Головна сторінка Форум Все про спорт Чи повиннаУкраїна бойкотувати Євро-2026 з футзалу через участь Білорусі

• Чи повиннаУкраїна бойкотувати Євро-2026 з футзалу через участь Білорусі

Розміщено CTDFKL - 26 Квітня, 2025 в 12:29

Очільник української футбольної асоціації Андрій Шевченко заявив, що наразі тривають консультації із іншими командами-учасниками наступного футзального Євро щодо бойкоту турніру Євро-2026 з футзалу через участь національної команди Білорусі.

Підопічні Олександра Косенка достроково пробились до фінальної частини Євро-2026, здобувши перемоги в усіх шести матчах групового етапу кваліфікації:

• Кіпр – Україна 0:7
    • Румунія – Україна 0:2
    • Німеччина – Україна 3:5
    • Україна – Німеччина 9:0
    • Україна – Кіпр 11:1
    • Україна – Румунія 3:1

Жеребкування фінального етапу Євро-2026 відбудеться 24 жовтня у Каунасі.

Шевченко поки що не підтвердив, чи готова УАФ зняти команду з елітних змагань.Консультації тривають.

А яка Ваша думка з цього приводу?

• Ця дискусія була змінена 2 тижні тому -  CTDFKL
    Doberrman1962 відповів 2 тижні тому 5 учасників · 6 Відповіді
  • 6 Відповіді
  • SL-247

Учасник
    26 Квітня, 2025 в 12:45

Я думаю, что Беларусь, навряд ли, допустят к этому чемпионату.

А украинцы всегда были очень сильными в футзале, в отличии от большого футбола. В этом виде спорта наши одни из лучших ни только в Европе, но и в мире. Молодцы. 💪👍

• Igor_Sheverin

Учасник
    26 Квітня, 2025 в 13:11

Не зовсім зрозуміло про що саме йдуть консультації. Щоб як можна більше команд байкотувало (може всі), чи тільки українська збірна.

• CTDFKL

Учасник
      26 Квітня, 2025 в 13:45

Скоріш за все Шевченку зовсім небажано на одинці ігнорувати чемпіонат такого рівня, але політичні амбіції вимагають робити хоч щось щоб висловити свою позіцію. Ось і консультується аби перекласти відповідальність на ” колективне рішення”

З моєї точки зору це так виглядає.

• Igor_Sheverin

Учасник
        26 Квітня, 2025 в 13:47

Малоймовірно, що хтось за компанію підтримає ігнор. Тим більш, що мова навіть не про кацапстан, а Білорусь.

• Kobra

Учасник
    26 Квітня, 2025 в 15:45

через Білорусь на нас лізли кацапи завичайно треба бойкотувати

• Doberrman1962

Учасник
    26 Квітня, 2025 в 22:59

Я думаю бойкотировать плохой вариант, мы сделаем лучше только соперникам. Нужно выходить и уничтожать на площадке по игре , ну и конечно полностью игнорировать как в теннисе.

Увійдіть, щоб відповісти.

Кричалка - покерний чат на UAPOKER