Головна сторінка › Форум › Все про покер › Рейтингові турніри: обговорення та результати
-
Рейтингові турніри: обговорення та результати
ShAmAn відповів 1 день, 13 годин тому 38 учасників · 374 Відповіді
-
-
Сьогодні Холдем 6+ підкорився: Перший!!! Вітаю всіх учасників і Дякую , за чудовий вечір та компанію!!! Призові на АКР, будь ласка, нік ser8899 Дякую!
-
Ця відповідь була змінена 1 місяць, 2 тижні тому -
Dzill320
-
Ну, вот… Всё-таки, зебра существует в этом мире, со своими чёрными и белыми полосками. А мне, некоторые, не верят. Поздравляю с победой. 😉🤝
-
@Dzill320 Вітаю з перемогою! Призи зарахували в поінти. Замовте, будь ласка, виплату через Цент поінтів в Профілі https://new.uapoker.info/members/me/points-central/points-payout/ Дякую)
-
-
-
-
-
Так, в прошлом году был такой же формат турниров, как и в этом, и ты в том году был первым. 🥇👍Что тебя не устраивает в этом году?
-
SL-247
-
Меня и в прошлом году не устраивало, очень некомфортно было играть.
-
-
Я за!!! Мені комфортніше грати довші турніри ,про що вже писав!!!
-
абсолютно проти. грати фрірол 4 години? бо хані турнір з такою структурою стільки ж і триває але там призи $100. але дійсно, SL-247 слушне запитання піднімає – ВікторОд і батонс з цією ж самою структурою турнірів (10-хвилинних рівнів в рейтингових ніколи не було) з року в рік були в річному топ-3, а тепер кажуть: ні, вона нам не підходить. Що саме змінилося, поясніть?
-
just_smarty77
-
just_smarty77
-
Я, тоже, абсолютно против. Зачем мне через день сидеть по 3,5 – 4 часа, ради того, чтобы выиграть $2-$5…? Какая в этом логика? Если кому-то нравятся “марафоны”, то играйте турниры Sunday million, которые длятся по 8 часов, два дня к ряду.
-
-
-
-
Сильно хлопці грали, я ніяк до них ключик підібрати не могла 😀 Дякую всім за гру! 🤝
-
-
І ваша таблиця лідерів, гра була хорошою. Вітаємо тих, хто піднявся на п’єдестал переможців.
🥈🥇🥉
-
-
-
-
-
По горячим следам публикую результат.
На ривере запушил в надежде, что с К обязательно заколлируют.
В результате оформил первое место.
-
Ця відповідь була змінена 1 місяць, 1 тиждень тому -
Master
-
-
-
В турнирах такого формата надо играть значительно проще, чтобы побеждать))
-
-
Ця відповідь була змінена 1 місяць, 1 тиждень тому -
Увійдіть, щоб відповісти.