Головна сторінка › Форум › Все про спорт › Франція Україна Україна Ісландія
-
Франція Україна Україна Ісландія
Розміщено Andrij777 - 30 Жовтня, 2025 в 19:07Ваші думки, чи є шанс вийти в плейоф
batmanburgui відповів 12 годин, 59 хвилини тому 10 учасників · 90 Відповіді -
90 Відповіді
-
-
-
Потому что играют хреново. Но повезло. Вышли. 👍
-
Ця відповідь була змінена 5 днів, 12 годин тому -
SL-247
-
Ця відповідь була змінена 5 днів, 12 годин тому -
-
-
-
Шанси є зажди, навіть на ГГ виграти))) Але я думаю шанси в нас як на рівері з гатшотом протів топ пари)))
-
Ця відповідь була змінена 1 місяць, 2 тижні тому -
RedAlert
-
На GG, вообще, AJ всё время проигрывают у А8. 🤣
-
SL-247
-
-
-
-
Так бро треба так буде зробити і зі спокійною душою проходити далі👍
-
Но может быть и ещё более оптимистичный расклад: обыграем Францию и тогда точно плей-офф гарантирован⚽
-
То взагалі буде супер там буде йти пиво за пивом під такий матч))
-
Та если обыграем французов, то пиво будет литься до утра🍻
-
-
Так друже ех перший тайм нічья була я думав може таки і другий витримаємо то 0-0 був би не поганий результат
-
Да, первый тайм “отбились”. Но в итоге даже ни разу по воротам не ударили, не говоря уже об ударах в створ… Короче катастрофа. Надеемся на воскресенье!⚽🍀🍻
-
Так друже катастрофа вийшла неймовірна не хотілось такого результату, так буде тепер дуже сподіватися на результативний рішаючий матч👍
-
-
Так бро буде напруга дуже сильна обидві команди дуже захочуть перемогти, добре що ми ще хоч вафорити будемо вірити в перемогу треба буде тільки не пропустити такий матч)👍
-
Ой классный же матч получился! Они не хотели победить, а хотели удержать преимущество в виде ничьи! Как же хорошо, что в итоге мы не сыграли вничью с французами ! ! ! Так бы не действовали “с позиции силы”, а играли бы на ничью. Мы играли лучше, моменты создавали и в итоге дожали Исландию, пробившись в плей-офф ! ! !⚽🍻
-
Так бро дуже гарно вийшло супер перемога тепер ще плей оф головне буде пройти будемо далі чекати вболівати ох атб бідне буду далі пиво забирати під такі насичені матчі😀
-
Так бро вони мабуть теж акції розбирають і з нам швиденько на ставочки і дивитися плей-оф😅
-
Состоялась жеребьёвка уже? У меня просто шахед взорвался прямо под подъездом, короче полная пизда… Только до интернета добрался.
-
Чесно бро не скажу не знаю мабуть я пропустив, ого сподіваюсь все обійшлося бро, бережи себе
-
Со шведами сначала играем, а далее выходим на пару Польша/Албания.
А дома жесть конечно…
-
Ох насичена гра буде бро, головне буде пройти.
Бережи себе бро як вже хочеться щоб все закінчилося цей весь жах
-
Ждать ещё долго, игра состоится аж 26 марта. А пока ждём Динамо и Шахтёр в Лиге Конференций!⚽🍻
-
Так бро до того матчу дійсно далеко ну нічого Динамо-Шахтар також дуже цікаво затаримося пивом як завжди та ставочками😃🍻
-
Теж саме бро відчуваю я що під такий матч його буде багато хоча пива багато не буває😀🍻⚽
-
Так бро шахта молодці, доречі так читав що наче хочуть міняти тренера Динамо якщо правда то цікаво кого посталять
-
Да, Шахтёр должны и, скорее всего, выйдут минимум в плей-офф, а то и ТОП-8 попадут!
А Шовсковского ещё в прошлый четверг уволили, сейчас там тренер Костюк (с U-19). Так на выходных Динамо проиграло СК Полтава, которая была на последнем месте в УПЛ. Кожффициент на их победу был 40 ! ! !🏋️♂️
-
Ох серйозно там все з Динамо зараз бро))
Будемо слідкувати добре що Шахта йде з перемогою, буде вболівати, ставочки робити та з пивом підтримувати😃🍻
-
У Динамо сильнейший кризис и анти-рекорд в истории клуба: 4 поражения кряду в УПЛ.
А Шахтёр уверенно играет во внутренней арене и показывает хорошую игру в ЛК! Ждём их выход в из основного раунда, под пивасик, бро!⚽🍻
-
так бро криза зараз в них дійсно сильна треба щось робити з цим та так повністю згоден Шахта виступає переможно під пивасик стовідсотково будемо слідкувати та вболівати😀🍻⚽
-
Так бро буде насолоджуватися та пивом затарюватися, цікаво на що буде в чт акції😃🍻⚽
-
так бро буде дуже насичений чтверг треба мабуть подумати щось щодо ставочки)
-
Динамо ожидаемо уступило… я брал прогноз на точный счёт 2:1 в пользу фиалок на Покербете и выиграл фрибет 200 грн.
А вот Шахтёр тяжело играл первый тайм, но во втором прорвало и забили 2 гола⚽
-
Вітаю брл я доречі схожу ставку зробив на Динамо більше 2.5 також думав буде рахунок 2-1 так і сталось але нажаль так само поставив на Шахту але ставка не зайшла але всеодно молодці виграли супер😃
-
Дырка официально уже не имеет шансов на попадание в Топ-24, а Шахте хватает даже ничьи для Топ-8 против Риеки. Но её нужно обыгрывать, в четверг поболеем!⚽
-
Це точно бро думаю наступну гру знову порвемо, будемо вболівати, ставити на насолоджуватися 😀🍻
-
Осталось до матча 2 дня и хвостик часов😎
Победу Шахтёра можно брать⚽
-
-
-
-
-
Это ответ к первоначальному моему сообщению, получается.
-
-
-
“Обыграем ещё разок Исландию и плей-офф гарантирован.” – напомнил🎯
-
-
-
-
-
-
Шанси є завжди) Все залежить від гравців, чи потрібно їм цей вихід у плейоф,бо по грі ніби ні.
-
-
-
з французами не бачу шансів майже, з Ісландією думаю впораємось
-
-
-
-
А под 3-им номером Михайличенко – это сын Алексея Александровича или просто однофамилец?
-
-
-
Тем временем, Исландия уверенно обыграла Азербайджан 2-0!
Похоже, с Исландией нам нужна будет только победа!
-
Все ожидаемо, накидали нам полную авоську, удары в створ 10-0!
-
-
То, что проиграли вполне понятно, но вот игра в атаке – это просто полный “абзац”!
Провальный матч нашей сборной!
-
Держались-держались весь первый тайм и в итоге расклеились… 😞 Даже сборная “Шаурмы” меньше пропустила от французов, чем наша сборная. 😤
-
Ця відповідь була змінена 1 місяць тому -
SL-247
-
Так бро потім все полетіло під обкос треба тепер стовідсотково вигравати Ісландію
-
Наших гравців вистачає лише на один тайм, на другий тайм їм фізичної підготовки не вистачає проти топ збірних)
-
Ця відповідь була змінена 1 місяць тому -
-
-
-
-
Ну і бовдури наші як завжди, як тільки збірна нормальна то все
-
Увійдіть, щоб відповісти.