Вам вже є 21 рік?
Доступ до матеріалів сайту дозволено лише повнолітнім особам. Підтверджуючи свій вік, ви погоджуєтесь з правилами перегляду контенту.
Трохи зачекайте!
Виглядає так, що вам поки зарано до нас. Повертайтеся, коли святкуватимете свій 21-й день народження! 🎂
Фінмоніторинг та покерна сфера - UAPOKER

Головна сторінка Форум Покер і фінанси Фінмоніторинг та покерна сфера

• Фінмоніторинг та покерна сфера

Розміщено sancho3301 - 22 Лютого, 2026 в 19:36

Регулярам окремий привіт! 🧐
    З посиленням фінмону, це така тема що вже стосується не тільки нашої сфери а і взагалі кожного.
    Що ви думаєте на рахунок покеру та легалізації коштів з покеру?
    Наскільки я знаю, якщо спробувати відкрити ФОП, то і кведів під цю тематику немає, а якщо виділити декілька суміжних, то є ризик що довго вибрані кведи не протянуть, та з’являться питання, так як в нас покер кинутий в бік гемблінга, не є спортом, та грою на логіку.
    Другий надійний варіант але менш вигідний, це декларувати покерні кошти раз в рік, та платити 23% від виграшу (не прибутку). Ну і головняка достатньо, тому-що потрібні виписки з самих покер румів, з депозитами та виведеннями, а також із результатами турнірів.
    Є хто декларував вже, або планує?
    P.S з криптою все ще важче, так як сама налогова немає відповіді на питання, і все працює в тіні. 🤨

sancho3301 відповів 2 днів тому 4 учасників · 5 Відповіді
  • 5 Відповіді
  • SL-247

Учасник
    22 Лютого, 2026 в 19:42

Эх, щимят нашего брата…

• RedAlert

Учасник
    22 Лютого, 2026 в 20:03

А кеш бек дають за такі роздачі??))

• sancho3301

Учасник
      22 Лютого, 2026 в 20:04

😂😂😂

• tryki-miky

Учасник
    22 Лютого, 2026 в 20:43

найс авка гг

знаю, що деякі користуються другим варіантом, але є такі які і першим, тут питання чи не підпадає це під легалізацію коштів, бо як ти правильно зазначив відповідних кведів на діяльність немає. загалом треба консультуватися з юристами/бухгалтерами, бо більшість звісно ніяких податків не платить і фінмоніторинг їм по боку, бо покерні обмінки aka бариги можуть і налом видати гроші якшо шо, були б шо міняти головне😂

• sancho3301

Учасник
      22 Лютого, 2026 в 20:47

Опа, лайк за авку! 😂

Увійдіть, щоб відповісти.

Кричалка - покерний чат на UAPOKER