Головна сторінка › Форум › Все про спорт › Ставки на спорт › Марафон від Sancho3301
-
Кубок Алжиру.
Вирішуються судьби команд, хто вийде в полуфінал та боротиметься в наступному матчі проти ЕС Сетіф.
Згідний з букмекером, фаворитом рахуються Ель Баядх.
Обидві команди доволі акуратні, та завичай матчі не пробивають ТБ.
Гості дивляться гірше, в важких протистояннях пробують витягувати матч на нічию, та грати від оборони, що скоріш за все буде і в цьому матчі. Мають в останніх 2-х матчах програш від Параду та Саура, забивши по 1-му голу та пропустивши по 2. Якщо порівнювати ці матчі, гості мали більший шанс забити чим мають в сьогоднішньому, так як хазяї вправно грають також від оборони, наприклад як в матчах проти Костантін, та Сетіф, і я думаю сьогоднішній матч пройде по такому ж сценарію, скоріш за все хазяї забьють першими, та втримуватимуть рахунок дограючи від захисту.
Підкреслю те що хазяї вміють забивати, та находять моменти для забивного голу, умудрились забити ЮСМ Алжиру, що далеко не кожна команда вміє.
Не очікую розгрому, а саме акуратну гру від 1, та дограш в захисті.Щасти!
-
Албанія
На перший погляд здається легким для гостей, але матч буде не настільки простим Як хотілось б. Хазяї не зважаючи на поразки навчились забивати, в останньому матчі взяли перемогу над Лачі, що доволі гарно виглядає, також втримана нічия проти домашнього Партизані, та забитий гол Дінамо Тірана, єдиний мінус не завжди стабільна гра від захисту, що позволяє ім пропускати в 70% випадків, єдине що штовкає іх це сильна мотивація і це видно. Гості, стабільніша команда, не програють протягом 8-и матчів підряд, при цьому в 5-и із них забили по 2+голів. В таких матчах можливо все, але я очікую що к2 не програє та заб’є як мінімум 1 гол.
Єгипет
2 серйозні команди одна для одної, мотивація на боці хазяїв, так як мінімум ім треба зберегти місце в темно-червоній зоні проходу. Гостей влаштує і нічия, так як матч суттєво не змінить іх положення, а к1 набрали гарну форму, не програючи протягом 7-и матчів підряд. На мою думку матч не буде гольовим, а задача к1 як мінімум не програти. Щасти!
-
Редінг-Рексхем
2 абсолютно мотивованеі команди, з гарною формою.
Перемогою гості забезпечать собі місце в синій зоні, хазяї навпаки наблизаться до зони входу. Дивлячись на те що хазяї не так добре реалізовують моменти, навчились втримувати агресію суперника, настільки що навіть Бірмінгем не зумів забити хазяям, із останніх 8-и матчів якщо к1 і пропускала то не більше 1-го гола.
Отже Рексему тут немає чому боятись, але питання чи зможе пробити захист хазяїв в такому важливому для них матчі? Я думаю тут лютий ТМ, максимум на що можна розраховувати так це лише на 2 гола.
Кроулі-Чарльтон
Хазяї боряться за виживання, а гості за для зберігання себе в одній із зон проходу. К1 не дивлячись на те що часто програють, але дати бій та реалізовувати моменти у воріт суперника, здатні, дивлячись на те що пробили захист Віган, Віком, Болтон.
Рахую на мотивації командам прийдеться відкриватись та ловити один одного на контр атаках, очікую перемоги від гостей, та пробитий гол від хазяїв. Щасти!
-
Не знаю чому букмекер настільки впевнений в домашню команду,я тут бачу невеликим фаворитом гостей.
Хазяї мають погану форму, 6/10 поразок, коли гості всього 3.
К1 почала по трохи виходити із кризи, призупинивши серію поразок проти Соліман та Татауїн, а це слабкі команди, можуть похвалитись тим що пробили захист та забили 1 гол проти Стад Тунізьєн.
Гості мають трунднощі проти верхушки тур таблиці, але проти слабких аутсайдерів типу Гафси, спокійно можуть витянути на перемогу або в крайньому випадку на нічию, як це було проти Бізертен,Гебес,БенКардан,Омран.
Розумію мотивацію хазяїв, ім потрібно виходити із зони вилету, але і гостям не вигідно віддавати такій матч проти такої команди, перемогою вони наблизаться ще трохи ближче та піднімуться на 7-му сходинку турнірної таблиці.
Отже, я рахую що тут к1 буде нападати та агресивно діяти так як потрібно виходити з положення, але чи дасть Мітлаві собі тут програти я думаю що ні, да і реалізація в к1 не така уж і висока, а гості доволі вправно грають від оборони
-
Гарні в тебе кофи, я коли ставлю то для мене 1.7 це вже великий коф
-
Кофи гарні, але віддача цього місяця дуже жахлива. Щось потрапляю останнім часом в такі матчі що просто ппц.
