Вам вже є 21 рік?
Доступ до матеріалів сайту дозволено лише повнолітнім особам. Підтверджуючи свій вік, ви погоджуєтесь з правилами перегляду контенту.
Трохи зачекайте!
Виглядає так, що вам поки зарано до нас. Повертайтеся, коли святкуватимете свій 21-й день народження! 🎂
Покер як практика: Самопізнання за столами - UAPOKER

Головна сторінка Форум Все про покер Покер як практика: Самопізнання за столами

• Покер як практика: Самопізнання за столами

Розміщено ATMAH - 17 Листопада, 2025 в 14:48

Привіт, друзі🖖! Я нещодавно приєднався до вашої спільноти і вирішив створити власний топік. Тут я ділитимуся своїми думками щодо гри в MTT, стратегій та, найголовніше, боротьби з емоційними “гойдалками” під час гри. Це буде мій шлях до усвідомленого покеру.

Спершу я намагався грати одночасно у 2–3 румах, але швидко зрозумів, що це не мій варіант: різний софт, різна поведінка гравців, різні формати столів. Це створювало зайвий дискомфорт. Тому наразі я зосередився на CoinPoker.

Цей рум для мене оптимальний: тут зручний софт без надмірностей, і немає гігантських турнірів на 1000+ учасників. Це дозволяє краще концентруватися. Буду радий вашій активності🙏!

RedAlert відповів 3 тижні, 5 днів тому 7 учасників · 79 Відповіді
  • 79 Відповіді
  • ATMAH

Учасник
    17 Листопада, 2025 в 16:16

!

• Ця відповідь була змінена 1 місяць, 3 тижні тому -  ATMAH
  • ATMAH

Учасник
    17 Листопада, 2025 в 18:03

https://docs.google.com/document/d/1mnIz1FTPxLy256oPXZ53Td8Iy8c-ARfU/edit?usp=drive_link&ouid=112508252255231484040&rtpof=true&sd=true

Хотів викласти статтю, але з форматуванням щось не зрослось у мене тому просто линк на файл

• RedAlert

Учасник
      18 Листопада, 2025 в 14:48

Я би рекомендував ізолювати 3.5bb у стеках 30bb+, і 3bb, коли ефективний стек менше 30bb.

Коли в нас преміум-руки (AQ+, JJ+), я використовую підвищений сайзинг. Якщо, наприклад, у нас по 100bb, то можна навіть бахнути ізолейт 8bb. Ми одразу розганяємо банк, і коли виграємо (а з преміумами це відбуватиметься дуже часто), забираємо суттєво більший пот.

Плюс збільшений префлоп-сайзинг дозволяє ставити більші c-bet’и. Ставка 30% або 50% від банку у потах 7bb та 15bb — це велика різниця в абсолютних цифрах.

Головна ціль ізолейту — зіграти з лімпером один на один, щоб опоненти позаду не підключалися до роздачі. А фолд на ізолейти у гравців-любителів зазвичай не сильно відрізняється — максимум 3–5%. Це дрібниця, якою можна знехтувати, бо цей «мінус» з лишком відбивається у роздутих банках.

• Ця відповідь була змінена 1 місяць, 3 тижні тому -  RedAlert
    • RedAlert

Учасник
      18 Листопада, 2025 в 17:07

Розмір 3-бету проти одного рейзера не має бути 2–2.5x, бо з таким сайзингом ти майже завжди отримуватимеш кол і гратимеш важкі постфлопи проти широкого та неконтрольованого діапазону опонента — від KTs чи AJo до 64s чи T9s. Оптимальніше використовувати дефолтний 3-бет 3x, а з преміум руками піднімати до 3.5–4x. Без позиції також варто застосовувати 3.5–4x, а проти пізніх позицій можна навіть використовувати 5x як блеф 3-бет. Але тут важливо розуміти, що проти тебе грає регуляр, який широко відкривається і адекватно фолдить на 3-бети.

