Вам вже є 21 рік?
Доступ до матеріалів сайту дозволено лише повнолітнім особам. Підтверджуючи свій вік, ви погоджуєтесь з правилами перегляду контенту.
Трохи зачекайте!
Виглядає так, що вам поки зарано до нас. Повертайтеся, коли святкуватимете свій 21-й день народження! 🎂
ПокерСтарз - UAPOKER
  • ПокерСтарз

Розміщено CTDFKL - 26 Грудня, 2025 в 18:26

У меня довольно долго был заморожен акк на ПС, более года точно, а то и два. Проблемы с верификацией. Недавно акк впустил меня , хотя я с поддержкой перестал общаться с полгода. Я обрадовался , зашел , это был понедельник и даже отыграл турнир форумный. Но ,зайдя на другой день не увидел уже клуба Home от UA poker , а так же не нашел игр на условные фишки. Клуб совсем пропал Вообще нет переключения на условные фишки. Поддержка крутит бота по кругу, так и не связался.

Вопрос. Может кто сталкивался с подобным и подскажет как найти клуб и условные фишки?

RedAlert відповів 13 годин, 35 хвилини тому 5 учасників · 9 Відповіді
  • 9 Відповіді
  • CTDFKL

Учасник
    26 Грудня, 2025 в 18:34

В учетной записи не обнаружил переключения на усл.фишки.

Хотя в платные пускает. Я благополучно слил S&G все что оставалось на акке. А теперь опасаюсь пополнение делать, играть не могу и в клуб попасть так же не вижу как.

Играю сугубо с телефона Самсунг Галакси А11, доступа к компу нет.

• Ця відповідь була змінена 1 день, 5 годин тому -  CTDFKL
    • Ця відповідь була змінена 1 день, 5 годин тому -  CTDFKL
  • RedAlert

Учасник
    26 Грудня, 2025 в 20:01

хз, я вчора встановив додаток, там тільки умовні фішки. А в десктопній версії здається зарали їх

• tryki-miky

Учасник
    26 Грудня, 2025 в 21:00

так, тепер наче для отримання умовних фішок треба додаток пс для гри на умовні фішки

• Dzill320

Учасник
    27 Грудня, 2025 в 04:29

я спілкувався с сапортом с цього приводу, вони кажуть що для нашого регіону закрили гру на умовні фішки. а на моє питання як їх поповнити в разі чого,бо гра в клубах проводиться тільки на умовні фішки, просто промовчали. чув, що ті в кого андроїд брали в племаркиті додаток ПС і там поповнюють фішки, але в мене Віндовс і як бути, якщо вони закінчаться – сам не знаю.

а сприводу обнови – перевір ДНС на роутері і ПК,або планшеті, якщо ти щось робив с цим. я сам втратив зо два тижні ,поки розібрався чому в мене ні с того ні с чого ПокерСтарс не відкривав повністтю лобі. і оновлення було неможливе, хоч і доступне.

• SL-247

Учасник
      27 Грудня, 2025 в 06:28

Скачай приложение PokerStars Lite и там собирай условные фишки. Я уже давно так делаю.

• Dzill320

Учасник
        27 Грудня, 2025 в 09:15

Привіт!! Скачати на Відовс чи на Андроїд?? Справа в тому що в мене поки достатьньо фішок для гри в клубах. Тим більше, я так розумію що за кожний виграш вони їх також нараховують. Але , все одно дякую за пораду, запас ніколи зайвим не буде.😆🤝

• SL-247

Учасник
          27 Грудня, 2025 в 09:42

Привет.

Я закачал себе это приложение на андроид. А на счёт компьютера не знаю, но я думаю, что и на комп можно установить приложение PokerStars Lite. Это приложение создано, чисто для игры на условные фишки, но регистрацию на рейтинговые турниры можно проходить и через основное приложение и играть эти турниры, тоже можно через основное приложение. Единственное, для чего мне нужна версия Lite, так это только для того, чтобы собирать условные фишки.

• SL-247

Учасник
          27 Грудня, 2025 в 09:47

Вот как это приложение выглядит на Гугл плей и на рабочем столе:

• RedAlert

Учасник
    27 Грудня, 2025 в 10:33

В мене теж ПС Лайт на телефоні(завантажив в плей маркеті). На скільки я зрозумів там іншого застосунку і нема. Якшо знаєте де завантажити повний застосунок на телефон то підкажіть будь ласка.

Стосовно ДНС.

Кілька тижнів тому переустановив віндовс(11), встановив ПС. Клієнт навіть не запускався поки не змінив ДНС. Після зміни все було нормально, клієнт працював без проблем. І ось 2 дні тому перестали відкриватися абсолютно всі сторінки крім сторінки ‘Турніри’, почала відображатися помилка – Error 5. Довго не міг розібратися в чому справа. Зайшов в налаштування ДНС і побачив, що він не встановлений. Моєму здивуванню не було меж адже я його не змінював. Можливо віндовс оновився і він злетів чи в йому справа я так і не зрозумів. Встановив ДНС гугла заново – 8.8.8.8 і альтернативний 8.8.4.4 після того знову все запрацювало. Можливо комусь допоможе ця історія))

Увійдіть, щоб відповісти.

Кричалка - покерний чат на UAPOKER