Головна сторінка › Форум › Все про покер › Smoll Freroll
-
Smoll Freroll
Розміщено Santatih - 20 Квітня, 2025 в 12:35Doberrman1962 відповів 1 день, 7 годин тому 9 учасників · 30 Відповіді -
30 Відповіді
-
Вітаю! я тоже в цей турнір грав , але не зайшов(( , в призи не попав((
-
До бабла начал немного чудить, чуть не вылетел , потом взял себя в руки, немного притормозил в сытауте , прошол бабл и немного плюсанул .
-
-
З підготовкою до Пасхи взагалі забув про цей турнір🥺, даремно білет порохом припадав😁
🤑👍
-
-
Якраз на Андромеду уся надія^.^ , нехай Андромеда і за вчорашній Вірпул) на 25k і за сьогоднішній на 3k підсипить грошенят😁
-
-
-
-
-
Впхався у 10 відсотків, вже добре. Двічі добре, що відбив квіток та потрапив у гроші. Вітаю. Наступного разу чекаємо скрін з фінального столу.
-
-
Не прибіднюйся. На пару кави вистачає, то вже є добре. До речі, який це покерррум, щось не впізнаю інтерфейс .
-
Ну, если выплата в коинах, то скорее всего, что – CoinPoker.
-
Ця відповідь була змінена 1 тиждень тому -
SL-247
-
Я зареган на КоинПокер, но не узнал. Еще с криптой БетПлей работает, там так же есть у меня ак,. Так это точно КоинПокер?
-
-
Поделись схемой вывода с КоинПокер на карту или кеш. Я не нашел ничего ,кроме как выводить юсдт на биржу через полигон без комиссии и минималки, а уже с биржи , не менее 50 юсдт на карту.
Хотелось бы найти вариант возможности вывода на карту менее 50 юсдт.
-
-
-
Ця відповідь була змінена 1 тиждень тому -
-
-
-
Увійдіть, щоб відповісти.