• ATMAH

Учасник
        18 Листопада, 2025 в 18:45

це не мій тренінг, а лише як орієнтир для себе тримаю… і так я зробив опен собі 2,3бб, 3,3бб ізолейт, 3бет нижче ніж 3х не роблю, а по дефолту стоїть 6,5бб…

Вирішив поділитися, бо коли починав грати, був би тільки радий такій інструкції, особливо розділ баррелінг допомогає.

• RedAlert

Учасник
          18 Листопада, 2025 в 19:06

Поясни логіку відкривання 2.3ББ….
          Шоб більше програти на дистанції??))

• ATMAH

Учасник
            18 Листопада, 2025 в 19:27

ну по перше більше отримую фолдів з сб бб, по друге більший банк і якщо уже на флопі гарний зацеп то продовжена ставка в 35-45% виглядає краще ніж 1,4-1,8бб після опену 2бб і порівнянно з потім суперник частіше проплачує Сбет 2,5-3бб, а в маленькому банкові на ставку в 50%-60% продовжать тільки монстри. по третє менше мультипотів, частіше граю 1 на 1 а не 3-5 тіл в роздачі одразу…

• RedAlert

Учасник
              18 Листопада, 2025 в 19:58

Так то воно так. Тільки треба врахувати, що ти будеш попадати в флоп в середньому в одній роздачі із 3х. Тобі ніхто не гарантує, що ти забиратимеш кожен банк, опонент теж грає в цю гру)))

• RedAlert

Учасник
              18 Листопада, 2025 в 20:04

Більше втрачаеш в 3бет потах, плюс в ранніх позах граєш без позиції роздуті банки, а фолд від ББ не сильно менший. Я розумію якщо відкривати тільки сильні руки так, але з тим більше гемору ніж профіту. Я відкриває всі руки 2бб і не парюся). Але діло твоє, це не критично.

• ATMAH

Учасник
              18 Листопада, 2025 в 20:21

як і він)))

• RedAlert

Учасник
          18 Листопада, 2025 в 19:32

Ось до чого призводять 3-бети 2.5Х

• ATMAH

Учасник
            18 Листопада, 2025 в 20:20

мені здаеться тут у нього 2,25х (без пози у мене 3,25-5х залежить від руки і що хочу від суперника) і на флопові я би ставив в 100% випадків мінімум 50%-60% борд то страшний, а він сам себе загнав у ср…ку, взагалі не можу зрозуміти, що він робив.

ось так виглядають мої сайзи 1 опен, 2 ізолейт, 3 3бет, 4 сквіз та 3бет в жирного окуня,

і по ситуації можу міняти сайзи. не зовсім розумію ці мінрейзи. Будучи на ББ на мінрейз 1ББ доплатити то я до 70% рук заведу, сьютові так взагалі і 23s і 95s ізі колл, мені їх зручніше грати ніж А6-А9,

• RedAlert

Учасник
              18 Листопада, 2025 в 21:15

я сьютові на ББ всі заводжу (100%) незалежно від стеку і стадії.

А загалом 60% норм. Я протів ранньої +/- так захищаюся на овпен мін рейзом.

Протів пізніх ще ширше.

• sancho3301

Учасник
              14 Грудня, 2025 в 01:58

Покажи вінрейт низу діапазону.

• RedAlert

Учасник
              14 Грудня, 2025 в 12:04
              • Ця відповідь була змінена 3 тижні, 5 днів тому -  RedAlert
          • gidazepam

Учасник
            2 Грудня, 2025 в 04:45

😁

• Master

Учасник
    17 Листопада, 2025 в 18:08

Майже не граю в румі Coinpoker. Якщо тобі вдастся там щось пристойне заробити, то буде дуже добре.

