-
Усвідомлення про покер та шось близько теми
Бажаю міцного форумчани. 🤙 Поспілкуємось на коло покерної теми без якої не існує покерний регуляр, а також деякі усвідомлення які прийшли за 1рік активної гри на мікролімітах. Діліться досвідом.
1. Покером реально заробляти, якщо розуміти дії за столами, та в правильності іх рішень. Перші пів року я боровся з тільтом, а саме реагуванням на часті переїзди, що било по мотивації, ну і також страх вилетіти з турніру. “Краще зіграти правильно і вилетіти, чим придумати карусель за столом” прийнявши це почав набиватись і банкролл. Як не крути дисперсію не обдуриш, і дії що на твою думку знижують дисперсію, можуть загнати твою гру в глухий кут.
Важливий нюанс це банкролл менеджмент, я впевнений що тут усі грають по банкролу, але не всі впораються з кешаутами. І це моя найгрубша помилка, я вже давно мав підняти ігровий ліміт якщо б не часті кешаути. “Якщо ваша мета побити мікроліміти і рости надалі, забудьте про кешаути, бо вони нищать ваш банкролл, це номер1 ворог що не дасть вам рости” А недостатній банкролл сказується на вашій грі, це такий психологічний аспект. Також дуже важливу роль грає дисципліна.
2. Тут цікаво, для плюсової гри потрібна дистанція, а для побиття дистанції потрібен фізичний стан та концентрація, для повноцінних ігрових сесій. Тут я усвідомив, бляха для 8-12годин за компом потрібно і здоров’я мати 😅, не так і легко відіграти цілу ігрову сесію. Тож сон, спорт, і регулярне харчування це точно +EV.
А ось з концентрацією, бувають проблеми, я досі шукаю методи як її підвищити на довготривалий термін. В нас не така і велика перерва, що б повноцінно відпочивати, то ж хотілось б дізнатись якій у вас графік взагалі в день ігрової сесїї, може маєте якісь ритуали так сказати що підтримують вас у формі, як справляєтесь з покерним графіком?!
3. Психологічні аспекти. Я часто догравав швидко коли лишались 1-2 столи наприкінці сесїї, і не важливо чи це був діп ран, ICM, або тройний стек в ChipEV стадії, я постійно зливався, тому що наступала лінь та нудьга, а таке часто буває коли лишається 1 турнір і він дійсно твій, в якому маєш усі шанси на перемогу.
Часто бували думки, бляха зараз із за 1-го турніру сидіти ще 3 години 🤪
А це вже питання дисципліни. Люди ходять на роботу, виконують те що від них требується, увесь свій робочий час.
То ж в покері це працює з схожим чином, не вдаватись в тільт, не робити грязюку за столом “- та я зараз на JTo 3-ий оллин закрикую на аурі” це не в правилах нашої роботи! 🤫
Тема певно не настільки торкається любителів, як більш регулярних гравців.
Діліться досвідом, цікаво почути вашу думку, а може і деякі поради.
P.S окремо хотілось б почути @RedAlert
Увійдіть, щоб відповісти.