Головна сторінка › Форум › Все про спорт › Динамо Київ
-
Динамо Київ
Розміщено Kobra - 11 Березня, 2025 в 13:43Чому Динамо Київ не грає у футбол?
CTDFKL відповів 2 днів, 13 годин тому 8 учасників · 28 Відповіді -
28 Відповіді
-
Я, даже, и не знал, что они не играют. И как давно они перестали играть?
-
З 99 року мабуть) ну в сенсі вони грають але це важко назвати грою)
-
А: ты это имеешь в виду…? Так они, только при Лобановском могли надрать задницу Барселоне 3:0 и 4:0. С тех пор они и перестали играть. Многое зависит от тренера.
-
-
-
-
Чего же не играют? Ты пост создал днём, а чуть позже была игра с Зарёй. Сыграли 2:2 и по статистике у Динамо и Зари по 2! удара за мата, оба в створ и оба гола.
А вообще топовый матч я смотрел у друга, где ПСЖ всё таки доказали, что проиграли случайно дома, забив гол на Энефилде. Доннарумма тащил их крепко + уверенно отбивал в серии пенальти!🤠
-
Я не зовсім про те, маю на увазі що Динамо погано грає ось уже багато років
-
-
Динамо майже не виходить на трансферний ринок, все тягнуть свої вихованці, тому бачу провал в літній кваліфікації до ЛЧ. Максимум раунд два пройдуть якщо попаде прохідний , а потім без шансів програю якійсь команді типу ПСВ
-
Дуже гарний колись був точно не памчтаю чи це був 98 чи 99 рік там де барсу ми розгромили з рахунком 4-1, а зараз чекаємо на кращі часи😁
-
-
Це точно друже стовідсотково тоді рвали всіх підряд або майже всіх підряд😃💪
-
В то время я обожал смотреть матчи с участием Динамо Киев. Аж мурашки по коже шли. 🤟
-
-
це точно друже так після гарних колосальних результатів проти крутих клубів як завжди в інтервью спокійно каже команда грала та старалась😃😎
-
Так, його реакція була безцінна) як він казав команда грала але є над чим попрацювати)
-
-
-
-
-
-
-
Так он уже давным-давно играет в футбол. Если не ошибаюсь, то команда называется “Полесье” .
-
Так бро це я вчора в новинах прочитав навіть не знав що він гра або грав в футбол)
-
Футбол и танцы – это его первые любимые занятия с детства. В бокс он пошёл уже позже. В “Полесье”, в основном, сидит “на банке”, но играет неплохо. Молодец. Старается. ⚽⚽⚽😉👍
-
-
-
-
Увійдіть, щоб відповісти.