• ATMAH

Учасник
      17 Листопада, 2025 в 18:32

Ну, за 4 дні зіграв декілька центролів та фріролів -52,38$ (це з урахуванням сателітів), депозит робив 1$😎 Поки що сам тестую ще цей рум, але вже усе подобається

• CTDFKL

Учасник
        17 Листопада, 2025 в 21:19

Я на цьому румі вже біля року, теж схиляюся на його користь. Головні переваги , як для мене, КоїнПокер, це гарний софт, хоча за гри з телефону бажано б більше інфи, доволі прогнозуєма гра гравців, що дає гарні шанси на виграш, та головне це легкість та швидкість виводу.

• ATMAH

Учасник
          17 Листопада, 2025 в 22:11

Сподіваюся, що кешаут стане для мене звичною справою. Софт справді найкращий серед тих, де я вже грав, нічого зайвого, просто гра!

Турніри, які пропонує рум для новачків, поза конкуренцією. Загалом, платформа має тверду 9,5 із 10 на мій погляд!

Правда, мені трохи не вистачає функції “Мої турніри”, де можна було б побачити всі мої реєстрації. Але це вже скоріше дрібниці у порівнянні з перевагами.

• CTDFKL

Учасник
            19 Листопада, 2025 в 05:42

Напиши в саппорт пораду, можливо і дослухаються та введуть “”мої турнири””.

Я якось все через телефон занатовую, вистачає.

• ATMAH

Учасник
          17 Листопада, 2025 в 22:15

А який в тебе нік? одразу зроблю позначку “ОПАСНЫЙ”🤣

• ATMAH

Учасник
    17 Листопада, 2025 в 20:35

Дав запит на свої хенди в саппорт, ось так виглядає моя гра з початку реєстрації в румі. Планую створити нову базу даних та почати аналізувати тепер кожен свій турнір та роздачу, бо тут інколи реєструвався в дуже велику кількість турнірів одразу і тому робив такий ріл страйт, що тепер перебираючи роздачі, навіть не впевнений, що це я так грав як повний фіш. Далі більше уваги до деталей та менше автоматизму!

• RedAlert

Учасник
      18 Листопада, 2025 в 14:14

Судячи по зеленій та жовтій лініях — ти просто лютий переап. Бажаю, щоб і далі графік малювався тільки в цьому напрямку.

• ATMAH

Учасник
        18 Листопада, 2025 в 18:34

так аби ще розуміти що ті лінії таке та куди їх приліпити) так бачив що на іних форумах це камільфо викладать ну й собі добавив скріни))) поки вчу цю прогу, але мізки закіпають)

• RedAlert

Учасник
          18 Листопада, 2025 в 19:04

Коли зелена над жовтою це значить, що ти виграв більше ніж мав виграти по ЕВ.
          Умовно ти пушиш префлоп з 66 тебе колить КК. Тобі приходить шістка – зелена йде до гори. А коли ти з АК програеш АД навпаки.

• ATMAH

Учасник
            18 Листопада, 2025 в 20:28

а не пов’язана зелена з червоною лінією? то залаьні перемоги чи тільки в виставляннях?

• RedAlert

Учасник
              18 Листопада, 2025 в 21:03

Жовта – це то шо ти виграв в олл-ін.
              Зелена – це виграв вього.
              Червона – це банки які ти забрав без ШД. І судячи з твоєї червоної ти просто безбожно навалюєш в будь які споти. Така стратка має місце на існування. Поки це хтось не помітить))

Сіра – виграв на ШД.

• ATMAH

Учасник
              18 Листопада, 2025 в 21:09

мабудь червона через ці рекомендації, я десь в 70% ставлю 1 на 1 на флопі якщо я відкривався, а далі барелю від сили руки, якщо зовсім проївах то макс 1 ставку на флопі і здаюсь якщо ререйз або терн не допоміг ніяк. ставлю 34-50% розмір, залежить від суперника і текстури флопа

• RedAlert

Учасник
              18 Листопада, 2025 в 21:18

На флопі протів ББ я ставлю 100%

• ATMAH

Учасник
              18 Листопада, 2025 в 21:22

я лише вчуся відкриватися широко, зараз прога показує щось таке в моєму діапазоні!

