Головна сторінка › Форум › Спілкування › Чи грали ви колись в покер на роздягання?😅
-
Чи грали ви колись в покер на роздягання?😅
Розміщено Rebob - 29 Квітня, 2025 в 20:53Цікаво чи хтось грає в покер на роздягання?😏
-
Ця дискусія була змінена 1 тиждень, 2 днів тому -
Rebob
Rebob відповів 1 тиждень, 1 день тому 9 учасників · 36 Відповіді -
Ця дискусія була змінена 1 тиждень, 2 днів тому -
-
36 Відповіді
-
-
Я також друже в Дірака грав та ще і в покер потрапив на роздягання😅
-
-
-
Воно бро смішна штука звісно якщо дівчата є і їм казати що кільця та сережки не рахуються😁
-
-
-
-
-
Він бро був так 50 на 50 кричали коли засікали що ми в карти грали ну тоді це було в дурня😅
-
-
-
Я не грала, але чула, що у покері на роздягання важливо мати не лише міцний банкрол, а й міцні нерви… і чисту білизну! 🩲😂
-
-
Покер на роздягання – це коли доводиться нести свій одяг в ломбард, щоб заколлити чийсь ререйз?
-
-
Це точно бро ось і сьогодні в турнірі мене АА родягнули і викинули з фріролу😁
-
На два туза можно надеяться, как на дырявые трусы вместо парашюта. 🙃
-
-
Такой забегаешь голый в ломбард, швыряешь кишкатуру оценщику, и кричишь: “Быстрее! Надо срочно 200 гривен накрыть флеш-дро на терне! Щас полюбому доберу, у меня чуйка!”.
-
Так друже а він там поки перераховує гроші чи фішки вже час майже закінчується😅
-
Отож, а потім звинувачуєш оценщіка в зговорі, й б’єш через віконце в табло.
-
-
А в оконцове ломаешь шариковую ручку пальцами и говоришь: “Эх, жаль, что так получилось”. 🤣
-
и ищешь пакет от сильпо, чтобы смастерить штаны какие-нибудь добраться до дома…
-
Так даже пакета с Сельпо нет, потому что в планах было сходить в Сельпо, после удачного ривера. 🙃
-
Есть резон проверить мусорные баки – там пакеты всегда есть)
-
И ещё нужно успеть его вырвать из мусорного бака, потому что блатных картёжников не мало. 🙃
-
Да, может случиться так, что возле мусорника пару-тройку фартовых катал придется на перо посадить😄
-
Ну, то нужно изначально договариваться: кто какие баки “крышует”, чтобы потом не было недопониманий и поножовщины. 🙃
-
-
-
-
-
-
Увійдіть, щоб відповісти.