Фріроли на 888poker!

Приватні фріроли для гравців UAPOKER

Щопонеділка! Грайте в наших приватних $100 фріролах на 888poker

Головна сторінка Форум Спілкування Усвідомлення про покер та шось близько теми

• Усвідомлення про покер та шось близько теми

Розміщено sancho3301 - 10 Грудня, 2025 в 21:17

Бажаю міцного форумчани. 🤙 Поспілкуємось на коло покерної теми без якої не існує покерний регуляр, а також деякі усвідомлення які прийшли за 1рік активної гри на мікролімітах. Діліться досвідом.

1. Покером реально заробляти, якщо розуміти дії за столами, та в правильності іх рішень. Перші пів року я боровся з тільтом, а саме реагуванням на часті переїзди, що било по мотивації, ну і також страх вилетіти з турніру. “Краще зіграти правильно і вилетіти, чим придумати карусель за столом” прийнявши це почав набиватись і банкролл. Як не крути дисперсію не обдуриш, і дії що на твою думку знижують дисперсію, можуть загнати твою гру в глухий кут.

Важливий нюанс це банкролл менеджмент, я впевнений що тут усі грають по банкролу, але не всі впораються з кешаутами. І це моя найгрубша помилка, я вже давно мав підняти ігровий ліміт якщо б не часті кешаути. “Якщо ваша мета побити мікроліміти і рости надалі, забудьте про кешаути, бо вони нищать ваш банкролл, це номер1 ворог що не дасть вам рости” А недостатній банкролл сказується на вашій грі, це такий психологічний аспект. Також дуже важливу роль грає дисципліна.

2. Тут цікаво, для плюсової гри потрібна дистанція, а для побиття дистанції потрібен фізичний стан та концентрація, для повноцінних ігрових сесій. Тут я усвідомив, бляха для 8-12годин за компом потрібно і здоров’я мати 😅, не так і легко відіграти цілу ігрову сесію. Тож сон, спорт, і регулярне харчування це точно +EV.

А ось з концентрацією, бувають проблеми, я досі шукаю методи як її підвищити на довготривалий термін. В нас не така і велика перерва, що б повноцінно відпочивати, то ж хотілось б дізнатись якій у вас графік взагалі в день ігрової сесїї, може маєте якісь ритуали так сказати що підтримують вас у формі, як справляєтесь з покерним графіком?!

3. Психологічні аспекти. Я часто догравав швидко коли лишались 1-2 столи наприкінці сесїї, і не важливо чи це був діп ран, ICM, або тройний стек в ChipEV стадії, я постійно зливався, тому що наступала лінь та нудьга, а таке часто буває коли лишається 1 турнір і він дійсно твій, в якому маєш усі шанси на перемогу.

Часто бували думки, бляха зараз із за 1-го турніру сидіти ще 3 години 🤪

А це вже питання дисципліни. Люди ходять на роботу, виконують те що від них требується, увесь свій робочий час.

То ж в покері це працює з схожим чином, не вдаватись в тільт, не робити грязюку за столом “- та я зараз на JTo 3-ий оллин закрикую на аурі” це не в правилах нашої роботи! 🤫

Тема певно не настільки торкається любителів, як більш регулярних гравців.

Діліться досвідом, цікаво почути вашу думку, а може і деякі поради.

P.S окремо хотілось б почути @RedAlert

SL-247 відповів 5 годин, 53 хвилини тому 6 учасників · 17 Відповіді
  • 17 Відповіді
  • Fring

Учасник
    10 Грудня, 2025 в 21:26

я впевнений що тут усі грають по банкролу – тут по банкролу грає може 2% відвідувачів сайту :))))

• sancho3301

Учасник
      10 Грудня, 2025 в 21:27

Тут більше фріролщиків

• Fring

Учасник
        10 Грудня, 2025 в 21:29

фріроли це не покер 🙂

• sancho3301

Учасник
          10 Грудня, 2025 в 21:33

Я і не спорю, хіба що можна зрозуміти тих хто прям з 0 хоче розкрутити на пару баїнів…

Ну а якщо чел рег фріролів то точно не в тему 😁😁😁

• Kobra

Учасник
        11 Грудня, 2025 в 02:09

Є таке😆

• Fring

Учасник
    10 Грудня, 2025 в 21:46

Якщо по темі – то покер це дуже важка гра, в першу чергу психологічно. І основний скіл який вам потрібен в покері це дисципліна і стресостійкість, це прям 100%. Якщо взяти двух гравців, один супер талановитий і скіловий, але тільтовий і схильний до лудки, а другий середній по покерним навичкам але усидчивий і дисциплінований – то результату доб’ється завжди другий. Перший просто буде на лімітах вище весь профіт залишати.

Також покер це одна з небагатьох ігр де дуже часто виникає така ситуація що ти зіграв правильно – і програв, і навпаки робишь повну дурість за столом – але виграєш – ці моменти потрібно знаходити і правильно інтерпретувати. Це все може дуже давити психологічно, особливо коли потрапив в затяжний даунстрік – дуже часто це знищує багатьох гравців. Люди недооцінюють дисперсію в цій грі, я знаю приклади гравців з фондів (яких навчають регулярно, які працюють з психологами і все таки) які по базі мають хороші evbb на 100, і вони на мікролімітах мтт можуть рік (!) грати в мінус.

Висновки робіть самі.

• RedAlert

Учасник
    10 Грудня, 2025 в 22:02

Дограю турік почитаю) і шось напишу))

• RedAlert

Учасник
    11 Грудня, 2025 в 00:00

Я вважаю себе покерним ругуляром. Деколи профіком. А дехто навіть вважає мене покерним магом (хоча я так не вважаю)

1. Про заробіток і тільт.
      Так, покером реально заробляти — підтверджую з власного досвіду. Тільтувати нема через що: треба просто усвідомити, що твої АА програватимуть 62s приблизно 1 раз з 5. Покер — це математика, і проти математики не попреш. Якщо взяти вибірку у 10 000 роздач, то ти побачиш, що АА виграють свої приблизно 80%, хоча в окремих сесіях можеш програти з тузами і 5, і 10 разів підряд.