Та також впливає що депозит я зробив лише 1$ і більшість турнірів це фріролли, центроли та сателіти на які відібрався, короче все намішано у мене, тому мабудь і графік як у фіша)))

• RedAlert

Учасник
              18 Листопада, 2025 в 21:31

діапазони відкривашок мають відрізнятися в залежності від позиції. Дивитися загальну карту не зовсім правильно. Фільтруй по позах і дивися там в тебе в файлі розписано скільки має бути в відсотках по позах.

• ATMAH

Учасник
              18 Листопада, 2025 в 21:36

як же добре що я на тебе потрапив))) як тільки щось виграю з мене на пивко чи каву))) ану скажи що в мене тут за жесть))) а то з лініями зрозуміло, вгору значить поки все йде добре, а тут темний ліс для мене))) якщо звісно у тебе є час та не відволікаю)

• RedAlert

Учасник
              18 Листопада, 2025 в 23:16

Ну, відкривашки в тебе точно не ОК. Діапазони МП, СО, БТН і СБ майже не відрізняються.

UTG: ~15%

MP: 20%

CO: 40%+

BTN: 50%+

SB: 60%+

У тебе до цих значень не дотягує.

Фолд на 3-бет У тебе дуже малий фолд на 3бет. Ти практично все, що відкриваєш, усе й захищаєш. Поле 3-бетить адекватно (якщо це не повний фіш), тому весь бродвей, слабші Ax, середні пари типу TT− треба вміти викидати. Низькі та середні карманки захищаються в стеках 60–80BB+. У мене, для прикладу, фолд на 3бет на батоні 63%, у тебе — 14%.

3-бет 3бет із SB — 19%. Це дуже багато, як на мене. У тебе на BTN — 11%, на CO — 6%. Має бути навпаки. На SB ти без позиції, тож там 3бетим лише на велью.

4-бет 4бет — 40%. Це космос. Або тобі реально кожну роздачу тузи заходять, або щось пішло не так. Для прикладу, у мене 4бет — 8%.

Захист BB У тебе захист BB — 28%. Треба хоча б у районі 50%.

Донки Донк 37% — забудь про донки флопа взагалі. Це може працювати хіба у фріролах, але на дистанції — 100% мінус. Можеш донкати терн за маленьку(шоб дешево доїхати) або за велику якшо вже доїхав. Якщо опонент не ставить C-бет, грай delayed c-bet терном чи рівером (missed cbet). Донкати можна лише в поодиноких випадках з дуже сильними руками (сети, стріти), якщо думаєш, що опонент реально не поставить C-бет.

Решта вроді би все ОК. Якось так)

• RedAlert

Учасник
              18 Листопада, 2025 в 23:28

Будуть питання можеш писати в тг @Red_Alert77

• RedAlert

Учасник
    18 Листопада, 2025 в 14:09

про різну поведінку гравців в точку. Як це не дивно, але вона в різних румах дуже різна))

• sancho3301

Учасник
      27 Листопада, 2025 в 19:56

😆

• ATMAH

Учасник
    27 Листопада, 2025 в 11:42

Вже через силу відіграв свої майже 10К хєндов і маю такий результат, але своєю грою зовсім не задоволений, бо грав на кількість, а не на якість. В Ютюб побачив, що дивитися свою статистику потрібно починаючи з 10 тисяч рук. Ну от і маю тепер ці 10 тисяч, але користі з них нуль, тому що грав зовсім без концентрації, інколи навіть на 8+ столів. Мій план на наступні 10К рук: грати не більше ніж на чотирьох столах одночасно та аналізувати кожну сесію наприкінці дня.

• RedAlert

Учасник
      27 Листопада, 2025 в 20:38

ти дійшов правильного висновку, а це вже половина справи))

• sancho3301

Учасник
        27 Листопада, 2025 в 20:41

скільки в тебе бб/100?
        В мене на 300к рук 11бб/100.
        Це норм чи зазвичай у регів вищий?

