Головна сторінка › Форум › Все про покер › Бекінгові руми
-
Бекінгові руми
Розміщено Kitpes - 1 Травня, 2025 в 21:51Напишіть всі руми, в яких по типу GGPoker, в самому румі можна продавати або купляти долі на турніри. Якщо є бажання з описом всіх функцій та всі +/- в порівнянні з гг.
1. Макс коефіцієнт
2. Макс частку яку можно продати
3. Інші фунції
-
Ця дискусія була змінена 2 місяці тому -
Kitpes
StasPeev відповів 1 місяць, 1 тиждень тому 7 учасників · 14 Відповіді -
Ця дискусія була змінена 2 місяці тому -
-
14 Відповіді
-
-
А який різон продавати долі? Якшо ти не бєш поле в цьому турнірі в тебе буде нульове очікування в ньому. Це те саме шо відбиратися через сателіти в турнір за 50доларіа граючи на абі 2))
-
“А який різон продавати долі? Якшо ти не бєш поле в цьому турнірі в тебе буде нульове очікування в ньому.” — в такому випадку сенс в тому, що частку твого бай-іну оплатять інші, а отримають частку твого нульового очікування🤷♂️
-
а твоя вигода в чому? очікування ж нульове??
-
Ця відповідь була змінена 1 місяць, 1 тиждень тому -
RedAlert
-
я бачу тут потрібен репетитор з арифметики, я в принципі можу, але це вже платна послуга буде🤔
-
Ця відповідь була змінена 1 місяць, 1 тиждень тому -
-
-
-
-
Только что прочитал в интернете: что такое доли на покерные турниры. Мне кажется, что это, вообще, глупость…
-
Это дополнительный способ уменьшить свои риски, потому что на кону у игроков миллионы долларов бай-нов за год получаются.
-
Согласен. Но, риск уменьшается, только у одной стороны этой сделки.
-
Зато другая сторона может солидно приподнять деньжат, сделав инвестиции на 3%-10% от крупного бай-ина.
-
-
-
Увійдіть, щоб відповісти.