Honey фрірол!Фрірол для активних користувачів UAPOKER

$100 фрірол щомісяця! Потрапте в ТОП 100 активних користувачів за місяць і грайте в нашому спеціальному фріролі на PokerStars! Просто відвідуйте сайт, читайте новини, пишіть коментарі та дописи в блозі + наша програма лояльності!

Головна сторінка Форум Питання та відповіді Потрібна інфа по MTT Sports

• Потрібна інфа по MTT Sports

Розміщено vasilek151279 - 4 Травня, 2025 в 20:45

Всім привіт, є таке питання, розкажіть будь ласка, хто грає на MTTSports, чи можливо з цього руму вивести гроші або може хтось купляє та ц взагалі хто що знає про цей рум? я поча грати трохи грошенят награв, але що далі робити не знаю!!! Дякую за інфу

Santatih відповів 2 місяці, 2 тижні тому 4 учасників · 4 Відповіді
  • 4 Відповіді
  • CTDFKL

Учасник
    4 Травня, 2025 в 22:28

MTT Sports відкрився десь з піроку тому. Зареєстрований на островах, скоріш за все росіянами. Треба інфа на що ти граєшь та що виграєшь. Там йдуть фрі та сателіти , а гра на внутрішній токен співзвучний з біткойном, але це не він та котировок не має, а лістинг у обіцянках.

Кожного тижня у фіналі сателітів розигрують біткойн. Вивід на прив’язаний гаманець повинен бути.

Як на мене не вартий часу на нього. Мені він більш нагадує ігри в телеграмм замасковані чи під майнінг’ чи під форекс або’, як цей, під покер. Їхня мета відома, накрутити підпісників,лайки, рекламу та інше. А потім ,кинувши усіх – зникнути. Це лише моя особиста думка.

• Ця відповідь була змінена 3 місяці тому -  CTDFKL
  • vasilek151279

Учасник
    5 Травня, 2025 в 09:41

А щоб привязати гаманець треба зробити деп, я вірно зрозумів?

• Невідомий учасник

Учасник
    20 Травня, 2025 в 09:39

Привет! Я играю на МТТ 3 месяца мне нравится! Если что пиши мне в телеграмм @Cherya

• Santatih

Учасник
      20 Травня, 2025 в 11:04

Вообще то форум для этого создали чтобы здесь общаться, или нам всем к тебе в телегу перебраться чтобы узнать чё там у тебя если чё там .)))

Увійдіть, щоб відповісти.

Кричалка - покерний чат на UAPOKER