Головна сторінка › Форум › Спілкування › Комп’ютерні Ігри
-
Комп’ютерні Ігри
Розміщено Rebob - 31 Травня, 2025 в 17:53Чи граєти ви в комп’ютерні ігри?) Якщо так то чи чекаєте на Grand Theft Auto 6?😃
Rebob відповів 16 годин, 6 хвилини тому 6 учасників · 24 Відповіді -
24 Відповіді
-
-
О цю справу я полюбляю, взагалі GTA 6 чекаю, але мені здається що мій комп’ютер скаже що я здурів з розуму) там системні вимоги будуть що квантового комп’ютера не вистачить
-
Хаха так бро я теж не знаю чи взагалі зможу пограти там стовідсотково без фср ніяк)))
-
-
-
Кроме покера, вообще, ни во что не играю. В юности очень любил играть на компе в НБА и в стратегию “Казаки”. 🙃👍
-
Ця відповідь була змінена 4 днів, 11 годин тому -
SL-247
-
-
Потом, когда к этим играм пропал интерес – начал играть на компе в “Дебец” и длинные нарды. 🙃
-
Гарний вибір бро, я в нарди не грав якось тільки в шахмати грав🙂
-
В шахматы, тоже умею, но играл в них очень редко. Уже, и не помню, в каком году последний раз в них играл. Помню в школе были соревнования по шахматам, так я тогда первое место занял и одному из своих соперников, даже успел “детский” мат поставить в четыре хода. 🤣
-
Ця відповідь була змінена 4 днів, 10 годин тому -
SL-247
-
SL-247
-
Там ничего сложного и о нём многие знают. Вбей в Ютубе – “детский мат” и посмотри. 🙃
-
-
-
-
-
Ця відповідь була змінена 4 днів, 11 годин тому -
-
Останнім часом хіба щось на смартфоні. Зараз дорвався до мобільного аналогу “Моунт енд блейд”. Вже кілька разів зносив, а потім знов встановлював🤒
-
Ого я доречі друже і не знав що є на андроїд Моунт енд Блейд, раніше на компі дуже часто грав в моунт енд блейд історія героя, варбанд потім перевірив моунт енд блейд 2 не погано так зробили також сподобалось🙂
-
Та ото ж… Я теж на компі колись її юзав 24/7. Мені найбільш зайшла частина “Prophesy of Pendor”. А для андроїду “моунт” називається Steel and Flesh. Там їх вже 3 частини, мені за механіками середня найбільш зайшла. Так розумію, що найкрутіша з них остання має бути “Стіл енд Флеш 2”, але як на мене, там треба повноцінний джойстик до смартфону конектити, тай саму гру допиляти трохи.
-
-
-
-
-
Увійдіть, щоб відповісти.