2. Кешаут і банкрол.
      З кешаутами я не погоджуюся з тим, що “не треба виводити”. Якщо покер — твоє основне джерело доходу, то без кешаутів ніяк, принаймні на перших етапах. Банкрол — це дуже важлива річ. Але майже ніхто не грає строго по правилах банкрол-менеджменту. Наприклад, я щодня граю турніри по $5.50, мінімум два турніри, деколи гружу по 8 і навіть по 10. Для того щоб стабільно грати турніри по $5, банкрол має бути хоча б $2000 (в мене на балансі навіть близько стільки нема). При цьому я не соромлюся грати турніри по $1–$2, хоча останнім часом інколи бракує мотивації: вилітаєш у них так само часто, а профіт у випадку доїзду значно менший.

Якщо йде тотальна заливка кілька сесій поспіль, я не гружу верхи — навпаки, зменшую навантаження.

Щоб побити мікроліміти, одного лише банкролу замало. Треба реально розуміти, що ти маєш перевагу над полем, бити його та підтверджувати це цифрами (наприклад, EV bb/100).

3. Про сесії та концентрацію.
      Сесії в мене не дуже довгі — 4, 6 або 8 годин, як коли. Якщо з концентрацією проблеми, то це може бути через брак досвіду. У покері 99% спотів дефолтні, і з дистанцією все доводиться до автоматизму. Не важливо, чим закінчиться окрема роздача — головне зробити плюсову дію і забути про неї.

4. Покер як хобі або як робота.
      Якщо покер — просто хобі, і гроші, які ти на нього виділяєш, не впливають на твоє життя, то нема сенсу себе насилувати. Можеш закрити той один стіл і піти замовити піцу. Але якщо покер — це більше ніж хобі, тоді треба змінити ставлення. Покер — це робота. Ти ж не йдеш з роботи за дві години до кінця зміни лише тому, що стало нудно.

5. Щоб вигравати — треба грати краще.
      Усе просто: щоб стабільно заробляти в покері, потрібно грати краще за поле. Це означає постійно розвиватися, розбирати споти, переглядати роздачі, аналізувати свої помилки та підтягувати слабкі місця. Ніякої чарівної таблетки нема — тільки робота над грою і регулярність. А дисперсія штука така — рано чи пізно стрельне… але це не точно))

• Ця відповідь була змінена 1 день тому -  RedAlert
    • Ця відповідь була змінена 1 день тому -  RedAlert
    • SL-247

Учасник
      11 Грудня, 2025 в 18:58

А я вважаю. 🤣🤣🤣👍👍👍

• sancho3301

Учасник
    11 Грудня, 2025 в 00:16

@RedAlert , @Fring ви по скільки турнірів грузите, одночасно?

Я особисто звик по 10.

Типу на основному моніку 6туріків що в пріорітеті, і 4додаткових (можуть бути і сати)

• Ця відповідь була змінена 1 день тому -  sancho3301
    • RedAlert

Учасник
      11 Грудня, 2025 в 01:13

6-8. Зараз купив монік буду грузити 8-10 коли звикну.

@Fring зрузить 25)))

• sancho3301

Учасник
        11 Грудня, 2025 в 16:43

в мене основний на 27дюймів, комфортно на ньому 6 столів грати, для 8-ми якось за маленькі столи для мене, треба було 32 походу брати

• Fring

Учасник
      11 Грудня, 2025 в 08:58

від 6-10, на другому моніторі зазвичай стрім якийсь дивлюсь або серіал або щось на youtube.

• RedAlert

Учасник
    11 Грудня, 2025 в 01:20

А і ще забув написати фріроли то таке. Так побалуватися засунути 100бб на дурачка поки не вилетиш.

Сателіти теж не розглядаю і не граю. Вважаю, що це мінус ЕВ. Хоча тут є люди які цим зловживають і успішно їх реалізовують))

• Bafalo

Учасник
    11 Грудня, 2025 в 06:19

Я любитель Фрирольщик. Від себе можу додати покер повна шляпа!

Багато сидіти за компом дуже шкодить здоров’ю. І це не просто сидіти дивися серіальчик, тут ще треба приймати рішення, правильні рішення. Не можна втрачати концентрацію, бо коли рослабився противник може використати це. Люба дрібниця впливає на результат. Завис комп – мінус бабло, Пропав інтернет – мінус бабло.
    І саме головне охочих багато, а перше місце одне! Бог Рандома рішає все!
    Да можна казати рано чи пізно повезе, це все дисперсія. Але може й не повезе)))
    Бог Рандома🙏

• RedAlert

Учасник
      11 Грудня, 2025 в 18:30

Саме в цьому й полягає головна різниця. Тому в професійного гравця має бути мінімум два монітори, два незалежні інтернети, зарядки, акумулятори та все інше, що може підстрахувати в критичний момент. Раз, п’ять чи десять — може просто пощастити.

Але якщо розвиватися в цьому напрямку, працювати над грою, технікою та умовами — то навіть дисперсію можна частково схилити на свій бік. З часом приходить розуміння, що це не просто везіння, а везіння + скіл.

І так, Бог Рандому любить впертих. Інфа сотка.

• SL-247

Учасник
        11 Грудня, 2025 в 18:59

Бог Рандома любит покерных магов. 😉👍

Увійдіть, щоб відповісти.

Кричалка - покерний чат на UAPOKER