Головна сторінка › Форум › Все про спорт › Хто виграє Лігу чемпіонів?
-
-
-
Ні друже не ставив але дивився дуже насичений матч був 3-3 ох там можна було би розгулятися зі ставками😀
-
А я сьогодні думаю треба ставочку поставити , але яку незнаю , і тут в мене ідея приходить вчора Арсена – ПСЖ був 0-1 рахунок , значить сьогодні буде багато голів , і я поставив на тотал більше 3.5 гола Барселона – Інтер , ну на ізі виграв шкода що мало ставив, але нічо виграш є виграш!!
-
-
-
-
Я також так думаю друже ох вони сильно грають гра проти барси була надзвичайна💪
-
-
-
Ничего не решено, будет ответная игра, там все и решится 💪
-
так друже наступний матч буде надзвичайно цікавим та сильним навіть тяжко сказати хто з них переможуть
-
-
-
-
Согласен, правда вчера добавил ее в экспрессе, чуть не подвела, но слава богу обошлось 🤗
-
-
-
Барса вилітає на превеликий жаль для мене, цікаво хто пройде сьогодні Арсенал чи ПСЖ
-
Все таки думаю ПСЖ, пусть ребята с такими деньгами поборятся в финале.
-
-
Помнишь в ПСЖ шейхи собирали супер звёздный состав, а вот добиться чего-то существенного не удалось. Может теперь получится. В этой ситуации самое обидное будет Мбаппе, он перешёл в Реал в надежде выиграть лигу, вдруг выиграет ПСЖ, тогда он прогадал 😄
-
Так, доречі і Дембелє на ЗМ номінують, ну подивимось як воно буде
-
-
-
-
-
-
-
Повністю згоден друже сам не знаю хто з них переможе думаю потім на них може поставити обидві забьють або більше 2.5 хоча ще не знаю)))
-
-
-
Так друже та таке відчуття що буде доп час та можливо навіть дійдуть до пенальті)
-
-
це точно друже треба буде дуже багато пива взяти та чіпсів і тараньки😃🍻
-
-
-
-
-
-
В таких матчах конечно сложно ставить на победителя, нужно искать вариант типа голов, карточек, угловых и т.д
-
Так друже повністю згоден щось треба буде думати з таких варіантів)
-
-
-
Ех прогоріла моя ставка думав Інтер візьме але ні, вітаю ПСЖ з перемогою в ЛЧ🥳⚽️
-
Камон сюда! ПСЖ впервые выиграл для себя трофей + впервые установил рекорд в финале ЛЧ, выиграв АЖ в 5 мячей ! ! ! Красавцы⚽
-
Да, ПСЖ очень легко забрали🏆
Уверен, финал с Барсой был бы гораздо интереснее, но увы (((
-
Интер был с тобой не согласен в 1/2🤣
Я и сам болел против Барсы в полуфинале, так как фанат Реала🤠
-
-
-
-
Так друже без шансів порвали і ставка моя прогоріла думав поставити на обидві або більше 2.5 краще би поставив би більше 2.5 а не на обидві)
-
-
ПСЖ в финале ЛЧ установили новый рекорд, выиграв аж в 5 мячей.
-
-
-
Так друже я доречі і забув що вони дійсно ше не вигравали ЛЧ до цього моменту, тепер в них є кубок ЛЧ він їх вже давно чекав)💪
-
Для этого шейх и приходил, собственно. Много лет пришлось терпеть, но всё же заветный трофей покорился ПСЖ👑
-
-
-
-
Увійдіть, щоб відповісти.