-
БК melbet.com.!??
Вітаю, панство.
Маю до вас пару актуальних питань стосовно бетінгу, на які не можу знайти відповіді.
Скорочено позначу їх тут на початку, бо може не всі взмозі дочитати до кінця.
1) яка на ваш погляд краща БК в країні на зараз??
2) чи хтось має досвід вдалих кешаутів з БК melbet.com??
Нуй наразі, трохи лірики.
В далекому 20~21рр. відкрив я акк в БК melbet.com. Тоді я був підписаний на одного капера в тлг,
який завжди пропонував адекватні рішення, тай взагалі справляв позитивне враження, саме він
прорекламував цю БК як чіткість та надійність. Тоді я час від часу проставляв на саме покерних
застосунках, а той мелбет лишився навіть без першого депа. І ось цього року я про нього згадав.
У січні зробив деп з карти моно 500 гривень і почав розвиватися. Одразу після депу перевірив
існування кешаутів, на той час була можливість виводу на карту українських банків, моно і
приват точно були активні. І ось на початку квітня я вирішив зробити перший кешаут. Слід
зазначити що у багатьох українських банків посилилися умови щодо сумнівних переказів, можливо
тому на сторінці кешаутів зовсім зникли варіанти виводу на карту. Лишилися лише електронні
гаманці і крипта. Зробив декілька спроб виводу на Binance pay, але на кроці Підтвердити кодом з
смс, тупо не приходить смс. Пішов почитати відгуки на просторах інету і знайшов опис цілком
ідентичної ситуації, не приходить смс з кодом підтвердження. Поспілкувався з підтримкою…
Таке враження, що зі стіною. Хоча можливо там просто ШІ відповідає такими ж штучними
виразами. Передивився умови і згадав, що як у більшості покерних ресурсів, вивід можливий
лише тим самим методом, яким був зроблений останній деп. Хоча яким чином це може
завадити відправці смс на тлф…
Буду вдячний за ваші корисні думки стосовно теми.
Увійдіть, щоб відповісти.