Головна сторінка › Форум › Покер і фінанси › продам Поїнти/ТПоїнти
-
продам Поїнти/ТПоїнти
Розміщено RedAlert - 22 Грудня, 2025 в 15:53Сумарно є 3950 – пишіть пропозиції.
тг – @Red_Alert77
Santatih відповів 1 місяць, 4 тижні тому 4 учасників · 10 Відповіді -
10 Відповіді
-
-
Я на 888 виводив раніше, але мені заблокували ак там.
В тих 2х інших покерних помийках я не граю. Розбиратися з лайткоін не маю бажання. Не так багато поїнтів шоб заморочуватися)))-
насправді, лайткойн є найкращим з найгірших варіантів для виводу пойнтів. для мене так взагалі єдиний (АКР і койнпокер для мене також помийки) розібратися там не так і складно насправді – є гаманці, які працюють навіть у формі розширення для браузерів. далі, якщо сума нормальна, то можна через обмінники на карту вивести, а невеликі суми я на покербет собі закидав, бо там є поповнення лайткойнами, а вже потім виводив звідти
-
Ця відповідь була змінена 2 місяці тому -
just_smarty77
-
Ця відповідь була змінена 2 місяці тому -
-
Як варіант на майбутнє…Я юзаю платіжку Volet, там серед іншого можна створювати криптогаманці, включаючи Лайткоін. Імхо, на відміну від геморного Бінансу, все просто, швидко і інтуїтивно зрозуміло. Звідти вивожу на картку через обміннники.
-
-
-
*мля, ти за долар питав… Крайній раз я міняв там 10ЮСДТ на 10,5 ЮСД – щось таке.
-
Ясно, треба буде розібратися. Тобто, на скільки я розумію ти спочатку виводиш у лайткоїн, потім з лайткоїну на якусь буржу по типу bybit в юсдт. А юсдт продаєш за гривні на карту укр. банку?
-
Совершенно верно , короче одна головная боль, я готов перенять эту боль . )))
-
-
-
-
-
Увійдіть, щоб відповісти.