• RedAlert

Учасник
          27 Листопада, 2025 в 20:57

В мене в різних румах по різному. Все шо вище 10 норм.
          Високе бб/100 не завжди дорівнює прибуток. В мене, як бачиш, цей показник зашкалює, що не скажеш про $$ на карті))

• sancho3301

Учасник
            28 Листопада, 2025 в 13:43

щоб ти розумів, 300к рук, ев норм, а по грошам зіграно в нуль, оце печалька. 😅

• ATMAH

Учасник
            28 Листопада, 2025 в 15:40

я розпочав нову базу, тому що зніс вінду та і яка користь зі старої…. є кілька запитань, з твої слів я зрозумів що основний орієнтир це жовта лінія, поки йде до гори то я приймаю вірні рішення, так?

І що в тебе за синя лінія і де її вмикати?

• ATMAH

Учасник
        27 Листопада, 2025 в 21:34

Та я й не багато грав. З грою познайомився вже давно, більш як 2 роки тому. У друга є покерний набір, частенько грали, збираючись по 50–200 грн копійками та по 1–10 грн купюрами. Але то був не безлімітний покер, а скоріш за все лімітний Кеш. Онлайн турніри спочатку на PokerStars я вже рік як створив там аккаунт. Через пару місяців спробував ще кілька румів і нарешті знайшов CoinPoker, де є турніри по 1 центу. Ніде більше такого не бачив. Але подобається, що можна відібратися на гарантію 1000+. Поки не впевнений у своїй грі, не хочеться вкладати кошти, бо Старзи спочатку дали +130, а потім з’їли разом із депозитом -230

• ATMAH

Учасник
    28 Листопада, 2025 в 06:22

Кожного дня би так)

• sancho3301

Учасник
      28 Листопада, 2025 в 13:42

це ти відібрався на 25-ку?

• ATMAH

Учасник
        28 Листопада, 2025 в 14:44

Так! Я граю фрі, там де дають по 20-30 тікетів 0,2-0,5 та центроли! Я депозит зробив був пробний в рум лише 1$.

• sancho3301

Учасник
          28 Листопада, 2025 в 15:11

скільки фаз пройшов щоб відібратись?

• ATMAH

Учасник
            28 Листопада, 2025 в 15:35

та вчора взагалі зіграв 4 центроли і одразу же в перших двох відібрався на 2 і 5 сат, а взагалі з початку реєстрації в румі зіграв уже понад 320мтт враховуючи що половина за них фрі, а може і більше)

• RedAlert

Учасник
      28 Листопада, 2025 в 15:42

це 220баксів виграв, я правильно розумію?

• ATMAH

Учасник
        28 Листопада, 2025 в 15:44

не зовсім, тут місцева валюта USDT або (Тether USD) називається. користуюсь мережою полігон

• Ця відповідь була змінена 1 місяць, 1 тиждень тому -  ATMAH
        • RedAlert

Учасник
          28 Листопада, 2025 в 15:54

так 1 usdt = 1 долар

• ATMAH

Учасник
    28 Листопада, 2025 в 17:39

Ай, думав, зайду розігріюся перед грою! Спочатку напіхали, так що залишалося 6 бб з початку турніру.

Все більше і більше переконуюся, що якість гри краще, ніж кількість. Далі, мабуть, взагалі почну грати максимум 3 МТТ, бо тільки з такою кількістю турнірів можу слідкувати за діями гравців.

• sancho3301

Учасник
      28 Листопада, 2025 в 20:35

так з часом, будеш додавати по одному столу.

• ATMAH

Учасник
    28 Листопада, 2025 в 20:38

ще в одному центролі доїхав🤘

• Ins1t

Учасник
    29 Листопада, 2025 в 17:56

– Какой на CoinPoker алгоритм, если с двух фидеров пройти в один сат и с двух сатов отобраться

в один целевой?

– Кто-то играет на CoinPoker с HUD через конвертер? Стукните плыз в личку, хочу щось спитати..

