Головна сторінка › Форум › Все про покер › Рейтингові турніри: обговорення та результати
-
Рейтингові турніри: обговорення та результати
SL-247 відповів 15 хвилини тому 24 учасників · 160 Відповіді
-
У меня в сообщениях какие-то иероглифы,может кто знает с чем это связано?
-
Это из-за того, что при отправке сообщения у тебя включен переводчик. В то время, когда отправляешь сообщение – отключай переводчик и всё будет нормально. У меня, тоже такое было.
-
Ця відповідь була змінена 1 місяць, 1 тиждень тому -
SL-247
-
Ця відповідь була змінена 1 місяць, 1 тиждень тому -
-
Як вже сказали, якщо включений переклад сторінки, наприклад, через Google переклад в Chrome, то з’являються такі артефакти. Спробую виправити це, але це не пріоритетне завдання.
-
Да не страшно, пусть будет, теперь понятно,а то я думала из-за смайлов так)
-
-
-
-
Вітаю товариство ! Сьогодні перший на рейтінгому . Дякую усім за чудовий настрій ! Виграш прошу зарахувати поінтами .
-
Ця відповідь була змінена 1 місяць тому -
04sasha71
-
Интересно получается, зачем гнал на Покерстарс в этой теме
https://www.uapoker.info/forum/04sasha71/shcho-ne-tak-z-ps-203509
и врал, что не имеешь второго аккаунта на ПС?
Какие еще ники, кроме 04Sasha71 и Crimea71, имеешь на ПС???
uapoker.info
Вітаю суспільство ! Постійно стикаюсь з проблемами різного ступиня на PS . І все після оновлення трапляється , різні баги лізуть , то не можна відкрити скрині прогресу , то в касу чи на спортзайти . Зараз в супорт не … Продовжувати читання
-
Вітаю! Зарахував. Напишіть, можливо, на старому сайті в приватні, щоб я переніс ваш профіль.
-
Т.е. мультиаккаунтинг на PS данного пользователя Вас не смущает🧐?
И, что “удивительно”, на старой версии сайта у него тоже было несколько акков😈
-
Якщо з обох аків ведеться гра в одному турнірі, то засмучує. Пізніше гляну.
-
Подивився останні турніри, там з обох акаунтів гри немає. І я щойно згадав, мене цей гравець попереджав мене про зміну ніку – там якісь трабли були з першим ніком. Думаю все ок. Принаймні з грою в наших турнірах.
-
Втаю друже !
Я хочу тебе заспокоїти , я ніколи не грав на двох акаунтах . З мого боку все завжди чесно . Про зміну ніка заздалегідь попередив адміна . А в попередньому випадку з двома акаунтами , історія проста , забув паролі входу коли регався на новому пристрою . Така справа . Вибачай якщо збентежив .
-
-
-
Ця відповідь була змінена 1 місяць тому -
-
-
Вітаю! Поінти вже зарахував на старому сайті. Перенести поінти і основні показники профілю, звичайно, можна, тільки напишіть, будь ласка, про це мені на тому сайті. Дякую)
-
-
-
-
-
-
Увійдіть, щоб відповісти.