Honey фрірол!

Фрірол для активних користувачів UAPOKER

$100 фрірол щомісяця! Потрапте в ТОП 100 активних користувачів за місяць і грайте в нашому спеціальному фріролі на PokerStars! Просто відвідуйте сайт, читайте новини, пишіть коментарі та дописи в блозі + наша програма лояльності!

Головна сторінка Форум Все про покер Покер як практика: Самопізнання за столами

• Покер як практика: Самопізнання за столами

Розміщено ATMAH - 17 Листопада, 2025 в 14:48

Привіт, друзі🖖! Я нещодавно приєднався до вашої спільноти і вирішив створити власний топік. Тут я ділитимуся своїми думками щодо гри в MTT, стратегій та, найголовніше, боротьби з емоційними “гойдалками” під час гри. Це буде мій шлях до усвідомленого покеру.

Спершу я намагався грати одночасно у 2–3 румах, але швидко зрозумів, що це не мій варіант: різний софт, різна поведінка гравців, різні формати столів. Це створювало зайвий дискомфорт. Тому наразі я зосередився на CoinPoker.

Цей рум для мене оптимальний: тут зручний софт без надмірностей, і немає гігантських турнірів на 1000+ учасників. Це дозволяє краще концентруватися. Буду радий вашій активності🙏!

RedAlert відповів 5 годин, 2 хвилини тому 4 учасників · 32 Відповіді
  • 32 Відповіді
  • ATMAH

Учасник
    17 Листопада, 2025 в 16:16

!

• Ця відповідь була змінена 1 день, 12 годин тому -  ATMAH
    • Ця відповідь була змінена 1 день, 11 годин тому -  ATMAH
  • ATMAH

Учасник
    17 Листопада, 2025 в 18:03

https://docs.google.com/document/d/1mnIz1FTPxLy256oPXZ53Td8Iy8c-ARfU/edit?usp=drive_link&ouid=112508252255231484040&rtpof=true&sd=true

Хотів викласти статтю, але з форматуванням щось не зрослось у мене тому просто линк на файл

• Ця відповідь була змінена 1 день, 10 годин тому -  ATMAH
    • RedAlert

Учасник
      18 Листопада, 2025 в 14:48

Я би рекомендував ізолювати 3.5bb у стеках 30bb+, і 3bb, коли ефективний стек менше 30bb.

Коли в нас преміум-руки (AQ+, JJ+), я використовую підвищений сайзинг. Якщо, наприклад, у нас по 100bb, то можна навіть бахнути ізолейт 8bb. Ми одразу розганяємо банк, і коли виграємо (а з преміумами це відбуватиметься дуже часто), забираємо суттєво більший пот.

Плюс збільшений префлоп-сайзинг дозволяє ставити більші c-bet’и. Ставка 30% або 50% від банку у потах 7bb та 15bb — це велика різниця в абсолютних цифрах.

Головна ціль ізолейту — зіграти з лімпером один на один, щоб опоненти позаду не підключалися до роздачі. А фолд на ізолейти у гравців-любителів зазвичай не сильно відрізняється — максимум 3–5%. Це дрібниця, якою можна знехтувати, бо цей «мінус» з лишком відбивається у роздутих банках.

• Ця відповідь була змінена 13 годин, 41 хвилини тому -  RedAlert
    • RedAlert

Учасник
      18 Листопада, 2025 в 17:07

Розмір 3-бету проти одного рейзера не має бути 2–2.5x, бо з таким сайзингом ти майже завжди отримуватимеш кол і гратимеш важкі постфлопи проти широкого та неконтрольованого діапазону опонента — від KTs чи AJo до 64s чи T9s. Оптимальніше використовувати дефолтний 3-бет 3x, а з преміум руками піднімати до 3.5–4x. Без позиції також варто застосовувати 3.5–4x, а проти пізніх позицій можна навіть використовувати 5x як блеф 3-бет. Але тут важливо розуміти, що проти тебе грає регуляр, який широко відкривається і адекватно фолдить на 3-бети.

• ATMAH

Учасник
        18 Листопада, 2025 в 18:45

це не мій тренінг, а лише як орієнтир для себе тримаю… і так я зробив опен собі 2,3бб, 3,3бб ізолейт, 3бет нижче ніж 3х не роблю, а по дефолту стоїть 6,5бб…

Вирішив поділитися, бо коли починав грати, був би тільки радий такій інструкції, особливо розділ баррелінг допомогає.

• RedAlert

Учасник
          18 Листопада, 2025 в 19:06

Поясни логіку відкривання 2.3ББ….
          Шоб більше програти на дистанції??))

