-
Топ серіалів всіх часів від мене.
Я великий прихильник серіалів і кіно в цілому, як можна зрозуміти по ніку. Тому зараз дам свій список. Це мій топ серіалів всіх часів:
1. Breaking Bad + Better call Saul (Пуститися берега та Краще дзвони Солу) – всі сезони, без коментарів.
2. The wire (Прослушка) – всі сезони. Нічого кращого про роботу поліції не зняли і не знімуть – шедевр на всі часи. Якби не Breaking Bad був би топ один.
3. Prison Break (Втеча) – строго 1 сезон. Феноменальний серіал який недає відірватись ні на хвилину, просто майстерски зроблене кіно про втечу з в’язниці.
4. Game of Throne (Гра престолів) – перші 4 сезони, далі сильно впала якість в плані сюжету. Легендарний серіал в стилі дарк фентезі, перші сезони шедевральні які дуже високо підняли планку в телебачені.
5. Fargo (Фарго) – строго перші 2 сезони. Тут треба бачити, дуже незвичайний серіал з убивчими комедійними елементами, загалом що буває коли люди роблять надзвичайну дічь.
6. True Detective (Справжній детектив) – тільки 1 сезон. Найатмосферніший детектив всіх часів. Діалоги двох головний героїв як окремий вид мистецтва.
7. Sopranos (Клан Сопрано) – всі сезони, але не для всіх, на мій погляд трохи затянутий + слаба кінцівка, але тут просто феноменальна акторська гра та персонажі.
8. Lost (Загублені) – строго 2 сезони далі пійшло не туди. Культовий серіал з заплутаним сюжетом.
9. Rome (Рим) – 2 сезони, хто любить історичні серіалі – це кращий.
10. Homeland (Батьківщина) – строго 1-2 сезони, дуже потужний політичний трилер.
-
Ця дискусія була змінена 2 днів, 6 годин тому -
Fring
-
Ця дискусія була змінена 2 днів, 6 годин тому -
Увійдіть, щоб відповісти.