Головна сторінка › Форум › Все про покер › GG заморожено
-
GG заморожено
Розміщено sitrof - 14 Червня, 2025 в 17:18Мій обліковий запис на GG заморожено. Написав сапорту, чекаю на відповідь. Можливо в когось була подібна ситуація на GG, чи можна розморозит обліовий запис?
-
Ця дискусія була змінена 1 місяць, 2 тижні тому -
sitrof
batmanburgui відповів 1 місяць, 1 тиждень тому 10 учасників · 19 Відповіді -
Ця дискусія була змінена 1 місяць, 2 тижні тому -
-
19 Відповіді
-
А если на телефоне запустить GG и положить в микроволновку, как думаешь разморозиться.)))
-
-
Отримав відповідь від GGNetwork Security бан на 3 дні за нікнейм. Два з половиною роки з таким ніком і раптом бан.
-
Ця відповідь була змінена 1 місяць, 2 тижні тому -
sitrof
-
Ця відповідь була змінена 1 місяць, 2 тижні тому -
-
-
-
Нарешті мій аккаунт розблоковано. Тепер можу викласт скрін моїх ніків. Нажаль це тільки за останній місяць, але повірте попередні були такі самі. Раніше змінював раз на місяць, як піднявся на ліміт вище два рази, а за останній місяць аж чотири і нарешті БАН, добре що тимчасовий ( грошей трохи шкода) мушу змінити нік, але пробую тролити руzьких тонкіше.
-
-
@sitrof Чудові ніки, не знаю, що їм не сподобалось. Вони ж кацапів типу не приймають, за кого вони так переймаються?))
-
Формально ці ніки набор букв, а те, що вони комусь у щось в голові складуються, то є проблема того хто баче те, що ненаписано.
-
-
Відповіді не чекай,її не буде, бо нічого їм відповісти. Вони зможуть лише за щось інше причипитися та забанити вже назавжди, даби чого не трапилось.
На счет “” обиделись”” тут дело такое, у них вся страна сейчас из обиженных состоит. 25 лет их раком держат и имеют ежедневно, но для россиян это уже норма и потребность, как глоток боярышника.
-
-
-
Увійдіть, щоб відповісти.