
Розміщено RedAlert - 3 Травня, 2025 в 17:02Вже місяць не можу верифікувати акаунт на 888, постійно отримую різні відмови. Останній раз надіслав виписку з рахунку анлійською мовою(приват Банк) і платіжку за комунальні платежі(газ) – українською. Отримав лист шо мова не підтимується. А де я маю взяти платіжку за ком послуги на англійській?? можливо хтось стикався з таким?? Через онлайн підтримку написати не можу, кілька тижнів чат зависає при відкритті. Рандомно надсилаю якісь документи і очікую на наступну відмову по 3 дні. Допоможіть будь ласка.
-
Ця дискусія була змінена 1 місяць, 4 тижні тому -
RedAlert
ЛЮТЫЙ ДЖО відповів 1 місяць, 3 тижні тому 8 учасників · 53 Відповіді -
Ця дискусія була змінена 1 місяць, 4 тижні тому -
-
53 Відповіді
-
На сегодняшний день, такая проблема у многих украинцев. Я, тоже уже отослал им все свои документы, которые у меня есть, но они их отклоняют. Попробую квитанцию за “коммуналку” перевести на английский язык через Гугл переводчик и отправить им на английском языке.
-
А ти так пробував?? не хочу просто пів дня потратити на то, якшо то нічого не дасть.
-
-
-
Там не сложно. Думаю, что разберёшься. Если, что-то будет не получаться – напиши. Я подскажу.
-
вже зробив і надіслав, якшо шось вийде, дам знати. ще раз дякую))
-
Ну, вот, и ладушки. 👍
Позже напиши результат: помог тебе этот вариант или нет?
-
-
-
Відписали те саме на перекладену квитанцію. Що ми підтвердили ваш вік, залишилося підтвердити адресу.
-
А, ну – понятно. Одним словом – мозгодроты. Эта херня будет продолжаться по кругу и в итоге верификацию не пройдёшь, как и я, и как многие другие украинцы.
-
В квитанции, как раз-то указан адрес, а ни возраст, а они пишут всё наоборот: якобы возраст им известен, а адрес – нет. 🙃
-
Мені вистарчає гг і пс. Вивід в 2 кліки і нема ніякого задротства і доками
-
Хз, 10 баксів здається.
Я по 100+ як правило виводжу(в такому випадку вищий курс). Я виводжу на гаманець muchBetter, а звідти на крипто біржу binance. А тоді продаю крипту з біржі і гроші приходять на картку монобанку в гривні. Мені так підходить, хоча на гг і на пс є по кілька інших варіантів виводу.
На гг є комісія 1долар за кожну транзакцію, так шо малими сумами не вигідно. На пс немає комісії на вивід.
Шо стосується комісії загалом то зі 100дол комісія виходить в районі 4-5доларіа якшо виводити таким способом як я описав вище.
Можливо є більш оптимальні варіанти щодо комісії, можливо хтось порадить інший спосіб.
-
Ну, насколько мне известно, то на ПС минимальный вывод – точно не $10.
-
тільки шо перевірив, мінімальна сума виводу еквівалент 1евро
-
з muchBetter на біржу комісія 2%, тоді конвертація з USD в крипту(USDT) тоже вроді 2%. І ше знімається комісія 0,5USDT за продаж крипти на гривні. Точно не можу сказати ну там 100% виходить не більше 5% загалом
-
-
-
-
-
Это беда много их ребят с нашего сайта. Тяжело пройти верификацию и мне в том числе. Отпишись как у тебя все пройдёт 🤝
-
Ура, мені верифікували акаунт. Розказую що я це зробив.
1. Відправив емейл на адресу [email protected]
2. В темі вказав ID свого акаунту – account verification – ID ************
3. В листі текст з прохання допомогти – I am sending a bank statement in English for the purpose of verifying my account. Please assist with verifying my account, as I have been unable to complete the process for several months now.
4. Прикріпив 2 документи.
– Фото першої сторінки закордонного паспорта
– Виписку з рахунку за останні 3 місяці на англійській мові з ПриватБанку у форматі ПДФ (адреса прописки, до речі, в румі і в виписці не співпадає. В румі в мене вказана адреса яку зазначив при реєстрації, відредагувати її немає можливості).Відписали через 2 дні.
Тепер з”явилася можливість пересилати гроші іншим гравцям, проте коли натискаю зняття вискакує таке повідомлення. Надіюся шо ця опція розблокується якшо зробити поповнення через один із способів. Якшо хтось знає то підкажіть
https://prnt.sc/qNeywvv7cyB1-
Ха…! Ну, Я же говорил, что: они дают “зелёный”, только депозитчикам… 😞
-
ну так поповнити не пролема, головне шоб можна було потім зняти. В інших румах так само шоб знімати треба перше поповнити.
-
И на какую сумму ты теперь рассчитываешь пополнить их “гаманець”? 🙃
-
поповнив на 5дол з доларової карти моно і тепер можу виводити любу суму
-
Ця відповідь була змінена 1 місяць, 3 тижні тому -
RedAlert
-
-
Поздравляю, ты молодец добился своего. Теперь появилась надежда и у меня 🤝👏
-
-
-
-
-
в банке віпмску надо брать, в приат 24 точно біла на английском версия, в ПУМБе вроде тоже
-
-
Вы пробовали отсылать выписку с Приват24 или нет? Или эта выписка, тоже “до лампочки”?
-
Да отсылал, все хорошо пишут, но подтвердите прописку и так по кругу:)) Хочу попросить сына чтобы он пообщался в чате с ними, может получится .
-
А я отсылал им всё, кроме выписки и тоже, всё по кругу. Поэтому думаю, что: и выписку отсылать бесполезно… 😞
-
Та хочется послать их, но жалко бросать почти 200 зелёных:((
-
Я так подозреваю, что они в верификации дают “зелёный”, только депозитчикам. А там: кто его знает…? Может, Я и ошибаюсь…
-
-
Они про нас, уже всю “подноготную” знают. Осталось, только пальцы “покатать” и анализы сдать.
-
-
-
-
Відсилав виписку із привату і з моно на англійській, все одно відхилили((
-
@romanlysunets Перепитайте у них, що саме не так. На виписці адреса була? Виписка була електронна чи паперова? Іноді хочуть саме паперову, тоді можна спробувати роздрукувати і сфоткати.
-
Електронна виписка, адреса вказана, таж що і в румі. Не знаю як запитати, онлайн чат в мене не відкривається ні з компютера, ні з телефону. Пробував писати на електрону адресу з якої приходить відповідь і на електронну адресу [email protected] (відправляв виписки з різних банків англійською мовою, оригінали в форматі пдф з мокрими печатками). Відповіді не отримав ні в першому випадку ні в другому.
-
RedAlert
-
-
-
-
Я давно верифікувався, і мені ніби то тіки ID картки вистачило, але якщо вони вже білорусов вигнали, то й нам скоро відмовлять, тож краще шукай альтернативу.
-
так же само отсылал им скрин на англ. языке с привата. писали ваша выписка с банка нам не подходит. пришлите нам выписку с банка. раз 6 им отсылал один и тот же скрин. в итоге подтвардили
Увійдіть, щоб відповісти.