Головна сторінка › Форум › Все про покер › Honey фрірол: обговорення та результати
-
Honey фрірол: обговорення та результати
Oleksandr відповів 17 годин, 19 хвилини тому 31 учасників · 162 Відповіді
-
Доброго дня друзі, додайте будь ласка до хані фріроллу
Нік на покерстарсі: Rebobbe
-
Ты подал заявку на вступление в домашний клуб UAPOKER LEADERS?
-
Так бро подав все заповнив пройшло десь 3 дні і поки ще нічого нажаль
-
Может написать Александру в личку??? Он обычно быстро отвечает.
-
Зараз напишу друже дякую, може там з моєї сторони щось не то
-
Ця відповідь була змінена 3 тижні, 6 днів тому -
Rebob
-
Так бро я написав все добре так в понеділок буду в клубі, бажаю всім нам успіху в хані турнірі і не тільки у всіх турнірах бажаю всім нам успіху🙂🤗
-
Ця відповідь була змінена 3 тижні, 6 днів тому -
-
-
Всё верно. Напиши Александру в личку и он это всё уладит. Сегодня пятница. В субботу и воскресенье он, обычно, выходной. Думаю: в понедельник он точно тебя примет в клуб. До 19 числа, по-любому, успеешь. 👍🤝
-
Так написав бро дякую та так все буде добре я просто думав може з моєї сторони щось не так, ще тиждень точно встигну та разом дійдемо до фіналу🤗🙂
-
-
-
-
-
Сёння павінен адбыцца Honey фрірол. Не бачу гэты турнір у спісе турніраў
-
Ця відповідь була змінена 2 тижні, 3 днів тому -
Vik65
new.uapoker.info
Honey фрірол: обговорення та результати - UAPOKER
В цій дискусії обговорюємо і розміщуємо скріншоти призових місць нашого Хані фрірола.
-
Вы в прошлом сезоне вошли в ТОП-100, заняли 90-е место, поэтому турнир должен быть у Вас в лобби. Вы подавали заявку на то, чтобы быть участником домашнего клуба “UApoker Leaders”? Вы на данный момент является участником этого клуба?
-
-
Домашний клуб “UAPOKER LEADERS” и клуб “NEW UAPOKER” – это два разных клуба. В первом играют ежемесячные турниры и новогодние, а во втором играют рейтинговые турниры. Я, только что пересмотрел весь список участников клуба “UAPOKER LEADERS” и Вас там не нашёл. Вот это и есть причина того, что у Вас нет турнира Хани в лобби. Подайте заявку на вступление в клуб “UAPOKER LEADERS”, Александр (админ) подтвердит Вашу заявку и сможете сегодня играть.
-
-
Значит нужно ждать, когда Александр увидит Вашу заявку. Я бы мог Вам помочь, но у меня есть права менеджера, только в клубе “NEW UAPOKER”, а в “UAPOKER LEADERS” – нет. Я никак не смогу подтвердить Вашу заявку.
-
SL-247
-
-
-
-
-
-
@Vik65 Проблема була в тому, що у вас не вказано нікнейм в профілі на сайті.
Ось тут описана вся процедура потрапляння на Хані – https://new.uapoker.info/honey-frirol/ – треба додати нік в профілі і бути в клубі UAPOKER Leaders – це не кожен раз треба робити, а тільки один раз.
Ось тут в темі я також вас згадував, що є проблеми з реєстрацією на сайті. https://new.uapoker.info/members/oleksandr/activity/6885/
На жаль, вчора вже не побачив вашу заявку. Варто було трохи раніше почати розбиратися.
-
-
-
нічого не розумію, клуба уапокер лідерс нема у лоббі, у топ 100 був у квітні.
мабуть про мене забули
-
alneal
-
Значит: Вы не являетесь участником этого клуба. Заявку подавали?
-
SL-247
-
та вже років 5 граю хані, звідки мені знати що треба знову подавати заявку
-
Вы на сегодняшний день являетесь участником домашнего клуба UAPOKER LEADERS?
-
Але чомусь не бачу у хомгеймс цього клубу, уапокер є.лідерса нема
-
-
-
-
-
-
Бейсболист! Блин, ты так хорошо шёл (даже был чипаком), но совсем не доехал…
-
Много столов было открыто с телефона , играл как то так , даже AQ прозивал, но как оказалось не зря, игрок собрал стрит .)))
-
-
-
-
-
Дякую. Та я не новичок просто раніше не грала в Хані бо якось не вникала в тему. А грала прості рейтингові час від часу. А на сайті просто шукала паролі на фріролли,
-
Я знаю, что ты в покере не новичок. Я имею виду: новичок турнира Honey. 😉👍
-
-
-
-
-
-
-
-
@Michoo Можна, тільки замовте, будь ласка, через профіль. Тут написано як https://new.uapoker.info/faq/
-
-
-
Мінімальна сума виводу – 500 Поінтів (100 ТПоінтів).
-
Увійдіть, щоб відповісти.