Головна сторінка › Форум › Все про покер › Довгоочикуване….
-
Довгоочикуване….
Розміщено CTDFKL - 2 Травня, 2025 в 14:14За 16 років у покері, та більш ніж сотню тисяч рук це всього третя подія. Що цікаво, тричи мені вдалося зібрати тільки саме піку.
Kobra відповів 6 днів, 15 годин тому 7 учасників · 15 Відповіді -
15 Відповіді
-
Вначале моей покерной карьеры, Я несколько раз “флеш-пианино” ловил. А последние несколько лет, даже в Омахе такое счастье не выскакивает.
-
-
Ни настолько она королевская – насколько её рисуют. С такой комбинацией много денег не сорвёшь. Особенно, если ты эту комбинацию ловишь на флопе или тёрне. Но, в данном случае ситуация очень благоприятная. 👍
-
Можливо але по статистиці буває один раз на 650к роздач приблизно
-
Ну, это по теории вероятности. А поскольку теория вероятности – это неточная наука, поэтому бывает по всякому.
-
-
-
-
Тепер залишилось потратити n-ну кількість років на зібрання цієї комбінації з ♣️♦️та♥️^.^
-
-
Або перейти в касту чітерів та супер юзерів і отримати здатність натисканням комбінації клавіш викликати роял флеш за столом)
-
Человечество с каждым годом идёт вперёд и прогрессирует. Если люди с 1961-го года летают в космос, то на сегодняшний день, в онлайн-покере, накрутить ГСЧ на “флеш-пианино” – это, вообще, как “два факса отослать” по спутнику. 🙃
-
Ця відповідь була змінена 1 тиждень тому -
SL-247
-
Ця відповідь була змінена 1 тиждень тому -
-
-
-
-
О супер рука друже мені ще ніколи не підавалась така комбінація
👍
-