Головна сторінка › Форум › Все про покер › Покерна ситуація з АТо
-
Покерна ситуація з АТо
Розміщено sancho3301 - 15 Червня, 2025 в 00:26Усім міцного. Так як я не особо вмію грати на фінальному столі, цікаво б було почути вашу думку.
Фінальний мікролімітний стіл за 1$, нокаут турнір. 8-макс (присутні 2 коротиша з 12бб та 9.5бб)
До мене усі скинули, я на баттоні, пушу свої 14.5бб з АТо (за мене нок 5баїнів) на SB чіплідер з 60бб, на BB ніт з 16бб.
Чіплідер заколив на 78s, ну і авжеш мені не пощастило.
RedAlert відповів 12 годин тому 9 учасників · 9 Відповіді -
9 Відповіді
-
По факту чіп-лідер погано зіграв з 78 не колиться 1/4 свого стеку!
Але це турнір слабенький дуже багато слабких гравців які колять на всякому гамні + ще баунті є + ще міг подумати що ти крадеш блайнди ! тому він зіграв колом і удача була на його стороні)!
Ну не знаю я би краще розігрував руку дав би рейз 3 або 4 бб а потім на флопі і можна ал-ін(блеф) або чек
-
Я бы вошёл в игру рейзом. 14,5 ББ – это многовастенько, для олл-ина.
-
якось інакше зіграти тут важко, пас погано, бо як ти фішки збираєшся вигравати? рейз теж погано, бо чіпак буде експлойтити твій рейз, якщо він шось розуміє. беттер лак некст тайм😉
-
я не мтт-шник, але навіть сама примітивна логіка показує, що точно не плюсовий пуш і саме через те, що це нокаут-структура. якщо б ти покривав опонента на бб, то зміст за нок пушити ще був би. а так ти не покриваєш нікого, отже своїм пушом ти показуєш, що ти виключно хочеш стілити, адже якби ти хотів отримати від них кол, то робив би простий рейз. тож тим самим ти дав розуміння чіп-лідеру, що у тебе точно не валети+, а проти всіх інших рук 87s має достатньо еквіті, щоб поїхати за 5-кратний нок. якби болісно і контрінтуїтивно це не було, але тут треба було грати рейз і розігрувати постфлоп, фолдити, тому що це фіналка, треба враховувати пейджампи, ціну турнірного життя. На таких стадіях доволі часто фолди є більш плюсовими, не чіп-EV, а саме призових. Такий пуш був би правильним, якщо б це не була нокаут структура і стеки були менші 10бб
на місті малого блайнда я зіграв би так само, його кол не помилка це точно
-
АТ надто слабка щоб лякати чиплідера.Я в цій позиції просто грв кол. Чипак однак мусив агритись. А вже на флопі або чек , або фолд на чужу агресію.
-
Увійдіть, щоб відповісти.