• ATMAH

Учасник
            18 Листопада, 2025 в 19:27

ну по перше більше отримую фолдів з сб бб, по друге більший банк і якщо уже на флопі гарний зацеп то продовжена ставка в 35-45% виглядає краще ніж 1,4-1,8бб після опену 2бб і порівнянно з потім суперник частіше проплачує Сбет 2,5-3бб, а в маленькому банкові на ставку в 50%-60% продовжать тільки монстри. по третє менше мультипотів, частіше граю 1 на 1 а не 3-5 тіл в роздачі одразу…

• RedAlert

Учасник
              18 Листопада, 2025 в 19:58

Так то воно так. Тільки треба врахувати, що ти будеш попадати в флоп в середньому в одній роздачі із 3х. Тобі ніхто не гарантує, що ти забиратимеш кожен банк, опонент теж грає в цю гру)))

• RedAlert

Учасник
              18 Листопада, 2025 в 20:04

Більше втрачаеш в 3бет потах, плюс в ранніх позах граєш без позиції роздуті банки, а фолд від ББ не сильно менший. Я розумію якщо відкривати тільки сильні руки так, але з тим більше гемору ніж профіту. Я відкриває всі руки 2бб і не парюся). Але діло твоє, це не критично.

• ATMAH

Учасник
              18 Листопада, 2025 в 20:21

як і він)))

• RedAlert

Учасник
          18 Листопада, 2025 в 19:32

Ось до чого призводять 3-бети 2.5Х

• ATMAH

Учасник
            18 Листопада, 2025 в 20:20

мені здаеться тут у нього 2,25х (без пози у мене 3,25-5х залежить від руки і що хочу від суперника) і на флопові я би ставив в 100% випадків мінімум 50%-60% борд то страшний, а він сам себе загнав у ср…ку, взагалі не можу зрозуміти, що він робив.

ось так виглядають мої сайзи 1 опен, 2 ізолейт, 3 3бет, 4 сквіз та 3бет в жирного окуня,

і по ситуації можу міняти сайзи. не зовсім розумію ці мінрейзи. Будучи на ББ на мінрейз 1ББ доплатити то я до 70% рук заведу, сьютові так взагалі і 23s і 95s ізі колл, мені їх зручніше грати ніж А6-А9,

• RedAlert

Учасник
              18 Листопада, 2025 в 21:15

я сьютові на ББ всі заводжу (100%) незалежно від стеку і стадії.

А загалом 60% норм. Я протів ранньої +/- так захищаюся на овпен мін рейзом.

Протів пізніх ще ширше.

• Ця відповідь була змінена 7 годин, 14 хвилини тому -  RedAlert
  • Master

Учасник
    17 Листопада, 2025 в 18:08

Майже не граю в румі Coinpoker. Якщо тобі вдастся там щось пристойне заробити, то буде дуже добре.

• ATMAH

Учасник
      17 Листопада, 2025 в 18:32

Ну, за 4 дні зіграв декілька центролів та фріролів -52,38$ (це з урахуванням сателітів), депозит робив 1$😎 Поки що сам тестую ще цей рум, але вже усе подобається

• CTDFKL

Учасник
        17 Листопада, 2025 в 21:19

Я на цьому румі вже біля року, теж схиляюся на його користь. Головні переваги , як для мене, КоїнПокер, це гарний софт, хоча за гри з телефону бажано б більше інфи, доволі прогнозуєма гра гравців, що дає гарні шанси на виграш, та головне це легкість та швидкість виводу.

• ATMAH

Учасник
          17 Листопада, 2025 в 22:11

Сподіваюся, що кешаут стане для мене звичною справою. Софт справді найкращий серед тих, де я вже грав, нічого зайвого, просто гра!

Турніри, які пропонує рум для новачків, поза конкуренцією. Загалом, платформа має тверду 9,5 із 10 на мій погляд!

Правда, мені трохи не вистачає функції “Мої турніри”, де можна було б побачити всі мої реєстрації. Але це вже скоріше дрібниці у порівнянні з перевагами.

• ATMAH

Учасник
          17 Листопада, 2025 в 22:15

А який в тебе нік? одразу зроблю позначку “ОПАСНЫЙ”🤣

• ATMAH

Учасник
    17 Листопада, 2025 в 20:35

Дав запит на свої хенди в саппорт, ось так виглядає моя гра з початку реєстрації в румі. Планую створити нову базу даних та почати аналізувати тепер кожен свій турнір та роздачу, бо тут інколи реєструвався в дуже велику кількість турнірів одразу і тому робив такий ріл страйт, що тепер перебираючи роздачі, навіть не впевнений, що це я так грав як повний фіш. Далі більше уваги до деталей та менше автоматизму!

• RedAlert

Учасник
      18 Листопада, 2025 в 14:14

Судячи по зеленій та жовтій лініях — ти просто лютий переап. Бажаю, щоб і далі графік малювався тільки в цьому напрямку.

