Головна сторінка Форум Питання та відповіді error 13 Pokerstars – вирішення

• error 13 Pokerstars – вирішення

Розміщено just_smarty77 - 21 Березня, 2025 в 12:58

здається, я таки нарив причину виникнення помилки. Pokerstars змінили компонент, за допомогою якого вбудовується веб-контент у клієнті. Раніше це був Chromium, а тепер Microsoft Edge WebView2 Runtime. Розумію, що, мабуть, більшості це нічого не скаже, але якщо цього компонента у вашій системі немає або не оновлений, то клієнт старзів буде отакі помилки час від часу видавати.

тимчасовим вирішенням є очистка кеша, але не в папці appddata/local/pokerstars як раніше радили, а папки appdata/local/temp/pokerstarsbrowsercache. мені це допомогло, але тичасово, бо через годину знову ця ж сама помилка з’явилась. мабуть треба розібратися, як оновити той самий WebView2

just_smarty77 відповів 3 тижні, 1 день тому 5 учасників · 7 Відповіді
  • 7 Відповіді
  • Kobra

Учасник
    21 Березня, 2025 в 14:32

Краще б розраби самі це виправили

• tryki-miky

Учасник
    21 Березня, 2025 в 16:22

ну якщо ти після того як почистив кеш знову прийняв всі кукіс в клієнті пс, коли він запропонував при першому запуску після очищення, то проблема повернеться, так😅

• just_smarty77

Учасник
      21 Березня, 2025 в 16:57

ну так, а що тут смішного? чи ти знаєш, як у ці розділі клієнта зайти, не приймаючи кукі? розкажи лайфхак

• tryki-miky

Учасник
        21 Березня, 2025 в 18:56

лайфхак в тому, щоб натиснути будь що окрім ”прийняти всі кукі”, там всього три кнопки, не так багато

• nir7777

Учасник
    21 Березня, 2025 в 17:16

Я видалив клієнт, скачав новий, помилка зникла. Не знаю, можливо це тимчасово і проблема повернеться, та поки що усе працює.

• dropdeadlv

Учасник
    23 Березня, 2025 в 12:54

https://developer.microsoft.com/en-us/microsoft-edge/webview2?form=MA13LH#download

Оновляв за цим посиланням, але ситуація так і не змінилась, помилка 13 залишилась

• just_smarty77

Учасник
      23 Березня, 2025 в 18:06

так, це у всіх так. відомо лише те, що проблема у цьому WebView runtime, але у чому саме конкретно, не знаю.

тимчасове вирішення – очистка кеша. папки appdata/local/temp/pokerstarsbrowsercache. потім перезапускаєш клієнт, заходиш в клієнті в homegames, і приймаєш тільки необхідні кукіс, не всі. якийсь час помилки 13 не буде.

• Ця відповідь була змінена 3 тижні, 1 день тому -  just_smarty77

Увійдіть, щоб відповісти.

Кричалка - покерний чат на UAPOKER