Головна сторінка › Форум › Все про спорт › Хто виграє Лігу чемпіонів?
-
Хто виграє Лігу чемпіонів?
Розміщено Kobra - 7 Березня, 2025 в 17:23Цікаво хто в цьому сезоні виграє найвищий трофей у клубному футболі?
Rebob відповів 1 день, 1 година тому 9 учасників · 45 Відповіді -
45 Відповіді
-
-
А теперь Реал серьёзно “подвис” после поражения 0:3 от Арсенала. Но всё может произойти на Сантьяго Бернабеу🍀
-
Много примеров когда команды отыгрывались с казалось бы безнадёжных ситуациях. Буду болеть за Реал, они не мальчики для битья 🤝
-
Но не тут то было… ПСЖ может впервые в истории выиграть ЛЧ, как и Арсенал, впрочем.
Всё же хотел бы увидеть финал: ПСЖ – Интер🏋️♂️
-
-
В любом случае в финале ЛЧ будет либо ПСЖ, либо Арсенал, которые никогда ЛЧ не выигрывали. Поэтому буду болеть за одну из этих команд в финале🏋️♂️
-
Та Интер “намотал” Баварию, не факт, что и Барсу “не ушатает”🏋️♂️
-
-
-
-
-
-
Думаю приз заберёт Реал, единственный кто может составить конкуренцию это Ливер. Но это мое мнение 🤗
-
-
-
-
-
-
-
а так точно гра та була так собі хоча думаю вони наберуть обертів😃
-
-
-
Сьогодні я за Арсенал буду вболівати це остання команда від Англії, але в мене дуже погане передчуття тому що це Реал а вони можуть інколи можуть😒
-
3:0 даже для Реала против Арсенала очень много. Но все может быть. Сантьяго Бернабеу, полный стадион будет гнать вперёд. Мне нужна победа Реала, но мяч круглый посмотрим 🤝
-
-
-
-
-
Так друже дуже цікаво буде спостерігати за полуфіналом і самим фіналом)
-
-
-
-
-
-
-
Пролетів мій розрахунок щодо Баварії все вилетіла вона якщо я правильно розумію))
Тепер буду вболівати за Арсенал)
-
О згадав відносно скоро продовження лч дуже думаю що поставити в матчі ПСЖ проти Арсеналу може більше 2.5🤔
-
-
-
Эх ребята, а как же Барса. Вы её уже не берёте в счёт??? Сюрпризы ещё будут 🤗
-
О так друже думаю Барса також стовідсотково пройде думаю буде фінал Барса-Арса😃
-
Ох цікавий буде фінал треба буде стовідсотково не пропустити та пива набрати😃
-
Согласен. Лига на такой стадии всегда интересно и захватывающе. Будем смотреть 🤝
-
Стовідсотково друже не пропустимо от тільки не знаю за кого вболівати дві команди подобаються😃
-
-
-
-
-
Увійдіть, щоб відповісти.