• ATMAH

Учасник
        18 Листопада, 2025 в 18:34

так аби ще розуміти що ті лінії таке та куди їх приліпити) так бачив що на іних форумах це камільфо викладать ну й собі добавив скріни))) поки вчу цю прогу, але мізки закіпають)

• RedAlert

Учасник
          18 Листопада, 2025 в 19:04

Коли зелена над жовтою це значить, що ти виграв більше ніж мав виграти по ЕВ.
          Умовно ти пушиш префлоп з 66 тебе колить КК. Тобі приходить шістка – зелена йде до гори. А коли ти з АК програеш АД навпаки.

• ATMAH

Учасник
            18 Листопада, 2025 в 20:28

а не пов’язана зелена з червоною лінією? то залаьні перемоги чи тільки в виставляннях?

• RedAlert

Учасник
              18 Листопада, 2025 в 21:03

Жовта – це то шо ти виграв в олл-ін.
              Зелена – це виграв вього.
              Червона – це банки які ти забрав без ШД. І судячи з твоєї червоної ти просто безбожно навалюєш в будь які споти. Така стратка має місце на існування. Поки це хтось не помітить))

Сіра – виграв на ШД.

• ATMAH

Учасник
              18 Листопада, 2025 в 21:09

мабудь червона через ці рекомендації, я десь в 70% ставлю 1 на 1 на флопі якщо я відкривався, а далі барелю від сили руки, якщо зовсім проївах то макс 1 ставку на флопі і здаюсь якщо ререйз або терн не допоміг ніяк. ставлю 34-50% розмір, залежить від суперника і текстури флопа

• RedAlert

Учасник
              18 Листопада, 2025 в 21:18

На флопі протів ББ я ставлю 100%

• ATMAH

Учасник
              18 Листопада, 2025 в 21:22

я лише вчуся відкриватися широко, зараз прога показує щось таке в моєму діапазоні!

Та також впливає що депозит я зробив лише 1$ і більшість турнірів це фріролли, центроли та сателіти на які відібрався, короче все намішано у мене, тому мабудь і графік як у фіша)))

• RedAlert

Учасник
              18 Листопада, 2025 в 21:31

діапазони відкривашок мають відрізнятися в залежності від позиції. Дивитися загальну карту не зовсім правильно. Фільтруй по позах і дивися там в тебе в файлі розписано скільки має бути в відсотках по позах.

• ATMAH

Учасник
              18 Листопада, 2025 в 21:36

як же добре що я на тебе потрапив))) як тільки щось виграю з мене на пивко чи каву))) ану скажи що в мене тут за жесть))) а то з лініями зрозуміло, вгору значить поки все йде добре, а тут темний ліс для мене))) якщо звісно у тебе є час та не відволікаю)

• RedAlert

Учасник
              18 Листопада, 2025 в 23:16

Ну, відкривашки в тебе точно не ОК. Діапазони МП, СО, БТН і СБ майже не відрізняються.

UTG: ~15%

MP: 20%

CO: 40%+

BTN: 50%+

SB: 60%+

У тебе до цих значень не дотягує.

Фолд на 3-бет У тебе дуже малий фолд на 3бет. Ти практично все, що відкриваєш, усе й захищаєш. Поле 3-бетить адекватно (якщо це не повний фіш), тому весь бродвей, слабші Ax, середні пари типу TT− треба вміти викидати. Низькі та середні карманки захищаються в стеках 60–80BB+. У мене, для прикладу, фолд на 3бет на батоні 63%, у тебе — 14%.

3-бет 3бет із SB — 19%. Це дуже багато, як на мене. У тебе на BTN — 11%, на CO — 6%. Має бути навпаки. На SB ти без позиції, тож там 3бетим лише на велью.

4-бет 4бет — 40%. Це космос. Або тобі реально кожну роздачу тузи заходять, або щось пішло не так. Для прикладу, у мене 4бет — 8%.

Захист BB У тебе захист BB — 28%. Треба хоча б у районі 50%.

Донки Донк 37% — забудь про донки флопа взагалі. Це може працювати хіба у фріролах, але на дистанції — 100% мінус. Можеш донкати терн за маленьку(шоб дешево доїхати) або за велику якшо вже доїхав. Якщо опонент не ставить C-бет, грай delayed c-bet терном чи рівером (missed cbet). Донкати можна лише в поодиноких випадках з дуже сильними руками (сети, стріти), якщо думаєш, що опонент реально не поставить C-бет.

Решта вроді би все ОК. Якось так)

• Ця відповідь була змінена 5 годин, 12 хвилини тому -  RedAlert
              • Ця відповідь була змінена 5 годин, 5 хвилини тому -  RedAlert
            • RedAlert

Учасник
              18 Листопада, 2025 в 23:28

Будуть питання можеш писати в тг @Red_Alert77

• RedAlert

Учасник
    18 Листопада, 2025 в 14:09

про різну поведінку гравців в точку. Як це не дивно, але вона в різних румах дуже різна))

Увійдіть, щоб відповісти.

Кричалка - покерний чат на UAPOKER