Honey фрірол!Фрірол для активних користувачів UAPOKER

$100 фрірол щомісяця! Потрапте в ТОП 100 активних користувачів за місяць і грайте в нашому спеціальному фріролі на PokerStars! Просто відвідуйте сайт, читайте новини, пишіть коментарі та дописи в блозі + наша програма лояльності!

Головна сторінка Форум Питання та відповіді Чи “кидали” вас стрімери на Твічі?

• Чи “кидали” вас стрімери на Твічі?

Розміщено vasilek151279 - 1 Серпня, 2025 в 12:53

Вирішив написати цей пост, бо це якось неприємно. Часто в своїй покерній практиці використовую трансляції на твічі, багато хто знає, що за бали каналів різних стрімерів можна придбати чи турнірні гроші чи квитки, або навіть і доляри.

На днях, у одного з латиноамериканських стрімерів, за 40к балів придбав 1.10$ на АКР, але вони мені так і не прийшли, тому не раджу звязуватись з цим стрімером,я від нього вже відписався, хай йому буде подарунок я не обіднію

gravii2011 відповів 5 годин, 53 хвилини тому 6 учасників · 7 Відповіді
  • 7 Відповіді
  • SL-247

Учасник
    1 Серпня, 2025 в 13:07

Мне на счастье не приходилось.

Очень жаль, что попадаются такие ублюдки.

• CTDFKL

Учасник
    1 Серпня, 2025 в 13:58

Почекай, можливо щось трапилось і він не зміг перевести, або не побачив. Не треба відразу поливати брудом. Спробуй написати йому.

• vasilek151279

Учасник
      1 Серпня, 2025 в 14:59

та я не поливаю брудом просто вирішив написати, може знає хто яку інфу

• Kobra

Учасник
    1 Серпня, 2025 в 14:34

Кидало якийсь потрапився

• Kasius86

Учасник
    1 Серпня, 2025 в 14:50

Здається, цей стрімер робить розсилку 1 раз на тиждень по всім заявкам. Скоріше за все, відправить пізніше

• vasilek151279

Учасник
      1 Серпня, 2025 в 14:59

дякую, якщо щось знаєш пиши

• gravii2011

Учасник
    1 Серпня, 2025 в 23:42

Не кидали, та й дивлюсь тільки наших, наприклад “Светарік” чесна, а зарубіжних не дивлюсь так як мови не знаю)

Увійдіть, щоб відповісти.

Кричалка - покерний чат на UAPOKER