• ATMAH

Учасник
      29 Листопада, 2025 в 19:05

ок, кинув запит

• sancho3301

Учасник
      29 Листопада, 2025 в 22:30

в мене DriveHUD на койнах виводить стати. Він без конвертера працює

• Ins1t

Учасник
        30 Листопада, 2025 в 00:39

Это,что, заточка под Французов? Им не доступны нормальные трекеры? Демо, это не надсмешка,

а издевательство. Для желающих обкатать вета, 9+5 стат на халяву.. С какими трекерами совместим

архив или БД данного “трекера”?

• sancho3301

Учасник
          30 Листопада, 2025 в 00:49

Знаю що проблем ніби нема якщо обмінювати бази між HM3 та DriveHUD.

Але чесно, DriveHUD я б не використовував, HM3 куди краще по якості… Але бляха Coin Poker не підтримує людські хади… Поки пробний період то використовую Drive Hud суто для Coin Poker, а далі буду бачити, нема бажання платити 25$ за цей недохад.

• Ins1t

Учасник
            30 Листопада, 2025 в 02:47

DriveHUD создает архив? Если да, скинь мне в телегу Х/Х какого-то турнира с CoinPoker.

• Ins1t

Учасник
            1 Грудня, 2025 в 23:48

Сори, здесь я накосячил, Все вышесказанное относится к PokerHUD, Ты его в соседней ветке

рекламировал, вот меня по невнимательности и перемкнуло. DriveHUD2 похоже несколько специфичный, но довольно серьезный инструмент. Заодно протестирую, надо что-то временное для Coin. $25 это из расчета на какой лимит? Конвертер МТТ для HM2-3, выльется в $40

• sancho3301

Учасник
              2 Грудня, 2025 в 01:15

Хах, друже, знаєш що, я сьогодні придбав підписку в DriveHUD. 😆
              Так само шукав дешо дешеве і з підтримкою коїн покеру, ну вже знач рік поганяю з ним.

Насправді він не є поганим, але має просто деякі нюанси до яких треба звикнути, по набору функцій іх там доволі багато, є навіть ICM калькулятор встроєний, також типу гто трейнера, задаєш параметри а він тобі створює сценарій. Ну а остальне, фільтри, графіки, щось схоже на HM3 але гірше, тут вже питання звикання і зручності.

От сиджу розписав всі питання що мене цікавлять в тех підтимку, щось да буде. 25$ прайс/рік, для туріків з баїном до 10$ має вистачити з головою. Не все так і погано.

• Ins1t

Учасник
              2 Грудня, 2025 в 19:19

Хорошая инвестиция, для игры по лимитной сетке.

• ATMAH

Учасник
    29 Листопада, 2025 в 20:37

ще один центрольчик, відібрався на 25 і це перша моя ПКО) треба старатися)

• ATMAH

Учасник
      29 Листопада, 2025 в 21:10

награвся, все наступного разу тільки якщо доїду в гроші почну хвалитися))) карма

• sancho3301

Учасник
      29 Листопада, 2025 в 22:54

скільки сателітів треба пройти щоб потрапити на 25-ку? скільки фаз?

• ATMAH

Учасник
        30 Листопада, 2025 в 14:25

0.01 – 2 – 25

• sancho3301

Учасник
          30 Листопада, 2025 в 14:39

я так розумію оллин монеток мало граєш? Чисто сидиш на тайті? Бо виглядає ну дуже складно відібратись в топ 4. Яка тактика більше постфлопу чи всеж монетки?
          В мене не виходить, якщо грати стандартно в коротких стеках пушити AQ-AK, і знаючи при цьому що тебе відколмить люба карманка, то з цим вже проблеми, але зіграно правильно. Як ти в таких ситуаціях дієш, це все ж сателіти…

• ATMAH

Учасник
            30 Листопада, 2025 в 14:49

користуюся стратегією в файлі який закріпив вище… до16ББ ще відкриваю. нижче пушфолд 22+ А8s+ 89s+ K5s+ JTo+

