Головна сторінка Форум Питання та відповіді Питання дня ❓ Питання дня: Яку книгу про покер варто прочитати кожному?

• ❓ Питання дня: Яку книгу про покер варто прочитати кожному?

Розміщено Oleksandr - 3 Квітня, 2025 в 14:25

Цією дискусією я хочу розпочати серію щоденних (ну майже) питань про покер, відповіді на які було б цікаво і корисно почитати кожному. Хочеться створити базу питань, які будуть актуальні довгий час, але будемо порушувати й актуальні питання. Запрошую всіх до обговорення! 🙂

Дискусії будуть залишатися на форумі довгий час, тож підписуйтеся на цікаві для вас теми, щоб отримувати повідомлення, коли зʼявляться нові відповіді.

SL-247 відповів 2 тижні, 1 день тому 5 учасників · 5 Відповіді
  • 5 Відповіді
  • Oleksandr

Адміністратор
    3 Квітня, 2025 в 14:33

Відповім першим. Зізнаюся, я не так вже й багато покерних книг прочитав. До кінця, мабуть, тільки одну – Caro’s Book of Poker Tells. З неї я перекладав перші статті для сайту. Її й рекомендую. Звичайно, вона сильно застаріла. Здається в 1984 році побачила перше видання. Але коли граю серед друзів, мені її вистачає з головою.

Друга книга, яка мені сподобалась, це Суперсистема, Дойла Брансона. Як бачите, мій вибір свідчить про те, що я динозавр. 😉 Але що вже вдієш))

• Wetal

Учасник
      3 Квітня, 2025 в 17:57

я в покер потрапив через книгу Харінгтона о холдеме, почав її читати, потім пошукав покер в інтернеті, знайшов сайт “бесплатных полтинников” і вот я вже тут 16 років, але й досі гадаю, чому книга Харінгтона не актуальна, якщо покер це математична гра, а в математиці за цей час нічого не змінилося…

мабуть ГСЧ в покер румах змінився? Став ще більш вдосконалим😂

• Ця відповідь була змінена 2 тижні, 1 день тому -  Wetal
  • AlcidesJaimes

Учасник
    3 Квітня, 2025 в 15:21

Іноді вам здається, що ви отримали погану руку, навіть якщо у вас найкращі карти на префлопі, а рівер руйнівний. Найстрашніше, коли ця агонія затягується. У таких ситуаціях я рекомендую «Гру розуму Джареда Тендлера»

• just_smarty77

Учасник
    3 Квітня, 2025 в 16:33

тут, дійсно, проблема в тому, що ті книги, які колись могли справити на людину вирішальний вплив і дуже допомогти на сьогоднішні реалії вже не є актуальними, оскільки метагра, тенденції і стратегії сильно змінились. та й взагалі при усіх цих школах, тренерах, фондах, ҐТО-солверах цінність будь-якої книжки може тривати дуже недовго, якщо взагалі ще є потреба в такому форматі навчання, як самостійне навчання з допомогою книжок.

“Mental Game of Poker” Тіндлера справді дуже проривною мені стала в плані психології, погоджуюсь з нашим 🇻🇪другом. Єдине, що перекладена, мабуть, чатом жпт назва, може ввести в оману. Там не йде мова ні про яку гру розуму, чи телзи, вміння читати опонента за столом, там суто про ментальну складову розуміння успіху в покері.

і друга, яка мені суттєво допомогла покращитися як онлайн-гравцю в кеш – The Grinder’s Manual Пітера Кларка. Вона написана в 2016-му, а я її простудіював у 2020-му і тоді вона була ще актуальною і дала мені різкий поштовх вгору, але зараз, напевно, вже не настільки

• SL-247

Учасник
    3 Квітня, 2025 в 23:40

Я прочитал немало покерных книг. Каждая из них по-своему хороша. Но, Я считаю, что достаточно досконально изучить теорию вероятности и это одним махом заменит все покерные книги.

Увійдіть, щоб відповісти.

Кричалка - покерний чат на UAPOKER