Головна сторінка › Форум › Все про покер › Рейтингові турніри: обговорення та результати
-
Рейтингові турніри: обговорення та результати
09Mykhajlo11 відповів 2 годин, 47 хвилини тому 24 учасників · 171 Відповіді
-
-
Поінти нарахував. Заодно й профіль переніс зі старого сайту (поінти, медальки, дату реєстрації).
-
-
-
А я сьогодні перший ! Хоча було важк, але цікаво . Дякую усім за гру .
-
-
-
-
-
-
Сьогодні ледь вдалося створити турнір. Місклікнув і випадково оновив програму і після цього при створенні турніру просто не можу вказати час турніру – обирається тільки поточний. Подумав може, щось із версією на мак, достав віндовс ноут, поставив там. При першому запуску видало якесь дивне відображення клієнту, наче якась стара версія, але там все працювало і турнір створив. Але вже на другий запуск вже показується звична сучасна версія і там також не працює вибір часу. В понеділок знову буду танцювати з бубном. 🥁🕺
-
Да, есть такая фишка: если осталась старая инсталляха клиента, то можно поставить старую версию. Но если из неё выйти, то она обновится до новой…
-
-
-
-
-
Только увидел, хорош! Разблокировал на новом сайте достижение: Победить в Рейтинговом🤠
-
-
-
-
-
Ого, я не ожидал такого сценария: промотал тему чуть ниже (до конца), а у тебя дубль кряду = хорош!🎯
-
Вітаю! Поінти зарахував, медальку причепив. 👍 Ще написав у приватні, гляньте, будь ласка.
-
-
Поздравляю с призовым местом. Фарта, масти, удачи и лохов побагаче. 🙃
-
-
Увійдіть, щоб відповісти.