Головна сторінка Форум Все про покер Підскажіть будь ласка по ред старсу

• Підскажіть будь ласка по ред старсу

Розміщено bratishsh - 25 Квітня, 2025 в 21:12

Всім добрий вечір. Вибрав собі для ігри покер рум Ред Старс. Спочатку було все добре попадав в призи даже взяв перше і друге місце в турнірах. Потім якось іграв турнір в якому йшло все добре допоки не завис покер рум. Зайшов я нарешті в нього хвилини через три. І після цього я пішла недача. Дисперсія така що опонент з 1.6 % виграє руку в мене . Ніщо не грає ні тузи ні королі все в ноль. Втрачаю весь стек з топ парами вже декілька днів.Що виграв вже програв і сьогодні вже йду в мінус. Таке відчуття що спочатку спеціально давали вигравати щоб заманити а тепер хочуть щоб депозити робив. Підскажіть будь ласка може хто зустрічався з такою проблемою на ред старсі і як ви її вирішили. Да і ГСЧ явно підкручений.

Oleksandr відповів 2 місяці, 2 тижні тому 5 учасників · 5 Відповіді
  • 5 Відповіді
  • tehnar

Учасник
    25 Квітня, 2025 в 21:51

В мене таке саме було на 888 ! Коли Завів Акаунт перші дні все було дуже класно , а потім так само програю і програю , але нічого тиждень пройшов якось стало краще , (якщо що то депозити робив)

Треба цей період перечикати , і буде все класно

• bratishsh

Учасник
      27 Квітня, 2025 в 16:36

Дякую. В мене на 888 тоже так само було. Тільки дійшов до 60 уровня там і тимчасово забанили. Не можу пройти верифікацію((.

• Valera1

Учасник
    25 Квітня, 2025 в 21:54

може ти на пасху грав чи в страсну п’ятницю?

тоді ніц дивного, треба гріхи відбувать:(

• Igor_Sheverin

Учасник
    26 Квітня, 2025 в 13:40

Може спробувати переустановити рум, або одразу вінду на компі.

• Oleksandr

Адміністратор
    28 Квітня, 2025 в 11:06

Кацапський рум.

Увійдіть, щоб відповісти.

Кричалка - покерний чат на UAPOKER