На даний момент зрозумів що букмекер маніпулює кофами, тим самим тебе може запутати ще сильніше.
Все що потрібно, свіжа голова, та аналіз незалежно від коефіцієнтів, ато знаєш як буває аналізуєш, бачиш що спрогнозував ставку на кф 3+ і думаєш відразу, нє бо букмекер щось знає, і робиш ставку на менший кф, от і отримуєш мінус.
А так то да, стабільно катимось на дно. 😂
-
-
Індонезія
2 міцні результативні команди що находяться в непоганій результативній формі що дійсно грають по статистиці.
Гост і дивляться трохи краще, забивають вже протягом 9-и матчів підряд, і 7 із них по 2голів +, також підкреслю що останні поразки були проти дом Борнео, та Джакарти, а ці команди блище до верхушки таблиці, з остальними відіграють спокійно показуючи свій футбол. К1 говорить про те саме, результативність хороша, єдиний мінус обох, це захист. Отже очікую ОЗ, на якій дуже високий шанс.
Італія С
Почав слідкувати за Віртус. команда дійсно набирає форму та показує стабільні результативні результати.
Забиває команда вже 8м підряд, при цьому в 6-и по 2гола +, що говорить нам про те що очікувати можна як мінімум 1 гол. Противник не найкращий для хазяїв, але дивлячись на те що гості не такі результативні, та не такі вправні з обороною, що позволяло ім пропускати від явних аутсайдерів, рахую к1 має підкінути жарку сьогодні.
Очікую відкритий футбол, і не факт що к1 сьогодні пропустить. Щасти!
-
Дивлячись на форму Нант, в них все погано, мають 4/5 поразок, і дивна перемога над виїздним Лансом. Програші проти Марсель, Страсбург, Монако та Брест, що говорить нам про те що деякі команди навіть слабкіші чим сьогоднішній іх суперник.
В Лілль, трохи загружений графік, так як виступають в ЛЧ. І я думаю, що Лілль гратиме по принципу акуратності, заб’є 1-2 гола і проведе залишковий час в грі від захисту, не дуже тіряючи свої сили. По складам ніби все добре, грає основа, що збільшує шанси на перемогу, а також на руку деякі проблеми зі складом в Нант.
Отже очікую мінімальну перемогу від гостей, та акуратну гру. Щасти!
-
Ланс рахується невеликим фаворитом але очікувати легкої перемоги, ну навряд чи, Ренн це команда що вміє огризатись, так як вміє реалізовувати моменти, може не на високому рівні, але все є можуть. Пробили захист Страсбург, Монако, Марсель, а дивлячись що хазяї мають 4поразки підряд, та пропустили в кожному із них по 2гола+ навіть від того самого Гавр, та Нант. Але в останньому матчі, здобули виїздну перемогу над Марсель, неочікований результат, що говорить про те що почали покращувати свою гру, та укріпили гру від оборони. Знайшов цікаву ставку, на те що Ренн попаде по воротам як мінімум 4 рази, враховуючи на іх потенціал в нападі, ставка проходила в 75% випадків. Навіть якщо Ланс буде грати більш обережно, Ренн вміє маневрувати та наближатись до воріт суперника.
Дивлячись на останній матч, можливо Ланс зіграє по такому-ж сценарію, що тільки змотивує Ренн більшість часу находитись в атаці. Щасти!
-
Фаворит зустрічає аутсайдера Скендербеу.
Для фаворита матч не є дуже важливим, так як особо положення в тур таблиці не змінить, хіба що чисто для того щоб ділити перше місце з КФ Егнатія.
Для гостей кожен матч є мотивованим, так як вони боряться за виживання. потрібно вибиратись. Мають деякі успіхи, що підкреслює іх старанність, забивши гол проти Партизані та Егнатія, що виглядає доволі солідно для низа таблиці.
Враховуючи ще те що Влазнія позволила собі пропустити 2 гола від Лачі, Альбасані, та Теута говорить про те що проти слабких команд дія фактор рослаблення. На мій розсуд, очікую що сильний потенціал нападу хазяїв, зможе забити 2 гола, а гості просто мусять забивати так як іншого виходу немає, тим паче показували вже свої вміння реалізації проти верхушки таблиці. Щасти!
-
Фаворит проти аутсайдера.
Ліон протягом 8-и матчів підряд показує свою силу в складовій нападу, забивши по 2гола+, матч для них є важливим так як перемога позволяє ім зберегти себе в одній із зон а також для того щоб в майбутньому боротись вже за вишку в тур таблиці.
