Головна сторінка › Форум › Все про покер › Honey фрірол: обговорення та результати
-
Honey фрірол: обговорення та результати
gidazepam відповів 2 тижні тому 41 учасників · 292 Відповіді
-
-
-
Вітаю всіх призерів, призи зараховані в ТПоінти. Чекаємо всіх наступного місяця!
-
Наш щомісячний Honey фрірол створено в клубі UAPOKER Leaders в PokerStars HomeGames на 15 грудня на 20:30 за Києвом.
️️️️️️️ Все Ок. Ці гравці активовані в клубі й зможуть зареєструватися, коли на турнірі відкриється реєстрація:
DirtyShot
SL-247
Rebobbe
Shkvark-13
Celebras
batmanburgui
0stap
StasPeev
doberrman62
drom4uk
VV_VV_VV1
MAXHO1962
IGOZZZA
Sanek1979174
sAnnechkAs
Dzill320
Brock_UA
Kasius86
NAPASN1S
Katamaran84
CTDFKL
1996572
tankist66
Funny77710
Michail FCDK
gravii2011
Esenin-16
IGORGO7
ATMAH
sancho3301
AlcidesJaimes
V.65V
nir7777
stars1912
alexolsh
22-VVV-22
yuri_march
leleka1024
Juventtinec
Grish@727
REZAKOV72
mr. Plohish
just_smarty77
Santatih
ViktoryPoker
PUPSIK09
dimka121
babuin72
andrij777
matreshka-UA
SVY10p
mamamio57
Dubvision1
Ustaw
Andrey G77
rumgumbum
alneal
Julija Habibova
Kertell
HQE555
alexlafa
Victor_Od
Jokerzao7
ShiOlga
aryom81
Crimea71
Igor Bigwell
skovron
zaskock
vIK653
n00b608
vla7801
michoo0138
varvar2701
batons71
Danilyich
Не все ОК. Цих гравців немає в клубі (подайте заявку і напишіть мені в приватні):
ATMAH
Не все ОК. У цих користувачів не вказаний нік в профілі (додайте і напишіть мені в приватні):
Fring
Ins1t
KAIZER.77976
upro.play
The_Fern
papirosa
VolodymyrP
Lucky777UA
VascoSerg
piton_poker
leprekon71
Hardinger
Preacher
anjey12
xaos
Viski900
NAZAROVSKIY
de_aztec
AntonFad
juzepe73
Якщо ви бачите себе в списках Не все ок і хочете взяти участь у фріролі – напишіть мені в приватні повідомлення, або тут в темі звернувшись до мене: @Oleksandr. Але зробіть це, будь ласка, заздалегідь.
Бажаю приємної гри!
-
Привіт , після останньої обновки пс не можу знайти де брати умовні фішки шукав і з телефону і з ноута, підкажіть як їх взяти для турніру?
-
-
Скачай с плей маркете приложение PokerStars LITE. Это приложение для игры на условные фишки. Там можно их собирать.
-
-
Тоже должно быть. Вбей: “скачать PokerStars Lite” и установи на комп.
-
Там не нужно заново создавать аккаунт. Просто вводишь логин и пароль со своего основного аккаунта, без проблем заходишь и собираешь фишки.
-
-
-
-
-
-
-
-
Это турнирные деньги, а им нужны условные фишки. Если я не ошибаюсь, то это разные средства.
-
-
-
-
-
Сьогодні третій!!! Всім дякую за гру! Вітання всім хто потрапив в ITM та переможцю!!!
-
-
Вітаю всіх призерів! Поінти за призові місяця зараховані. Гравець на 17 місці якось зіграв без реєстрації, тому подальші призові трохи зсунули і в призи також потрапив 09Mykhajlo11.
Дякую за гру і чекаю всіх наступного місяця!
-
Ок. Учту этот момент, когда буду составлять таблицу с рейтингом “Money plus”.
-
-
-
Спочатку всі учасники клубу будуть заблоковані, і поступово будуть розблоковуватися ті гравці, які подали заявки – це нормально, не хвилюйтеся.
-
Увійдіть, щоб відповісти.