Головна сторінка › Форум › Все про покер › Фолд у вiдкриту другий натс на пуш 30бб
-
Фолд у вiдкриту другий натс на пуш 30бб
Розміщено Antoha - 16 Грудня, 2025 в 11:51Як вiн викинув? На рiверi поставив 5 бб у пот 10 отримав пуш 30 з Чим то бб i навiть без тайм банку викинув у вiдкриту другий натс. Як?
SL-247 відповів 22 годин, 40 хвилини тому 10 учасників · 14 Відповіді -
14 Відповіді
-
Очень странный пас, с к10 он бьет кучу велью рук)
Я бы не справился выкинуть.
-
А яку руку тут можуть пушити??? Флеш молодше не пушить. Це очевидне велью. Це легкий пас для регуляра)
-
-
все так! інколи від хорошого пасу навіть кайф отримуєш! я думаю той чувак знатно кайфанув коли викинув другий натс і показав це 🙂 я так полюбляю в раші викинути AK AQ против 4бета від ніта з трибетом 3% ще й покажу йому і кину йому смайл “пока пока” хай зі своїми тузами сидить далі)))
-
Ця відповідь була змінена 1 день, 5 годин тому -
Fring
-
Це класичний велью пуш на дурачка)) флеш в флеш це доволі рідкісний спот в покері)
-
Да ще все від опонента залежить, можливо автор супер нітово грав, тоді викинути другий флеш взагалі ізі, я тільки що КК зарив в раші нл25. З Утг оупен, я 3бет, оп витримав таймінг ставить 4бет 5х, у нього стати щось типу 14-6-2 за 2к рук. 3бет 2% (!!!). Викинув КК, показав кинув смайл “пока-пока”.
-
-
Ця відповідь була змінена 1 день, 5 годин тому -
-
Увійдіть, щоб відповісти.