Гостям не менш важливо так як боряться за виживання, та змушені йти ва-банк, і не важливо проти якої команди, бачимо що старанність та мотивація присутня, забивають протягом 6-и матчів підряд, при тому всьому забивши домашньому Ланс,Лілль,Марсель, а також виїздній Ніцці.
Ліон пропускає в 70% матчів, враховуючи сильну мотивацію гостей, є хороший шанс на те що Ліон зможе пропустити.
Отже рахую із за сильної складової нападу к1, перемога буде на іх стороні, але не думаю що в суху. Щасти!
-
Бельгія
Незручний матч для обох, мотивація присутня, треба враховувати той факт що к1 вдома грає акуратно від захисту, ідентично гості на виїздних матчах.
По крайнім матчам к1, пропустила по 2гола від РояльУніон,Гент,Андерлехт, гості від Андерлехт та Левен. Обидві забивають в 70% випадків, але по 2гола гості пропускають рідко, і тільки від топів, що зменшує шанс на гол від к1. Враховуючи положення, очікую акуратний матч, так як люба помилка одної з приведе до поразки, тут ТМ.
Албанія
Велика мотивація в хазяїв які боряться за виживання перемогою вони вийдуть з вилету.Враховуючи те що на мотиві к1 зуміла забити по 2 гола проти Егнатія,Партизані а також 1 проти домашнього ДінамоТірана, і те що гості пропускають вже протягом 5-и матчів підряд, в тому числі в 4-х із них по 2гола+, є хороший шанс що на свому полі, на мотивації Бюліс зможе забити не лише 1м’яч, цьому причина що гості також доказують що вміють протистояти топовим командам, і можуть також забити. Очікую активну гру від хазяїв. Щасти!
-
Явний аутсайдер проти непоганого такого суперника.
Магра довгий період почувається важко, мають лише 1 перемогу з останніх 10-и матчів, та 4 нічиї що впринципі максимум на що вона може розраховувати в сьогоднішньому матчі, так як команда ніяк не може покращити свою гру, в схожому матчі проти Сетіф, не зуміла забити але і не позволила собі пропустити, але після цього команда зіграла проти Біскра, проти останньої команди в тур таблиці, яка взагалі не славиться грою та захистом, програла 1-0. Біскра забиває лише в 50% випадків, підкреслю те що 2гола зуміла забити ще 10-ма матчами тому назад, і іх мксимум на даний момент, жалкий 1 гол.
Гості, акуратна команда, мають лише 1/10 поразку, та пропускають лише в 20% своїх матчів.
Гріх не скористатись коефіцієнтом, в крайньому випадку отримаємо повернення.
Також не помилкою буде взяти ф2(+1) ну абро індивідульний тотал к1 менше 1.5. Щасти!
-
Франція Ліга1
Страсбург находиться в дуже хорошій формі, по останнім матчам видно що команда почала грати більш обережно, змінивши свою тактику на забитий гол та відіграш залишок часу від захисту.
В останніх матчах мають сухі перемоги над Монпельє,Ланс,Осер,Нант, чудові результати.
Гості почуваються не гірше, але все ж ім важко вдається проти сильних команд, якщо проти аутсайдерів показують свою результативність то проти міцних, навпаки ледве дотягують на нічию.
Велика мотивація в хазяїв, так як перемогою вони увійдуть в одну з зон проходу.
Слідчить сказати що в гостей не гратиме один із основних воротарів. а також втрати в захисті, в к1 втрата одного з бомбардира.
Очікую акуратний матч з боку хазяїв, якщо дотримуватимуться тієїж схеми гри як в попередніх матчах, то перемога за ними, програти команда собі не позволить.
На рахунок другої ставки, можете прочитати попередній прогноз.
Щасти!
-
Англія
Команди не є дуже розв’язними з боку атаки, та зазвичай проводять матчі акуратно, балансуючи гру, що означає те що не слід очікувати багато голів.
Гості дивляться краще, маючи 3/10 поразки, коли к1 цілих 6/10. Примічу те що в 9матчах підряд за участю к2, тотал не був пробитий більше 2.5, а також те що 4/10 зіграли на нічию. Перемогою гості ділитимуть 2-е місце з Рексем, та потраплять в синю зону проходу. Дивлячись що гості почувають себе краще та стабільніше, рахую тут або нічия або мінімальна перемога к2.
Словаччина
Команди результативні, але не без проблем в грі від захисту.
Гості розпочали гарно сезон гри в своїй лізі, здобувши 2 перемоги проти Малженіце, та Пухов, к1 має програш від топ команди Прешов пропустивги всього 1 гол, а також перемогу над аутсайдером Гуменне. Гості кращі в реалізації, що позволяє очікувати як мінімум 2 гола проти захисту к1, пропустили від Любовня, Шаморин, означає що хазяї не так і погано дивляться проти гостей. Щасти!
Увійдіть, щоб відповісти.