• sancho3301

Учасник
              30 Листопада, 2025 в 14:55

ну знач переап! 😅
              Нічого не маю проти, щасти і на далі так тримати друже. 😇

• ATMAH

Учасник
            30 Листопада, 2025 в 14:55

і так граю тайтово, але агресивно)))

• sancho3301

Учасник
              2 Грудня, 2025 в 01:17

😆 я щось минулий місяць, дуже тайтово зіграв, чи то концентрації не було, чи що хз, за станом залежить…

VPIP 20, PFR 16

• ATMAH

Учасник
    29 Листопада, 2025 в 21:23

Нарешті створюю нову базу даних і приступаю до детального розбору кожного зіграного турніру. На скріншотах — підсумки майже двох місяців активної гри.

Хоча мені незрозуміло, чому H2N не зараховує перемоги коректно, але факти говорять самі за себе:

• З першого депозиту лише в $1 вдалося зробити баїнів на суму $174.2. Це вже вважаю перемогою!

• Особливо радісний момент: виграв в одному турнірі $221!

• Звісно, більшу частину коштів довелося вивести (бо вазеліну для коіна потрібно багато ). На розкрутку залишив $15. Думаю, цього вистачить для участі у сателітах та центролах.

А на сьогодні досить з мене! Усім успіхів за столами

• Ця відповідь була змінена 1 місяць, 1 тиждень тому -  ATMAH
  • Ins1t

Учасник
    30 Листопада, 2025 в 03:17

На твоих отчетах микс 4мах и 7мах. И что ты видишь? Я бы все расфильтровывал. Еще надо смотреть что у тебя прописано в статах, какие синтаксисы и фильтры. К примеру: ты засквизил 2-х оппов, твой SQUEEZE идет в 3Bet? Первый опп Call, с ним возможно понятно. Второй Fold, ему какие статы? Бачу многие накачали у SPRа HUDы и шпилят все подряд типа СПИНов или тех же центролов, даже не подозревая, что смотрят в кривое зеркало…

• ATMAH

Учасник
      30 Листопада, 2025 в 14:44

Я тут по пояс дерев’яний… га шо куди! Я тільки вивчаю цю прогу, знайшов пару більш-менш зручних HUD-ів (або хедів худів), а решта для мене поки що темний ліс. Ну, все ж трішки розумію, як дивитися на лінії, а ось які значення повинні бути еталонними та як до цього прийти, ще не знаю. Ну, гадаю, з часом буду розуміти трішки більше… бо пам’ятаю свою реакцію “охтийопт@”, коли тільки перший раз запустив пару трекерів, і всі HUD одразу почали лізти, що навіть карти було не видно… Основні значення, які зараз більш-менш розумію та використовую (VPIP, PFR, RFI, 3Bet/F3Bet, STL/FtSTL, CBet/FCBet, WWSF, WTSD, Hands), — достатньо матеріалу, як цим користуватися, є і в YouTube, і в мережі.

• sancho3301

Учасник
    30 Листопада, 2025 в 12:35

Мені кстаті кєнтуха регуляр, теж хад SPR порекомендував. Так є тонкості, але все ж, звертати увагу треба на основні стати і від них відштовхуватися. А далі вже тонкі нюанси і підстройки, додавати якусь специфічну стату це вибір кожного, але чи буде воно дійсно відповідати реальності, це теж треба тестити, ну і авжеш кількість рук на оппа важливу роль грає. Це знаєш як, наприклад чув щось схоже від бейбішарка, якщо по статам чел мега ніт і відкривашки мега нітові, це не означає що він зараз не відкриє якийсь шлак.

• ATMAH

Учасник
      30 Листопада, 2025 в 14:46

а можеш поділитися?

• sancho3301

Учасник
        30 Листопада, 2025 в 14:53

я не ставив хад СПРа, я створюю хад під себе і експерементую. Якщо потрібен його ХАД, шукай в його групі в діскорді, він точно там був

• Увійдіть, щоб відповісти.

Кричалка - покерний чат на UAPOKER